Μ. Θεοδωράκης: Πράξη ιστορικής ήττας και εθνικής μειοδοσίας η συμφωνία για το Σκοπιανό

Μ. Θεοδωράκης: Πράξη ιστορικής ήττας και εθνικής μειοδοσίας η συμφωνία για το Σκοπιανό

Ιούνιος 13, 2018 - 12:32
7 σχόλια

Ιδιαιτέρως καυστικός και σκληρός απέναντι στην κυβέρνηση για τη συμφωνία στο Σκοπιανό στέκεται ο Μίκης Θεοδωράκης, κάνοντας λόγο για ιστορική ήττα και εθνική μειοδοσία.

Το κείμενο του Μικη Θεοδωράκη έχει ως εξής:

Η χώρα μας σύρθηκε σε μια πράξη ιστορικής ήττας και εθνικής μειοδοσίας με απρόβλεπτες επιπτώσεις σε βάρος της χώρας και του Λαού μας.

Συνάμα ποδοπατήθηκε η θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού.

Από την εποχή του ΕΑΜ υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες οι Έλληνες αριστεροί υποχώρησαν μπροστά σε δοκιμασίες, που τις περισσότερες φορές έφταναν στα όρια της ανθρώπινης αντοχής.

Σήμερα, για πρώτη φορά, κάποιοι που θέλουν να ονομάζονται αριστεροί, υποχωρούν υπερασπιζόμενοι το προσωπικό τους συμφέρον. Συμπαρασύροντας έτσι σ’ αυτόν τον κατήφορο την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό.

Μετά από αυτό το μεγάλο «ΝΑΙ» του κ. Τσίπρα, εκείνο που πονάει πιο πολύ δεν είναι μόνο οι κίνδυνοι που ξανοίγονται μπροστά μας αλλά προ παντός η μεγάλη Ντροπή που θα μας στιγματίζει για πάντα.

Αθήνα, 12.6.2018

Μίκης Θεοδωράκης


7 Σχόλια

Τα Σκόπια θα κάνουν δημοψήφισμα. Ο Πρωθυπουργός το ανέφερε αυτό ως μέρος της συμφωνίας. Γιατί άραγε δεν κάνει δημοψήφισμα; Απάντηση, διότι ξέρει ήδη την γνώμη του λαού. Την βροντοφωνάζει ο λαός σε επαναλαμβανόμενα συλλαλητήρια. ΟΧΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Φώφη και Θεοδωράκης θα κάνουν το... ρεπό του Καμμένου στην προδοσία της Μακεδονίας

@ 17:44 Δηλ. τότε που έκανε δημοψήφισμα εφάρμοσε το αποτέλεσμα; Υ.Γ. για σφετεριστή του ονόματος "Σύντροφος προβοκάτορας". Οσο μικρόν εγκέφαλο και να διαθέτεις ένα ψευδώνυμο της προκοπής μπορείς να βρεις. Σου προτείνω "Μακεδονομάχος"

Καλησπέρα. Κομμουνιστάκια πέφτει πολύ φτύσιμο σήμερα έτσι; Σας αξίζει. Θα φάτε καλό κράξιμο γιατί πρώτη από όλους σας το χρωστά η ιστορία εδώ και 100 χρόνια. Εξαπατήσατε τους λαούς στην υπηρεσία του διεθνούς κεφαλαίου. Επιτέλους η τελευταία ευρωπαική αντιπροσωπεία πάει στο χρονοντούλαπο.

@23:43 "Εξαπατήσατε τους λαούς στην υπηρεσία του διεθνούς κεφαλαίου." --> φρασεολογία ενός γνήσιου κομμουνιστή!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.