Παρουσίασε Αντωνόπουλο ο Παναργειακός (pics,vid)

Παρουσίασε Αντωνόπουλο ο Παναργειακός (pics,vid)

Ιούνιος 12, 2018 - 10:11
1 σχόλια

Από το ArgolidaPortal.gr

Νέος προπονητής του Παναργειακού από σήμερα είναι o Γιώργος Αντωνόπουλος. Παρουσιάσθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας Αντώνη Λυμπέρη σε συνέντευξη τύπου κατά την οποία ανακοινώθηκε και το νέο Δ.Σ. του συλλόγου. Ταυτόχρονα έγινε μια πρώτη ενημέρωση για τον προγραμματισμό της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.
Ο Γιώργος Αντωνόπουλος, ήταν βοηθός του Στάϊκου Βεργέτη στον Αστέρα Τρίπολης και προπονητής του Παναρκαδικού τα τελευταία 3 χρόνια.

Το νέο Δ.Σ. της ομάδας αποτελείται από τους:
 Λυμπέρη Αντώνη, Λυμπέρη Γιάννη , Κεχαγιά Γιάννη , Κονοπίση Δημήτρη, Δελλή Νίκο, Μαρλαγκούτσο Πέτρο, Καραχάλιο Γεώργιο, Μαγκλάρα Παναγιώτη ,Ταμπούρη Αλέξανδρο, Κοκκάλα Σταύρο,Νταβέλο Θεόδωρο.
Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Χασάπης Γιάννης, Χασάπης Κώστας και την ελεγκτική επιτροπή την αποτελούν οι Μαντάς Χρήστος,Παναγιωτόπουλος Κυριάκος, Αργυρόπουλος Νίκος.

Ο Γιώργος Διαμαντής αναλαμβάνει την θέση του γενικού διευθυντή και ο Σταύρος Κρεμαστιώτης τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Η πρώτη μεταγραφή της νέας διοίκησης είναι ένας παλιός γνώριμος ο έμπειρος στόπερ Χάρης Μπριλάκης. Εντός των προσεχών ημερών θα γίνει παρουσίαση του παίκτη.

(φωτογραφίες βίντεο eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Ειδήσεις: 
Video: 

ArgolidaPortal.gr ο Γ. Αντωνόπουλος προπονητής στον Παναργειακό-νέο ΔΣ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.