Πατρίσιο Ματρικάρντι: Ένα Λάτιν «θηρίο» για την άμυνα του Αστέρα (vid)

Πατρίσιο Ματρικάρντι: Ένα Λάτιν «θηρίο» για την άμυνα του Αστέρα (vid)

Ιούλιος 02, 2018 - 11:00
3 σχόλια

Ο εκλεκτός για το κέντρο της άμυνα βρέθηκε και ο Αστέρας Τρίπολης έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια σημαντική θέση και πλέον είναι έτοιμος να βάλει τις τελευταίες του μεταγραφικές πινελιές το επόμενο διάστημα.

Και το όνομα αυτού ; Πατρίσιο Ματρικάρντι. Αυτός είναι ο ποδοσφαιριστής που θα πλαισιώσει το δίδυμο του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου και του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη στα κιτρινομπλέ μετόπισθεν.

Ο Πατρίσιο Ματρικάρντι γεννήθηκε στην Αργεντινή πριν από 24 χρόνια στο Φλορέντσιο Βαρέλα και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες Αρχεντίνος Τζούνιορς για να ακολουθήσει στην συνέχεια ο δανεισμός του στην Σαν Μάριν και την Χιμνάσια Χουχούι.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της αρκαδικής ομάδας διακρίνεται για την δύναμη του και την αυταπάρνηση του αλλά και για το πολύ καλό ψηλό παιχνίδι με τα 1.90 εκατοστά του να τον βοηθούν στον αέρα. Ψηλός, αποφασιστικός και γεμάτος πάθος και αυταπάρνηση ο Πατρίσιο Ματρικάρντι αποτελεί έναν εξελίξιμο και διαφορετικού στυλ στόπερ από τα υπάρχοντα στην ομάδα.

Ο Αργεντινός για πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική του καριέρα παίρνει την απόφαση να αφήσει την Λατινική Αμερική και την πατρίδα του για να περάσει την άλλη άκρη του Ατλαντικού ερχόμενος στην Ελλάδα και τον Αστέρα Τρίπολης σε μια προσωπική πρόκληση για τον ίδιο με βάση και την Ευρωπαϊκή προοπτική των κιτρινομπλέ.

Ο Αστέρας Τρίπολης ουσιαστικά επενδύει σε έναν ποδοσφαιριστή που έχει στοιχεία που μπορούν να δώσουν επιπλέον επιλογές στο αμυντικό παιχνίδι της ομάδας και παράλληλα με αφορμή την ηλικία του να εξελιχθεί μέσα από την ομάδα δική δουλειά.

Η αρκαδική ομάδα δούλεψε με πολύ προσοχή και επιμονή την θέση του κεντρικού αμυντικού με τον Αργεντινό να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του plan b και τελικά να καταφέρνει να πάρει την υπογραφή του και να τον κάνει δικό της.

Δείτε το βίντεο και γνωρίστε καλύτερα τον Πατρίσιο Ματρικάρντι που βρίσκεται στην χώρα μας και μέσα στις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί και επίσημα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Ειδήσεις: 
Video: 

PATRICIO MATRICARDI - JUGADOR PROFESIONAL


3 Σχόλια

Ανωνυμακο, κατσε εσυ να δινεις 7 εκατομμυρια για στοπερ και μετα να παρακαλας ομαδες να τον αγορασουν..

Ανώνυμε 02/42 και πάλι Ωιμέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.