Εικόνες απείρου κάλλους και παραλίγο βίας στο ΔΣ Τρίπολης (vid)

Εικόνες απείρου κάλλους και παραλίγο βίας στο ΔΣ Τρίπολης (vid)

Μάιος 25, 2018 - 12:44
5 σχόλια

Δείτε το βίντεο της μεγάλης έντασης που προκλήθηκε στο ΔΣ Τρίπολης με αφορμή το θέμα «Παραχώρηση χρήσης της υπόγειας αίθουσας του Δημοτικού Σχολείου Τ.Κ. Κανδήλας για τη δωρεάν εκμάθηση Ελληνικών παραδοσιακών χορών».

Όπως μπορείτε να δείτε, ο πρόεδρος πλησίασε τη δημοτική σύμβουλο κυρία Εικοσιδέκα με χειρονομίες, με τη δημοτική σύμβουλο να διαμαρτύρεται και να φωνάζει «μην με ακουμπάς!». Έπειτα ο κ. Τζιούμης επενέβη τάχιστα για να αποφευχθεί ίσως μια πολύ αρνητική εξέλιξη.

Ο πρόεδρος της Κανδήλας είπε στην κυρία Εικοσιδέκα «άντε φύγε από εδώ, άντε να κάνεις καμιά δουλειά».

Ο κ. Κακλαμάνος ζήτησε από την κυρία Εικοσιδέκα να μην δίνει δικαιώματα και  είπε στον εκπρόσωπο της Κανδήλας ότι δεν επιτρέπεται αυτή η στάση που έχει απέναντι στη δημοτική σύμβουλο.

Για άλλη μία φορά, σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης. Τεταμένα νεύρα, τεταμένη κατάσταση σε μια συνεδρίαση όπου, υποτίθεται τουλάχιστον, ότι το Σώμα πρέπει να αποφασίσει για ζητήματα που αφορούν στην κοινωνία μας και όχι να επιδεικνύει αγοραία συμπεριφορά.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Εικόνες απείρου κάλλους και παραλίγο βίας στο ΔΣ Τρίπολης


5 Σχόλια

θα βρεθεί κάποιος να την μαζέψει αυτή την κυρία που ψάχνει αφορμή να τσακωθεί. Έλεος ποια

16:49 Καλύτερα να βρεθεί η αστυνομία της ορθογραφίας να μαζέψει εσένα, πανύβλακα. Ταγάρι. Φαντάζομαι τί κατσίβλαχος θα πρέπει να είσαι κι εσύ για να δικαιολογείς τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά, όρνιο! Ακούς εκεί "άντε κάνε καμιά δουλειά"! Πού βρισκόμαστε, στο μεσαίωνα; Θα μπορούσε και η Εικοσιδέκα να του απαντήσει να πάει ν' αρμέξει καμια γίδα, αλλά δεν το έκανε γιατί έχει επίπεδο. Κατά τα άλλα, ο Κακλαμάνος πολύ ωραία το χειρίστηκε το θέμα. Αντί να τον πετάξει τον αγροίκο με τις κλωτσιές εκτός αιθούσης, είπε ότι η Εικοσιδέκα δίνει δικαίωμα! Ρε τί'ναι τούτοι; Ουστ ρεμάλια!

Τι επίπεδο μπορει να εχει η Εικοσιδέκα; Απαράδεκτη συμπεριφορά που δεν αρμόζει ούτε σε σύμβουλο ούτε σε γυναίκα

@21:59 Άκουσες ρε στούκας πώς της μίλησε ο αρχιβλάχαρος; Και λίγα του είπε, φασιστάκι, που υποστηρίζεις τέτοιες βλαχοσυμπεριφορές

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.