Επιτέθηκε στον Μπουτάρη και μετά διέρρηξε κρεοπωλείο στη Θεσσαλονίκη

Επιτέθηκε στον Μπουτάρη και μετά διέρρηξε κρεοπωλείο στη Θεσσαλονίκη

Μάιος 22, 2018 - 10:45
5 σχόλια

Γεωργιανός ομογενής, αφού κλώτσησε στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη την Κυριακή κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, στη συνέχεια διέρρηξε κρεοπωλείο στη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο της πόλης...

Μαζί με τους συνεργούς του, συννελήφθησαν μετά τη διάρρηξη, καθώς έπεσαν στην αντίληψη σστυνομικών.

Αργότερα το μεσημέρι της Κυριακής και καθώς εξέταζαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τις φωτογραφίες και τα βίντεο που είχαν καταγράψει τις σκηνές τις επίθεσης σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, αντιλήφθηκαν πως ο άντρας που δεν φορούσε μπλούζα και κλώτσησε τον Δήμαρχο, ήταν το ίδιο άτομο που είχαν στα κρατητήρια για τη διάρρηξη στο κρεοπωλείο.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Άσε που ο κρεοπώλης είναι μνημονιακός (πώς νομίζετε ότι έκανε τα κιλά του ο Μπένι; ξαδέρφια είναι)

Ο μπουταρης επιτίθεται χρόνια στον Ελληνικό λαό και παλεύει χθωνια για μια ανεξάρτητη Μακεδονία που θα έχει δικιά της γλώσσα κ εθνική ταυτότητα ( σλαβικη) ,να τον χαίρονται οι Θεσσαλονικείς ψηφοφόροι που για το βολεμα τους τον επέλεξαν για δήμαρχο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.