Ο Καμμένος ζητά 180 για την συμφωνία ή ρίχνει την κυβέρνηση

Ο Καμμένος ζητά 180 για την συμφωνία ή ρίχνει την κυβέρνηση

Ιούνιος 20, 2018 - 16:16
9 σχόλια

Τη στήριξη της κυβέρνησης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες επιβεβαίωσε μετά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Πάνος Καμμένος, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως εμμένει στη θέση του κατά της συμφωνίας με τα Σκόπια.

Ο ίδιος τόνισε πως εάν έρθει η συμφωνία προς κύρωση στη Βουλή θα ζητήσει να κυρωθεί με αυξημένη πλειοψηφία άνω των 180 βουλευτών και πρόσθεσε πως εάν κάτι τέτοιο δεν γίνει δεκτό τότε θα άρει την εμπιστοσύνη του προς την κυβέρνηση. Ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε μύδρους κατά της Νέας Δημοκρατίας, κάνοντας λόγο για απειλές κατά βουλευτών του κόμματός του μέσω τηλεφώνων και ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα για να γίνει άρση απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών. Μάλιστα κατηγόρησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας πως η Νέα Δημοκρατία των Βορίδη και Γεωργιάδη “συνεργάζεται” με τη Χρυσή Αυγή.

Ανέφερε επίσης πως είναι στη διάθεση της Δικαιοσύνης τα κινητά τηλέφωνα των μελών των ΑΝΕΛ ώστε αν ελεγχθούν τα απειλητικά sms και e-mail.

Πηγή: .dikaiologitika.gr

Ειδήσεις: 

9 Σχόλια

Οχι άλλο σανό ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

Πανούλη μου τι περίμενες μετά το ξεπούλημα της Μακεδονίας από την φάρα σας ότι δεν θα εξαπολύσει ο λαός την οργή του εναντίον σας

εδώ δεν έχουμε να φάμε και η οικονομία πάει κατά διαόλου και η προσοχή μας είναι στραμμένη σε ένα όνομα και σε μερικούς ανήμπορους ανθρώπους. Που είναι η ζέση σας για την οικονομία και τα μνημόνια ρε; Τι θα κάνετε το όνομα Μακεδονία αν καταντήσουμε να τρώμε σκ@τ@ για ζούμε;

ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΕΣ ΑΝΕΛ ΈΓΙΝΑΝ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΥΡΙΖΑ!!!! ΕΜΕΤΌΣ....

Με την Μακεδονία δική μας δεν θα πεινάσουμε. Έχει χρυσάφι, στρατηγικά μέταλλα και ουράνιο. Ας είμαστε σοφοί να τα διαχειριστούμε.

Δεν θα πεινάσω αν βγάλω πατάτα, αν έχω σιτάρι, ένα αρνάκι, ξύλα για τη σόμπα. Τότε δεν θα πεινάσω. Το χρυσάφι εξαντλείται, το χωράφι όχι.

Σωστός. Φρόντισε να έχεις δικού σου σπόρους και φρόντισε να προστατεύσεις την ελευθερία σου για να μπορείς να έχεις αυτά που χρειάζεσαι. Για αυτή την ελευθερία και ανεξαρτησία αγωνίζεται ο ελληνικός λαός γιατί κάποιοι και τα όργανα τους τις επιβουλεύονται. Όταν το χρυσάφι τελειώσει θα έχεις επενδύσει τα κέρδη σε άλλο τομέα που θα σου αποδίδει αυτός μετά. Όταν κοιτάμε το σπίτι μας και δεν βλέπουμε παραπέρα και την χώρα στο τέλος θα χάσουμε και τα δύο. Αυτά και μπράβο

ΜΠΑΑΑΑ,ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΗΡΩΙΚΗ ΕΞΟΔΟ.ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ 4-5 ΚΟΡΩΝΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ,ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.