Σεξιστική επίθεση Παπαζαχαρία στη Φώφη Γεννηματά - Οργή Κωνσταντινόπουλου

Σεξιστική επίθεση Παπαζαχαρία στη Φώφη Γεννηματά - Οργή Κωνσταντινόπουλου

Μάιος 25, 2018 - 14:05
7 σχόλια

Πανελλαδικές διαστάσεις έλαβε το θέμα - Δημοσιεύματα στον ελληνικό Τύπο

Τα όρια φαίνεται ότι ξεπέρασε ο πρόεδρος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας Τάσος Παπαζαχαρίας, κάνοντας ένα σεξιστικό και οπωσδήποτε άκομψο σχόλιο που δεν αξίζει σε μια κυρία για την εμφάνιση της προέδρου του Κκινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο κ. Παπαζαχαριάς έγραψε:

Με στυλ αναρχικής πολιτικού, αχτενιστη-αβαφτη και ατημελητη, εμφανίστηκε η Φωφω χθες στη βουλή και υπερέβη κάθε όριο λογικής!

Δε με νοιάζει τι λέτε και τι κάνετε!
Δε με νοιάζει αν είστε κοντά σε συμφωνία!
Δε με νοιάζει αν θα βγούμε από τα μνημόνια!
Θέλω εκλογές εδώ και τώρα είπε,
ξεπερνώντας ακόμη κι αυτόν τον Λεβεντη!

Μάταια ο Κυριάκος προσπαθούσε να την πείσει να γίνουν οι εκλογές όχι τώρα αλλά τον Σεπτέμβριο!!!

 

Χυδαία επίθεση του Γραμματέα της Ν.Ε. Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της Φώφης Γεννηματά. Με αυτή τη δήλωση ο κ. Παπαζαχαρίας δεν προσβάλλει μόνο την Πρόεδρο του Κινήματος αλλαγής, αλλά κάθε γυναίκα. Δυστυχώς όταν κάποιοι χάνουν την ψυχραιμία τους βγάζουν στην επιφάνεια τις πραγματικές τους απόψεις. Ντροπή!

Μετά το «τράβα κάνε καμιά δουλειά» στην κυρία Εικοσιδέκα από πρόεδρο χωριού του Δήμου Τρίπολης που ακούστηκε στη συνεδρίαση του ΔΣ μόλις χθες και τα σχόλια του κ. Παπαζαχαρία για την εμφάνιση της κυρίας Γεννηματά, αντιλαμβανόμαστε ότι εδώ στην Αρκαδία χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα ως προς τις γυναικείες στερεοτυπικές εικόνες.

Ή μήπως απλώς χρειάζεται παιδεία και καλλιέργεια;..

Το θέμα πάντως έλαβε διαστάσεις, καθώς εμφανίζονται δημοσιεύματα στον ελληνικό Τύπο σχετικά. Με δεδομένη την ευαισθησία που επιδεικνύει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανάλογα ζητήματα, αναμένεται επίσημη αντίδραση.


7 Σχόλια

τάσο από πότε έχεις άποψη και για ντύσιμο και στυλ; βλέπεις και τατιανα τα μεσημερια; ρε τι λέτε;;; Που να πιάσουν και οι ζέστες τάσο!!?

Αναρχική πολιτικός? Και τι στυλ έχουν αυτές ? ΑΝ υπάρχουν !!!!Εντελώς εκτός θέματος σχολιασμός

Τον Τασούλη τον ξέρουμε, δεν αξίζει να ασχολιόμαστε με τον δείκτη νοημοσύνης του. Σεξιστικό όμως δεν θα ΄λεγα το μήνυμά του, απλά ο άλλος φελλός βρήκε την ευκαιρία να γλείψει την πρόεδρό του (άκου λέει, οργή Κωνσταντινόπουλου). Και το άκρον άωτον είναι ότι μίλησε και το πρώτο θέμα, ό,τι πιο χυδαίο υπάρχει στη χώρα. Μπλέξανε τα μπούτια τους ποιος θα ξεπεράσει τον άλλο σε χυδαιότητα. Το δε αρκάντια πόρταλ δεν πάει πίσω. Για να δω, θα το κόψετε κι αυτό;)

Δεν κατάλαβα από πού κι ως πού προκύπτει ότι ήταν χυδαία και σεξιστική η επίθεση του Παπαζαχαρία στη Γεννηματά! Την εξωτερική της εμφάνιση σχολίασε, όχι το φύλο της! Ήταν αυτή εμφάνιση προέδρου κόμματος στη Βουλή; Σαν να είχε μόλις ξυπνήσει και να μην πρόλαβε ούτε να πλυθεί, ούτε να χτενιστεί. Και ποιος μιλάει για σεξιστική επίθεση; Αυτοί πού έχουν πει τα μύρια όσα αισχρά και ρατσιστικά για βουλευτές και υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ; (Τασία Χριστοδουλοπούλου, Βούτσης, Φίλης, Βαγενά, κλπ.). Αλλά μάλλον ο Οδυσσεύς αισθάνθηκε υποκλυκαιμία και είπε να "γλύψει" λιγάκι..

Σεξισμός ; Δεν πιστεύω ότι ήταν στις προθέσεις του,μόνο βουνά βλακείας.Με αυτα και με αυτά ο Τασούλης κατάφερε να διαλύσει τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

ενα μεγαλο συγνωμη απο τον Οδυσσεα που του θιξαμε τα συμφεροντα και το παρεακι του!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.