Αυγενάκης: Δεν θα δώσουμε χρίσμα στον κ. Τατούλη αν.. (vid)

Αυγενάκης: Δεν θα δώσουμε χρίσμα στον κ. Τατούλη αν.. (vid)

Ιούνιος 03, 2018 - 21:24
9 σχόλια

«Αν δε συμβαδίζει με το πνεύμα και την στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας»

Στην Τρίπολη βρέθηκε ο Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λ. Αυγενάκης με αφορμή την δράση της Νέας Δημοκρατίας με τίτλο: «Στο δρόμο για την αλλαγή του Καλλικράτη: Οι προτάσεις της ΝΔ»

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε και στις αυτοδιοικητικές εκλογές και φυσικά στην στήριξη που θα δώσει το κόμμα της ΝΔ.

Η ΝΔ πολύ συστηματικά εδώ και ένα χρόνο καταγράφει και αποτιμά την δουλειά της κάθε αυτοδιοικητικής διοίκησης που έχει αναλάβει να διοικήσει και να φέρει αποτελέσματα ανέφερε.

Είμαστε σε διαδικασία καταγραφής και αξιολόγησης. Καταγράφουμε το ενδιαφέρον των ικανών στελεχών , αλλά δεν θα δώσουμε χρίσματα

Η στήριξη όπως επεσήμανε θα γίνει σε προσωπικότητες οι οποίες θα είναι ικανές.

Όσων αφορά την περιφέρεια Πελοποννήσου σημείωσε , «είναι βέβαιο ότι η Νέα Δημοκρατία πορεύεται προς μία οδό που έχει χαραχτεί από την κεντρική διοίκηση και αυτή η στρατηγική διαμορφώνεται συστηματικά και οργανωμένα σε ολόκληρη την περιφέρεια, ο κ. Τατούλης μάλλον δε συμβαδίζει με το πνεύμα και την στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας , στο χέρι του είναι και στο χέρι των στελεχών της περιφέρειας Πελοποννήσου να δείξουν δείγματα ότι ακολουθούν το ίδιο πνεύμα συνεργασίας και θα προσφέρουν έργο»

Video: 

ArcadiaPortal.gr Αυγενάκης: Δεν θα δώσουμε χρίσμα στον κ. Τατούλη


9 Σχόλια

1) Αυτονομηση της αυτοδιοικησης με εξευρεση προσωπικοτητων που ειναι χρησιμες στην κεντρικη κυβερνηση δεν συμβαδιζουν. Οσο για τη συνεργασια των διαφορων βαθμων αυτοδιοικησης με τη κεντρικη κυβερνηση εχετε δωσει δειγμα γραφης ως αντιπολιτευση απαγορευοντας στα κομματικα σας στελεχη να συμμετεχουν στα Περιφερειακα Αναπτυξιακα Συνενδρια ενω χρεωσατε στον ΣΥΡΙΖΑ οποιες Περιφερειακες Αρχες σεβαστηκαν με τροπο θεσμικο τη συνεργασια αυτη.Τωρα για το αν το κονκλαβιο των Βοριδηδων,των Γεωργιαδηδων,των Αυγενακηδων και των Θεοδωρικακηδων υποκαθιστα τον Κυριαρχο Ελληνικο Λαο ω

2) κρινοντας θετικά ή αρνητικά το έργο των απολυτων αιρετων περιφερειακων αρχων τοτε ας επανεξετασει αυτη η ΝΔ αν η φυσιογνωμια της προσιδιαζει σε κομμα εντος του Συνταγματικου Τοξου ή αν η προσδοκια της συντριπτικης νικης καθιστα ιδεολογικα επικυριαρχους εκεινους που ειχαν παρελθον τετοιο.

Ποιος ειναι ο αυγενακης? Ποιος ειναι αυτος που θα κρινει και ως προς ποιους δείκτες το εργο της περιφερειας....??? Δεν κοιτατε εκει στη νεα δημοκρατια....τη καταντια σας... Κριμα τα χρονια που περασα κολλωντας αφισες.... Ξεπεσμενοι τυχαρπαστοι τεμπεληδες...

Μια ζωή οι ίδιες Μ@@@@@@@@ς, ρίξτε νερό στο μύλο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ξέρω ξέρω φροντίζετε για το καλό του τόπου , γι' αυτό επιλέγουμε τους ικανούς ΣΩΤΗΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

ΤΑΤΟΥΛΗΣ , Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑ ΤΙ ΚΟΛΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ? ΣΑΜΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ! ΟΥΤΕ ΤΑΤΟΥΛΗΣ , ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΤΟΥΛΟΣΟΓΟ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Πόσα κόμματα έχει υποστηρίξει αυτός ο πολιτικός; Τί άλλη απόδειξη θέλεις Αρκαδικές λαέ για να ξυπνήσεις από το λήθαργο του κομματισμού; Πίσω απ΄ όλα είναι το συμφέρον και τίποτα άλλο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.