Αγάπη διαρκείας για τον Αστέρα

Αγάπη διαρκείας για τον Αστέρα

Ιούλιος 10, 2018 - 20:17
3 σχόλια

Με αμείωτους ρυθμούς και αυξημένη ζήτηση συνεχίζεται καθημερινά η πώληση αλλά και οι ανανεώσεις των νέων καρτών διαρκείας του Αστέρα Τρίπολης για την αγωνιστική σεζόν 2018-2019.

Οι φίλαθλοι κλείνουν θέση στο γήπεδο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' για να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα στα παιχνίδια που έχει να δώσει σε Ελλάδα και Ευρώπη σε μια χρονιά που αναμένεται άκρως συναρπαστική.

Ο αριθμός των διαρκείας που έχει πωληθεί μέχρι στιγμής κρίνεται ικανοποιητικός γεγονός που φανερώνει την επιθυμία του φίλαθλου κόσμου για να παρακολουθήσει από κοντά μεγάλες τις ποδοσφαιρικές στιγμές του Αστέρα Τρίπολης την καινούρια χρονιά.

Για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες και να κλείσεις και εσύ θέση στο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' πάτησε ΕΔΩ.

Τέλος πατώντας ΕΔΩ δες πληροφορίες για τα νέα συνδιασμιακά εισιτήρια διαρκείας του Αστέρα Τρίπολης από τους ''Tigers''.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Ο Θρύλος έχει πουλήσει 20.000 εισιτήρια.Ο καημενούλης ο Αστεράκος τι να πουλήσει.Άντε το πολύ700-800.

@14:12 - Για έναν κομπλεξικό σαν και εσένα προφανώς και έχει μεγάλη σημασία η ποσότητα. Για ποιότητα βέβαια ούτε κουβέντα.

Ακου φιλαράκι Ολυμπιακε. Ο Πειραιάς έχει γύρω τους 1.500.000 κόσμο και μαζευει μονο 20.000 εισιτήρια. Η Τρίπολη έχει 35.000 κόσμο και μαζεύει 1.200 εισιτηρια. Μάθε αγράμματε και αμόρφωτε χαζούλη πως για μια πολη τοσων κατοίκων ειναι αρκετα τα εισιτηρια . Εσυ μαζευεις λιγους κουτουλη, αντε τωρα χασικλη και κοκαινακια ν απαρεις τη δοση σου απο το προεδρο σου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.