Αυτός είναι ο Φράνκο Μπελόκ που κλείνει ο Αστέρας (vid)

Αυτός είναι ο Φράνκο Μπελόκ που κλείνει ο Αστέρας (vid)

Ιούνιος 14, 2018 - 18:41
1 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και όπως φαίνεται επιμένει στην Λάτιν αγορά (που γνωρίζει τόσο καλά) με την Αργεντινή το εφετινό καλοκαίρι να δείχνει πως έχει και πάλι την τιμητική της.

Μετά τους Λούκας Σάλας που απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις και τον Λούκας Μαρτίν Ντιάρτε που είναι ο επικρατέστερος για το αριστερό άκρο της κιτρινομπλέ άμυνας ο Φράνκο Μπελόκ έρχεται στο προσκήνιο και φαίνεται να είναι κοντά στο να γίνει κάτοικος Τρίπολης την νέα αγωνιστική σεζόν.

Δημοσιεύματα από την Αργεντινή μιλούν για συμφωνία του Αστέρα Τρίπολης με τον 24χρονό κεντρικό μέσο με την Ιντεπεντιέντε ομάδα που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή να κρατάει ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 25%.

Είναι γεγονός πως ο Αστέρας Τρίπολης παρακολουθεί τον Φράνκο Μπελόκ μιας αναζητεί έναν ακόμα ποδοσφαιριστή για τον κεντρικό άξονα του και να συμπληρώσει μια καλή τετράδα στα χαφ μαζί με τους Ματίας Ιγκλέσιας, Χουάν Μουνάφο αλλά και τον νεαποκτηθέντα Ισπανό Χοσέ Λουίζ Βαλιέντε.

Ο Φράνκο Μπελόκ είναι μια τέτοια ιδανική όπως φανερώνουν τα στοιχεία του περίπτωση αφού μπορεί να αγωνιστεί και ως καθαρόαιμος κόφτης σε θέση 6, όσο και ως box to box λίγο πιο μπροστά σε θέση 8 με την ίδια ακριβός ευχέρεια.

Γεννημένος στις 15 Οκτωβρίου του 1993 στο General Levalle της Αργεντινής ο Φράνκο Μπελόκ 1, 75 και αποτελεί παιδί της Ιντεπεντιέντε με την οποία έχει 34 συμμετοχές ενώ έχει αγωνιστεί με την μορφή δανεισμού στην Άρσεναλ Σαραντί έχοντας 25 συμμετοχές και 2 τέρματα και στην Ολίμπο την περσινή σεζόν όπου με την φανέλα της είχε 16 συμμετοχές.

Οι συστάσεις κάνουν λόγω για ένα ''μηχανάκι'' στο κέντρο του γηπέδου, για έναν ποδοσφαιριστή δυνατό με καλές τοποθετήσεις και έλεγχο του χώρου που αγωνίζεται με καλή επαφή με την μπάλα και σωστές μεταβιβάσεις στο παιχνίδι του.

Δείτε το βίντεο και γνωρίστε καλύτερα τον Φράνκο Μπελόκ που όπως αναφέρουν από την Λατινική Αμερική αναμένεται να αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Τρίπολης.

Ειδήσεις: 
Video: 

Franco Bellocq


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.