«Ο Αλέξης Τσίπρας αξίζει το Νόμπελ Ειρήνης»

«Ο Αλέξης Τσίπρας αξίζει το Νόμπελ Ειρήνης»

Ιούνιος 17, 2018 - 09:35
20 σχόλια

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον πρωθυπουργό της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ έχουν δημιουργήσει ένα νέο μοντέλο στην επίλυση των εθνικών ζητημάτων, σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή στη διεθνή πολιτική επιθεώρηση «Foreign Policy».

Η επιθεώρηση σημειώνει ότι Τσίπρας όσο και Ζάεφ αξίζουν το Νόμπελ Ειρήνης για την προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα με το όνομα της πΓΔΜ.

«Η συμφωνία, την οποία θα υπογράψουν οι δύο πρωθυπουργοί για την επίλυση της κρίσης σχετικά με την ονομασία της πΓΔΜ, εισάγει μια έγκαιρη ώθηση εμπιστοσύνης στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σε ολόκληρο το δυτικό σχέδιο για τα Βαλκάνια. Η συμφωνία εξακολουθεί να αντιμετωπίζει δύσκολες αντιδράσεις από εθνικιστές και στις δύο χώρες, οι οποίοι έχουν επιτεθεί στον αντίστοιχο ηγέτη της κάθε μίας, ως προδότη. Για να αποφευχθεί αυτό το αποτέλεσμα, είναι επείγον να κερδίσουν οι Τσίπρας και Ζάεφ όχι μόνο υποστήριξη, αλλά και παγκόσμια αναγνώριση», αναφέρεται στο άρθρο.


20 Σχόλια

Τα πουλησαν ολα σε τρια χρονια ρε.... Να σας πουλησουν και εσας....ρεταλια, που τους ψηφισατε

Μηπως εχει κανεις διαβασει το προεκλογικο προγραμμα του συριζα; δεν ειχε ξεκαθαρισει το ονοματολογικο; ο λαος αποφασισε οτι θελει λαθρομεταναστες και ξεπουλημα ονοματων... τελος.-

Κάποτε έκανα συλλογή των μαργαριταριών της συμμορίας των πέντε αποτρόπαιε, μέχρι που τα φιλαράκια σας οι διαχειριστές μπλόκαραν το copy-paste. Υπάρχει όμως και το PrtSc για να μείνουν στην αιωνιότητα τα σχόλιά σας.

Κι άλλους «ηγέτες» αγάπησαν οι… φίλοι μας οι Αμερικανοί, αλλά δεν έκαναν έτσι όπως κάνουν με τον mister Tsipra! Αυτή δεν είναι αγάπη, είναι λατρεία και έχει αιτία την προδοσία!

Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί πρέπει να μας ενοχλεί ότι οι σκοπιανοί ονομάζουν τη γλώσσα τους μακεδονική;

Μας ενοχλεί που οι Ελληνόφωνοι προδότες πολιτικοί αναγνώρισαν μακεδονική γλώσσα και μακεδονικό έθνος στους σκοπιανους, επειδή διέταξε το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ. Οι σκοπιανοί ας αυτοονομάζονται οπως θέλουν.

Οι Συριζαίοι διέρρεαν ότι θα πουλήσουν την Μακεδονία επειδή η Μερκελ τους έχει τάξει κάποια ρύθμιση χρέους ώστε να το πουλήσουν στους εδώ σανοφαγους και να μείνουν άλλο λίγο στην καρέκλα. Τελικά ούτε αυτό δεν θα πάρουν...μια υποψηφιότητα για Νόμπελ και πολύ τους είναι..Μπροστά στη Μερκελ και στο Τραμπ σούζα οι νέο μνημονιακοί μπολσεβίκοι..τον ΕΝΦΙΑ μην ξεχάσουν να πληρώσουν όσοι το 2015 από την οργή τους παρέδωσαν τη χώρα βορά στους ιδεοληπτικους..

Μακεδονική γλώσσα δεν υπήρξε ποτέ αρχαία ελληνικά μιλούσαν και τώρα που πήραν και την μακεδονική εθνότητα θα έχουν κάθε δικαίωμα να λένε οτι είναι μόνο αυτοί Μακεδόνες οι δικοί μας είναι Ελληνες που μένουν σε ένα κομμάτι της Μακεδονίας της νότιας Μακεδονίας άρα δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ονομάζονται Μακεδόνες ούτε αυτοί ούτε τα προϊόντα τους αν με αυτό δεν έχετε κανένα πρόβλημα γιατί έχουμε αλλά σοβαρότερα θέματα γιατί αυτό ακούω από πολλούς λυπάμαι για την κατάντια μας

Το σοβαρότερο από όλα για τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ είναι να μην πειράξει κάποιος την αργομισθία τους στο δημόσιο. Το αν θα λέγονται κάποιοι γείτονες ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ τους είναι αδιάφορο. Το γεγονός ότι ο Αλέξης ξεπούλησε τα πάντα τους είναι αδιάφορο. Το γεγονός ότι η οικονομία 3 χρόνια βάρεσε διάλυση τους είναι αδιάφορο. Το αν ο ιδιωτικός τομέας διαλύθηκε από τους φόρους, αυτό και αν τους είναι αδιάφορο. Το ΜΟΝΟ που έχει σημασία για τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ είναι η αργομισθία. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Το λεφτόδεντρο του δημοσίου να τους δίνει κάθε μήνα τα "δεδουλευμένα" (εδώ γελάνε) και οι άλλοι να πάνε να ***

15:33 Το Νόμπελ της αμάσητης κατάποσης των fake news που έχουν γεμίσει το διαδίκτυο

@18:26 - Ποια είναι τα fake news; Ότι ο Ζάεφ έλεγε για Μακεδόνες και Έλληνες και ο Τσίπρας χαμογελούσε; Ότι χαρίσαμε στους Σλάβους Μακεδονικό έθνος και γλώσσα; Ότι ο Κοτζιάς ζήτησε να τραγουδήσουν το happy birthday στον ...Νίμιτς; Πόσο πιο απροκάλυπτη να γίνει η ξεφτίλα και η δουλικότητα; Αυτά είναι fake news; Μήπως να διαβάζουμε Βαξεβάνη και να βλέπουμε ΕΡΤ ή ακόμα καλύτερα ΑΠΕ; Μήπως να κλείσετε και τα ΜΜΕ που δεν σας αρέσουν; Που τολμάνε και κάνουν αντιπολίτευση στην πιο δουλική κυβέρνηση όλων των εποχών;

23:54 Το "μήπως να κλείσετε τα ΜΜΕ που δεν σας αρέσουν" πού κόλλαγε; Έχω τέτοια δύναμη και δεν το ξέρω; Ή μήπως είμαι στην κυβέρνηση κι επίσης δεν το ξέρω; Τα fake news είναι π.χ. όταν εμφανίζεται γυναίκα νεκρή στο Πισοδέρι και η φωτογραφία της είναι από εξέγερση κάπου αλλού στον κόσμο ή όταν ο Πιτταράς του ΣΚΑΪ δείχνει φωτογραφία στα Σκόπια από το χειμώνα που κατεβάζουν την ταμπέλα του αεροδρομίου "Μέγας Αλέξανδρος" και λέει ότι την ξαναστήνουν...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.