Παναρκαδικάρα γράφεις και πάλι ιστορία

Παναρκαδικάρα γράφεις και πάλι ιστορία

Μάιος 20, 2018 - 20:00
1 σχόλια

Ιστορική πρόκριση για τον Παναρκαδικό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών με την ομάδα της Τρίπολης να κερδίζει με 3-4 στην διαδικασία των πέναλτι την Θύελλα Ραφήνας στο Δημοτικό γήπεδο Κιάτου.

Οι πράσινοι αν και αναγκάστηκαν να αγωνιστούν στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με παίχτη λιγότερο από την αποβολή του Δημήτρη Λυμπερόπουλου άντεξαν και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν και πίσω στο σκορ στην παράταση τελικά πήγαν το παιχνίδι στα πέναλτι με τον Χότζιτς να χρίζεται ήρωας.

Το 0-0 της κανονικής διάρκειας του αγώνα οδήγησε τις δύο ομάδες στην παράταση με την Θύελλα Ραφήνας στο 96' να παίρνει το προβάδισμα με τον Αράπη και τον Παναρκαδικό να απαντά με τον Γιουκούδη στο 105' ισοφαρίζοντας σε 1-1 στέλνοντας το παιχνίδι στα πέναλτι.

Εκεί οι πράσινοι φάνηκαν πιο ψύχραιμοι και με τον Χότζιτς να είναι ο ''φύλακας άγγελος'' της εστίας πήραν την νίκη με 3-4 και πανηγύρισαν με πολύ μεγάλη πρόκριση και με τον τρόπο που ήρθε να γίνεται ακόμα πιο σπουδαία.

Στα ημιτελικά το τριφύλλι θα αντιμετωπίσει τον ΟΦ Ιεράπετρας που κέρδισε με 0-1 την Καβάλα. Και η ημιτελική αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί σε ουδέτερη έδρα ενώ αναμένεται τις επόμενες ώρες να γίνει γνωστό από την ΕΠΟ η ημερομηνία, η ώρα και έδρα που θα διεξαχθεί το παιχνίδι.

 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Πάμε να το πάρουμε για τα παιδιά που τα αδίκησαν στην Χαλκίδα που δεν έδωσαν το πέναλτι στον μπακοτζον

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.