Νέα παράταση στην αγωνία στον Παναρκαδικό (vid)

Νέα παράταση στην αγωνία στον Παναρκαδικό (vid)

Ιούλιος 02, 2018 - 21:31
8 σχόλια

Η Γενική Τακτική Συνέλευση του Παναρκαδικού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 2 Ιουλίου ωστόσο δεν προέκυψε νέα διοίκηση με το σωματείο να κερδίζει εκ νέου χρόνο στην προσπάθεια ανεύρεσης βιώσιμης λύσης δίνοντας παράταση στην αγωνία.

Η Γενική Τακτική Συνέλευση ξεκίνησε με τον διοικητικό απόλογισμό με τον κ. Κουτσανδρέα ως παρελθόντα πρόεδρο της ομάδας να παίρνει τον λόγο κάνοντας αναφορά στα τεκταινόμενα της χρονιάς που ολοκληρώθηκε αλλά και γενικότερα σε όλη αυτή την τετραετή προσπάθεια της διοίκησης τονίζοντας πως πέραν της συνεργασίας με τον Αστέρα Τρίπολης τα τρία προηγούμενα χρόνια η διοίκηση του Παναρκαδικού έδωσε τον δικό της αγώνα συμβάλλοντας σημαντικά στο οικονομικό κομμάτι.

Στην συνέχεια ακολούθησε ο οικονομικός απολογισμός δια στόματος του κ. Κωστόγιαννη ο οποίος ενημέρωσε τα μέλη και το συμβούλιο για τον άριστο ισοσκελισμό που υπάρχει σε έσοδα και έξοδα γεγονός που φέρνει τον Παναρκαδικό να έχει καθαρό ταμείο και να μην χρωστάει τίποτα και πουθενά πράγμα που ασφαλώς πιστώνεται στην διοίκηση για τον τρόπο διαχείρισης και διαφάνειας της ομάδας.

Αμέσως μετά άνοιξε η συζήτηση για το μείζον θέμα που δεν είναι άλλο από την επόμενη μέρα με την διοίκηση να αναλύει τα δεδομένα που υπάρχουν και τα μέλη να συμμετέσχουν στον διάλογο και να καταθέτουν τις δικές τους προτάσεις.

Η διοίκηση του Παναρκαδικού ενημέρωσε πως βρίσκεται σε επαφές (οι οποίες και θα συνεχιστούν) ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι χειροπιαστό που να διασφαλίζει την επόμενη μέρα με αποτέλεσμα τα μέλη να αποφασίσουν ομοφώνα την σύσταση επιτροπής που παράλληλα με τις επαφές που είναι σε εξέλιξη, θα τρέξει κάποια πράγματα με διάφορους φορείς και επιχειρηματίες της πόλης με στόχο να βρεθούν οικονομικοί πόροι.  

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η Γενική Συνέλευση αναβλήθηκε για την επόμενη Τετάρτη 11 Ιουλίου όταν και θα συνεχιστούν οι αρχαιρεσίες και θα δοθεί με βάση και τις κινήσεις που θα γίνουν σε αυτό το διάστημα η τελική λύση για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου και να καθοριστεί τελικά ποιο θα είναι το μέλλον της ιστορικής ομάδας.

Όλα τα ενδεχόμενα πλέον είναι ανοιχτά με τις επόμενες ημέρες μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη να κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμες με τους ανθρώπους του Παναρκαδικού να δίνουν τον δικό τους αγώνα για να μπορέσει να βρεθεί η πολυπόθητη λύση με την αγωνία να είναι διάχυτη και όπως ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης «ο Παναρκαδικός βρίσκεται στο σημείο μηδέν» κάτι που σημαίνει πως η χρονική στιγμή προστάζει την ενεργοποίηση όλων.

Τέλος, στις κάμερες των τοπικών ΜΜΕ μίλησαν εκ μέρους της διοίκησης οι κκ. Κωστόπουλος και Αγγελάκος αναφορικά με την Γενική Συνέλευση κάνοντας αναφορά για την προσπάθεια που γίνεται να βρεθεί ο εγγυητής που θα δρομολογήσει τις εξελίξεις για την εύρεση λύσης κάνοντας ταυτόχρονα και κάλεσμα προς τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό της ομάδας στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται για να μπορέσει ο Παναρκαδικός να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην Γ' Εθνική και τη νέα σεζόν.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Ώρα μηδέν για τον Παναρκαδικό


8 Σχόλια

Τους φιλάθλους αυτή η Διοίκηση τους έδιωξε με αυτά που έκανε. Συμφωνίες - συνεργασίες και κουραφέξαλα. Τους άφησαν χωρίς παίχτες.Τώρα θα το κατάλαβαν.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΘΑΡΟ ΤΩΡΑ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ,ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΟΙ ΔΙΠΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ ΒΛΕΠΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ- ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Ανώνυμε 22:20 είχε ξαναγίνει αυτό πριν αρκετά χρόνια από τους ίδιους. Τότε όμως δεν τους βγήκε.Είναι τυχαίο?

παναρκαδικαρα μια ζωη προχθες στη συνελευση γιατι δε μαζεψατε ουτε τον προβλεπομενο αριθμο; αντε ντε ενεργοποιηθειτε ολοι οι πιστοι φιλαθλοι της ιστορικης σας ομαδας... γελαμε με την ανυπαρξια σας σας ποναει το Αστερι γιατι δεν ησασταν ικανοι και εκει που φτυνατε και βριζατε εκει γλυφατε τωρα 3 χρονια μεχρι που αποφασισε να κλεισει την κανουλα ο μπαμπας Αστερας. Καλο αφανισμο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.