Καυστικό σχόλιο Σμυρνιώτη για τις συγγνώμες Κακλαμάνου - Παπαζαχαρία

Καυστικό σχόλιο Σμυρνιώτη για τις συγγνώμες Κακλαμάνου - Παπαζαχαρία

Μάιος 26, 2018 - 18:29
5 σχόλια

Όπως συνηθίζει, ο τέως δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης σχολίασε με ιδιαιτέρως καυστικό τρόπο τις συγγνώμες που απηύθυνε τόσο ο Αν. Κακλαμάνος όσο και ο Τάσος Παπαζαχαρίας για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, ασφαλώς, και σε διαφορετικά πρόσωπα.

Ο κ. Σμυρνιώτης σχολίασε στον πρποσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

Πολλές "συγγνώμες" το τελευταίο διήμερο. Ελπίζω τουλάχιστον να μη "σχετίζονται" με τη γνωστή λαϊκή ρήση...

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρόεδρος του ΔΣ Τρίπολης Αν. Κακλαμάνος ζήτησε δημόσια συγγνώμη γαι την έλλειψη επιμνημόσυνου δίσκου στη δέηση για τους απαγχονισθέντες της οδού Ταξιαρχών στην Τρίπολη, αλλά και για το γεγονός ότι παρέλειψε να καλέσει τον Νίκο Τσιαμούλο σε διάσκεψη των επικεφαλής. Ο κ. Παπαζαχαρίας ζήτησε δημόσια συγγνώμη μετά την κατακραυγή εναντίον του για ένα σχόλιο που έκανε για τη Φώφη Γεννηματά, για το οποίο κατηγορήθηκε από τον βουλευτή Αρκαδίας του ΚΙΝΑΛ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο.

 


5 Σχόλια

Τους δημότες δεν τους ενδιαφέρουν οι κοκορομαχίες σας. Αυτό που επείγει και τους ενδιαφέρει αυτό το χρονικό διάστημα είναι ο καθαρισμός από τα χόρτα των οικοπέδων, γιατί γέμισε η πόλη φίδια. Ας κόψει κανένα πρόστιμο στους ιδιοκτήτες, που όφειλαν να τα έχουν καθαρίσει, να δεις για πότε συμμορφώνονται.

@07:14 Τους δημότες τους ενδιαφέρει πότε θα ξεβρωμίσει η παρούσα δημοτική αρχή. Μόνο αυτό.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.