Βλάσης: Δημοψήφισμα για τη Μακεδονία μας τώρα!

Βλάσης: Δημοψήφισμα για τη Μακεδονία μας τώρα!

Ιούνιος 13, 2018 - 10:17
4 σχόλια

«Ο κ. Τσίπρας δεν νομιμοποιείται να δεσμεύσει την πατρίδα μας με μια απαράδεκτη, κρυφή συμφωνία»

Πιστός στις απόψεις του, ο βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Βλάσης επαναλαμβάνει, με΄σω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook τη θέση του περί δημοψηφίσματος για το ονοματολογικό των Σκοπίων, ενώ επιτίθεται στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αναφέροντας ότι δεν νομιμοποιείται να δεσμεύει τη χώρα μας με μια απαράδεκτη και κρυφή συμφωνία:

Ο κ.Τσίπρας μπορεί να περιφρονεί τον Ελληνικό λαό και τις ευαισθησίες του, αλλά δεν έχει καμιά νομιμοποίηση να δεσμεύσει την Πατρίδα μας υπογράφοντας μία απαράδεκτη κρυφή συμφωνία!!! Η ελληνικότητα της Μακεδονίας είναι αδιαπραγμάτευτη, καμιά μακεδονική γλώσσα και εθνότητα στο κράτος των Σκοπίων δε γίνεται αποδεκτή.
Στις Δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα.
Δημοψήφισμα για την Μακεδονία μας τώρα!!!


4 Σχόλια

Ναι δημοψήφισμα. Να πάρει ένα 70+% το "Βόρεια Μακεδονία" να ησυχάσουμε με σας τους φωνακλάδες μειοψηφούντες.

έχει κάθε νομιμοποίηση να δεσμεύει την Πατρίδα γιατί είτε μας αρέσει είτε όχι είναι ο εκλεγμένος πρωθυπουργός.

Βρε παιδιά δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Αλέξης, θυμάστε το δημοψήφισμα ΝΑΙ-ΟΧΙ? ΟΧΙ ψηφίστηκε ..... ΝΑΙ μας έβγαλε το Αλέξης, τώρα αν γίνει δημοψήφισμα τι λέτε να κάνει? Αριστερίζοντα δημοψηφίσματα..............είναι αυτά! συμφωνεί ο κ. Τασούλης του Σύριζα?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.