Τατούλης από Άργος: Τελείωσαν τα ψέματα στη Πελοπόννησο (vid)

Τατούλης από Άργος: Τελείωσαν τα ψέματα στη Πελοπόννησο (vid)

Ιούνιος 14, 2018 - 09:40
3 σχόλια

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για την υπογραφή της σύμβασης του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο με ΣΔΙΤ, που θα γίνει σήμερα Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018 και ώρα 12:00 μ.μ. στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Τρίπολη.

Η σύμβαση θα υπογραφεί από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και την ανάδοχο εταιρεία η σύμβαση υλοποίησης του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης των απορριμμάτων με ΣΔΙΤ, παρουσία του συνόλου της Περιφερειακής αρχής, στελεχών της Ελληνικής Κυβέρνησης και του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου.

Από το ArgolidaPortal.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

ArgolidaPortal.gr Τατούλης από Άργος: Τελείωσαν τα ψέματα στη Πελοπόννησο - Υπογραφή ΣΔΙΤ


3 Σχόλια

Είναι αστείος ο Τατούλης, έχει πει οτι θα υπογράψει 17 φορές και απορεί που τον ρωτά η δημοσιογράφος.

15:51 Ρε πυροβολημένε καραγκιοζάκο, είσαι τόσο βλαμμένος που βρίζεις τους ανώνυμους σχολιαστές και υπογράφεις και ο ίδιος ως ανώνυμος; Πόσο βλάκας μπορείς να είσαι; Είμαι πολύ περίεργος να μου πεις το μέγεθος της ηλιθιότητάς σου...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.