Τζιούμης: Δώστε την πάγια προκαταβολή στους προέδρους των χωριών

Τζιούμης: Δώστε την πάγια προκαταβολή στους προέδρους των χωριών

Μάιος 24, 2018 - 21:30
11 σχόλια

Κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης την Πέμπτη 24 Μαΐου, κατά τη διαδικασία των ερωτήσεων, ο κ. Κώστας Τζιούμης ζήτησε από τον κ. Κακλαμάνο να ζητήσει συγγνώμη από τους συγγενείς και όχι από το ΔΣ για την έλλειψη του δίσκου κατά την επιμνημόσυνη δέηση για τους απαγχονισθέντες της οδού Ταξιαρχών . Στη συνέχεια, έθεσε ξανά το ζήτημα με τα νήπια δύο ετών που θα γίνονται δεκτά από τα νηπιαγωγεία κατά την επόμενη σχολική χρονιά, ενώ χαρακτήρισε κοροϊδία τη σύσκεψη των φορέων για το ζήτημα, την οποία συγκαάλεσε ο Δήμος κατόπιν εορτής.

«Όταν είναι θέματα που άπτονται πολλών φορέων και επαγγελματιών, καλό είναι να γίνεται η σύσκεψη προτού ληφθούν αποφάσεις. Κάνατε μεγάλο σφάλμα να εντάξετε τον Δήμο στο εν λόγω πρόγραμμα από εφέτος. Θα χαθούν τα vouchers, είναι πολλές χιλιάδες ευρώ για δύο χρόνια, ενώ θέτουμε σε κίνδυνο τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου, και τους εργαζομένους, αλλά και τους ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, τους οποίους αιφνιδιάσατε, διότι δεν μπορούν μέσα σε τρεις μήνες να προσαρμόσουν τις άδειές τους».

Είχατε περιθώριο ως το 2020. Τι πάει να υπερασπιστεί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος; Πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη, βιάζεστε και παίρνετε αποφάσεις.

Ακόμα, ο κ. Τζιούμης μίλησε για την πάγια προκαταβολή: «Δώστε τα χρήματα στους προέδρους, καθώς τους έπνιξαν τα χορτάρια και τώρα θα τους φάνε τα φίδια».

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αύριο» ζήτησε από τον Δήμο Τρίπολης να φροντίσει την πέριξ του γηπέδου του Αστέρα περιοχή: «Ο Αστέρας ξαναβγαίνει στην Ευρώπη. Δεν χρειάζεται να τονίσω το τι έχει προσφέρει η ομάδα, αλλά και την προστιθέμενη αξία που έχουν φέρει οι ιδιοκτήτες του στην πόλη μας. Ποια είναι η θέση του Δήμου απέναντι στην επιτυχία του Αστέρα; Ο Δήμος θα κάνει κάτι να διαμορφώσει τον δρόμο, τα πάρκινγκ;»

Δεν έχουμε συζητήσει για τον «Κλεισθένη 1». Πρέπει να συζητηθεί στο ΔΣ και να τοποθετηθούμε πάνω στον καινούριο νόμο

επεσήμανε, τέλος, ο κ. Τζιούμης.

 


11 Σχόλια

ρε τσοπανηδες το ιδιο ειναι ο τζιουμης με τους αλλους,αλλα δεν σας αρεσει καθαρος δημαρχος για να γλυψεται και εσεις κανα κοκαλακι εεε??λαμογια

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΙΟΥΜΗ? ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ? ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΝΗ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΝΑ ΣΤΑΥΡΟ....

πηγες απο το ιατρειο και πληρωσες εεε???και σου κακοφανηκε γιατι εχεις μαθει στο τζαμπα επειδη βαζει για δημαρχος εεε??βεβαια υπαρχει ενα θεμα με τις χαιρετουρες αλλα εγω δεν θελω δημαρχο να χαιρετιομαστε θελω να μην ειναι λαμογιο

Ο μόνος μορφωμένος με άποψη ο Τζιούμης, όχι σαν κατι άλλους υποψηφίους που περασαν στο πανεπιστήμιο με δώδεκα. Τώρα το παραμυθάκι ότι δεν μιλάει καλό είναι,αλλά μπορείτε να μου πείτε γιατί βγαίνει πάντα πρώτος σε ψήφους δημοτικός συμβουλος; Συνηθείστε ότι είναι ο επόμενος δήμαρχος

Από τους λίγους που σε κοιτούν στα μάτια με καθαρο βλέμμα και δεν σε βλέπει σαν πολιτικό πελατακι!!! Αξιοπρεπέστατος, εχει φίλους δεν είναι άφιλος όπως πολλοί αλλοι που εκλέγονται και αλλάζουν αριθμό τηλεφώνου μέσα σε ένα μηνα (εεε ΜΗτσο ), οικογενειάρχης και επιστήμονας !!!

Τον Τζιούμη όταν περπατάει τον χαιρετάνε και μια χαρά μιλάει σε όλους τον Σμυρνιώτη δεν τον πλησιάζει άνθρωπος

Συμφωνω με τον ανώνυμο 13.34 ο Τζιούμης εχει αποδείξει την κοινωνικότητά του και την αναγνώριση του απο το κόσμο,γιατί πάντα βγαίνει πρωτος σε ψήφους και το ιατρείο του ειναι γεμάτο. Με σοβαρότητα κι ήθος κι όχι με γελοιότητες τραπεζώματα,τηλεφωνήματα,σόγια και γενικά αμετροέπεια. Αυτο το ξέρουν ολοι οι πολίτες γιαυτό σε ένα χρονο θα το καταλάβετε και εσεις παπαγαλάκια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.