Επεισοδιακή αποχώρηση Σωκράτη Φάμελλου από την πίσω πόρτα του Δημαρχείου Μεγαλόπολης (vid)

Επεισοδιακή αποχώρηση Σωκράτη Φάμελλου από την πίσω πόρτα του Δημαρχείου Μεγαλόπολης (vid)

Ιούνιος 20, 2018 - 23:30
11 σχόλια

Η επεισοδιακή αποχώρηση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελου, από την πίσω πόρτα του Δημαρχείου Μεγαλόπολης, ενώ τον αποδοκίμαζαν εργαζόμενοι της ΔΕΗ Μεγαλόπολης.

Ο κ. Φάμελος είχε έρθει στο Δημαρχείο από τις 16:00 για να λάβει μέρος σε μια συγκέντρωση-ενημέρωση των φορέων της πόλης για το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης, εργαζόμενοι όμως της ΔΕΗ τον απέκλεισαν μέσα και δεν επέτρεψαν στους φορείς να μπουν και να συμμετέχουν.

Η συγκέντρωση ματαιώθηκε από τις 17:30 αλλά ο κ. Φάμελος αρνήθηκε να βγει και να φύγει από το Δημαρχείο αν δεν αποχωρούσαν οι συγκεντρωμένοι που ήταν έξω. Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ ανέβηκαν για λίγο στο γραφείο που ήταν ο υπουργός και του είπαν τους λόγους της διαμαρτυρίας τους για τις πωλήσεις των μονάδων. Νωρίτερα είχαν πετάξει στα σκαλιά του Δημαρχείου σανό και σακούλες λιγνίτη. Μάλιστα ενημέρωσαν τον υπουργό ότι είναι ελεύθερος να αποχωρήσει , η αστυνομία επίσης είχε τον απόλυτο έλεγχο των συγκεντρωμένων αλλά αυτός επέμενε να απομακρυνθούν εντελώς και παρέμεινε επί πολλές ώρες μέσα στο δημαρχείο. Αποτέλεσμα αυτής της απόφασης του υπουργού ήταν να συγκεντρωθούν πιο πολλοί έξω και φυσικά προκάλεσε μεγαλύτερη αγανάκτηση.

Μετά από πολλές ώρες αυτής της "ομηρίας" και αφού οι συγκεντρωμένοι αυξάνονταν πήρε την απόφαση να βγει, φεύγοντας από την πίσω πόρτα , κυνηγημένος. Μάλιστα ιδιαίτερη Eντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι το υπηρεσιακό αυτοκίνητο του υπουργού έφυγε ανάποδα σε μονόδρομο και με μεγάλη ταχύτητα περνώντας μάλιστα δίπλα από μικρά παιδιά.

Δείτε τα βίντεο από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης

Video: 

Επεισοδιακή αποχώρηση Σωκράτη Φάμελλου από το Δημαρχείο Μεγαλόπολης

Εργαζόμενοι της ΔΕΗ Μεγαλόπολης αποδοκίμασαν τον αν. υπουργό Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλο


11 Σχόλια

Το κτήνος που τάϊζε ο ρουσφετολογικός δημόσιος τομέας γνωρίζει μόνο την τροφή του. Οταν δαγκώσει τον τροφοδότη του μόνο οι φιλελεύθεροι ευρωπαϊστές θα μπορούν να νοιώσουν ικανοποίηση.

Ενας θιασος που αυτοαποκαλουνται κυβερνηση,ενα συνοθυλευμα χιπηδων,πασοκων,απατρηδων,αιωνιων φοιτητων,αθεων,και κρυφογκει που εγιναν κυβερνηση απο την αποχη του Ελληνα!

Άλλο ένα παιδί για όλες τις δουλειές όπως ακριβώς και το αφεντικό του... Ο Αλέξιος ο όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω

Άτομα που δεν είναι ή δεν ξέρουν ότι είναι φασίστες, που μπορεί να υποστηρίζουν ΛΑΕ ή ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή το σχήμα της Κωνσταντοπούλου (για το ΚΚΕ δεν μιλάω, μην τους το πείτε ότι είναι), που κινητοποιούνται στο κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, αλλά και σε άλλους χώρους, μιμούνται το φασισμό και έχουν αποδεχτεί νοοτροπία και πρακτικές φασιστικές. Δεχόμαστε την κατάργηση των κανόνων και δεν καταλαβαίνουμε ότι εμείς οι ίδιοι προετοιμάζουμε το έδαφος για την επικράτηση του φασισμού. Θα γελάνε τα μουστάκια του Σαράντου χωρίς να αντιλαμβάνεται ότι σκάβει το λάκκο του. Η κοινωνική αδράνεια και η άγνοια, είναι τρομερή.

Δεν το λες και κακό ότι αυτοί που προπηλακίζουν τους συριζοψεκασμένους είναι πάνω κάτω οι ίδιοι που προπηλάκιζαν τους σαμαροβενιζέλους για να έρθουν οι συριζοψεκασμένοι.

Και κάνω εγώ την ερώτηση σε όλους τους σχολιαστές αυτού του κειμένου τι ψηφίζουμε ρε παιδιά στις επόμενες εκλογές αλλά με επιχειρήματα οκ?

Τόσο χωροφύλακα και τόσο ποδόσφαιρο , είχαμε να δούμε απτην χούντα..........................

Στελιο οι μονη λυση ειναι να παρουν ολα τα κομματα 5 με 10 τοις εκατο .Εννοείται οτι με τον Καμμενο και το ποταμι εκτος βουλης !Να προχωρησουμε σε οικουμενικη κυβερνηση μηπως σωθει τιποτα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.