Επετειακή εκδήλωση για το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας

Επετειακή εκδήλωση για το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας

Ιούνιος 18, 2018 - 11:43
1 σχόλια

Στις 26 Ιουνίου το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας κλείνει έναν χρόνο από την έναρξη των εργασιών του και την πρώτη παρουσίασή του στον Ιανό, στις 26 Ιουνίου 2017, ενώπιον του Αθηναϊκού κοινού.
 
Ως εκ τούτου, με την αφορμή της επετείου της ίδρυσης του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας, που αποτελεί τον πρώτο και μοναδικό φορέα Πολιτιστικής Διπλωματίας στην Ελλάδα, θα εορταστεί στις 30 Ιουνίου 2018, στο παλαιό Δημαρχείο της αρχαίας Ολυμπίας ο πρώτος χρόνος ζωής του οργανισμού παρουσία όλων των μελών, των επιστημόνων και της Διοίκησης του.
 
Οι καλεσμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν σπουδαίες προσωπικότητες των τεχνών και των γραμμάτων, να γνωρίσουν από κοντά τα μέλη του Ινστιτούτου και να συμμετάσχουν στην επετειακή τελετή του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας.
 
Προσεχώς θα ανακοινωθεί αναλυτικό πρόγραμμα με τους καλλιτέχνες και τους επιστήμονες που θα λάβουν μέρος στην επετειακή τελετή.
 
Ώρα έναρξης 19.30
Παλαιό Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας
 
Λόγω του πολύ περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 

Tags: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.