Για τον προγραμματικό λόγο της Νέας Δημοκρατίας ενημερώθηκαν οι επιχειρηματίες της Τρίπολης (pics,vid)

Για τον προγραμματικό λόγο της Νέας Δημοκρατίας ενημερώθηκαν οι επιχειρηματίες της Τρίπολης (pics,vid)

Ιούλιος 05, 2018 - 09:54
11 σχόλια

Μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη την Τετάρτη 4 Ιουλίου στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης που έχει ξεκινήσει η Νέα Δημοκρατία σε όλη τη χώρα, προκειμένου να επικοινωνήσει τον προγραμματικό λόγο της και το αναπτυξιακό πλάνο του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη για τη διακυβέρνηση της χώρας.

Ομιλητές, ήταν ο Νίκος Κωστόπουλος, Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας, και ο Βασίλης Ξυπολυτάς, Γραμματέας Παραγωγικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας.

Όπως δήλωσε ο κ. Ξυπολυτάς στο Arcadia Portal, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να γίνει μεταφορά προγραμματικού λόγου της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, από όλες τις Γραμματείες του κόμματος, που θα κορυφωθεί στη μεγάλη εκδήλωση της ΔΕΘ.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει θέσει όλα τα προβλήματα στο προσκήνιο: γεωπολιτικά, οικονομικά, θεσμικά.
 

Από την πλευρά του, ο Νίκος Κωστόπουλος, Αρκάς και ο ίδιος, δήλωσε: «Παρακολουθούμε ειδικά τα τελευταία 3 χρόνια ότι τα πράγματα στην ελληνική οικονομία πάνε από το κακό στο χειρότερο. Η επιχειρηματικότητα έχει ποινικοποιηθεί, και αντί να δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας, καταργούνται κι άλλες. Οι νέοι, πόσω μάλλον οι επιστήμονες, αναζητούν μια άλλη πατρίδα για ένα καλύτερο μέλλον».

 

Εμείς έχουμε ένα έτοιμο, κοστολογημένο, για πρώτη φορά, σχέδιο, το οποίο προτού τεθεί σε εφαρμογή, πρέπει να το συζητήσουμε με τους φορείς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τον λόγο έλαβε και ο βουλευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία Κώστας Βλάσης, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία του διαλόγου του κόμματός του με τους ενεργούς πολίτες, με τα κομμάτια της κοινωνίας που δρουν επιχειρηματικά, και πρόταξε την ανταλλαγή απόψεων ως βασικό πυλώνα της επιτυχίας αυτού του προγράμματος.
 

Για εμάς δεν θα υπάρχει περίοδος χάριτος όταν θα γίνουμε κυβέρνηση. Ο προγραμματικός λόγος της ΝΔ θα έχει τη μορφή νομοσχεδίου.

 

Video: 

Arcadia Portal.gr Συνάντηση για την επιχειρηματικότητα στην Τρίπολη


11 Σχόλια

Κανένα πρόγραμμα δεν έχεις παρουσιάσει Κώστα Βλάση. Το μόνο πρόγραμμα που μπορείτε να εφαρμόσετε είναι αυτό που είναι επιβεβλημένο από έκτακτες περιστάσεις . Για αυτό τον λόγο, το μόνο που μπορείτε να απευθύνετε στους Πολίτες είναι η εφαρμογή του Μνημονίου. Όχι, του 4ου που λέτε, αλλά αυτό που ψήφισες τον Αύγουστο του 2015 γυρίζοντας από τις διακοπές σου από την Μύκονο.

Δύναμη ο Κυριάκος.Να τις κόψουν οι άλλοι πριν έρθει αυτος http://www.efsyn.gr/arthro/mi-haristeite-ston-tsipra-gia-tis-syntaxeis

Με αυτά που (έχει) κάνει και αυτά που λέει ο κ. Κούλης δεν θα αναστηθεί το κόμμα.... ξυπνήστε όσο είναι νωρίς........ οι ψήφοι προέρχονται από τους μισθωτούς, τους αγρότες και τους συνταξιούχους, και ΟΧΙ από τους βιομήχανους, ξυπνάτε εκεί στη Συγγρού!

@ 14:17 - ακόμα δεν έμαθες ότι η μη κρατική επιχειρηματικότητα είναι πηγή εσόδων για τους κρατικοδίαιτους; ξύπνα λαέ!

@16.37 η επιχειρηματικότητα μήπως ζει από τα δάνεια των τραπεζών και τις κρατικές επιδοτήσεις; έτσι ρωτάω μήπως και στο τέλος τα θέλουν όλα δανεικά και αγύριστα, όλο ρυθμίσεις ζητάνε και πάλι ρυθμίσεις. Καλά τους τα λέει ο 14.17 .Αλήθεια τι έγιναν οι περίφημες λίστες Λαγκάρτ κ.λ.π.; Φαίνεται ότι υπάρχει πολύ φαγητό και το αποκρύπτουν!

"Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της Ν.Δ." !!!!!! Αυτό δε φτάνει, θέλεις κι άλλο 19:00? Το ίδιο δεν κάνει και η άλλη, ¨Αντιπρόεδρος Ένωσης....", γιατί αυτός να αποτελεί εξαίρεση? Αφού βρίσκουν κορόιδα, καλά κάνουν.

Ο κατήφορος που ξεκίνησε με το δίδυμο Σαμαρά Βενιζέλου δεν έχει τέλος. Τσαμπουκάδες και βρισιές επιπέδου μπουρδέλου χωρίς το παραμικρό επιχείρημα. Αίσχος.

Καλησπέρα, ας ξεκινησουμε απο τους ομιλητές, ένα παιδί του κομματικού σωλήνα και ένας γόνος πολιτικής οικογενειας μιλούν για υγιή επιχειρηματικότητα χμμμ ας το παραβλέψουμε καλή τη πίστει μένοντας στην ουσια αν και έχει σημασία η ποιότητα των ομιλητών και το πόσο σχετίζονται με την αγορά και από ποια αφετηρία... Σημερα ψηφίστηκε από το αδελφό κόμμα της ΝΔ στην Αυστρία το 12ωρο κάτι δεν τον ενοχλεί τον πρόεδρο της ΝΔ, επίσης η ΝΔ εφάρμοσε τη φορολογηση των ελευθερων επαγγελματιων απο το 1ο ευρώ και σημερα δεν έγινε καμια αυτοκριτική και τόσα άλλα με απλά λόγια η ΝΔ ειναι αναξιόπιστη

κ.01.57 βλέπω ότι όλοι σιγά-σιγά ξυπνάμε, μακάρι γιατί σε λίγο θα είναι πάρα πολύ αργά με τον κ. Κούλη κυβερνήτη όπως λένε ότι τον θέλουν τα ευαγή ιδρύματα των Βρυξελλών! Εκεί να δείτε μεσαίωνα..........Θεός φυλάξει!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.