Με επιτυχία το «1ο Tripoli Night Run» (pics,vid)

Με επιτυχία το «1ο Tripoli Night Run» (pics,vid)

Μάιος 19, 2018 - 22:05
51 σχόλια

Με μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο πρώτος νυχτερινός αγώνας δρόμου στην Τρίπολη το Σάββατο 19 Μαΐου σε μια ιδιαίτερα ξεχωριστή στιγμή στα αθλητικά δρώμενα της πόλης.

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού η πλατεία Άρεως εκεί όπου πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει το event και να ζήσει από κοντά έναν αγώνα με την μορφή και τον χαρακτήρα της γιορτής.

Το ‘’1ο  Tripolis Nighy Run’’ ήταν υπό την αιγίδα του  Γυμναστικού Συλλόγου  Αρκαδίας, από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου, την Μυθική Πελοπόννησος με την υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης, του Νομικού Προσώπου Δήμου Τρίπολης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Εκατοντάδες αθλητές όλων των ηλικιών και από πολλές πόλεις της Ελλάδας έλαβαν μέρος στον πρώτο νυχτερινό αγώνα δρόμου με την θέληση και την θετική ενέργεια να ξεχειλίζει εισπράττοντας άπαντες το θερμό χειροκρότημα του κόσμου που βρέθηκε και γέμισε την πλατεία Άρεως για να παρακολουθήσει το event.

Οι κούρσες ήταν των αγώνας δρόμου βάδην 10 Km, αγώνας 3km, αλλά και αγώνας 1.000 μέτρων για τους μικρούς συμμετέχοντες από Δημοτικά σχολεία της πόλης που έκλεψαν την παράσταση.

Ο κάθε αθλητής συμμετέχοντας με τον τερματισμό του παραλάμβανε μετάλλιο ενώ με το τέλος των αγών οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας ανέβηκαν στο βάθρο και παρέλαβαν αναμνηστικό κύπελλο.

Τέλος, στις κάμερες των τοπικών ΜΜΕ μίλησαν ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης Θεόδωρος Καραλής, η πολιτευτής Νέας Δημοκρατίας Εύη Τατούλη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και αρμόδιος θεμάτων αθλητισμού Γιώργος Ρουμελιώτης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ιωάννης Κατσίρης και ο πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου κ. Βινατσέλας αναφέροντας την μεγάλη ανταπόκριση που είχε από τις συμμετοχές και τον κόσμο τονίζοντας πως στόχος είναι να καθιερωθεί το αθλητικό event αυτό στην πόλη και χρόνο με τον χρόνο να γίνεται όλο και καλύτερο.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Με επιτυχία ο πρώτος νυχτερινός αγώνας δρόμου στην Τρίπολη


51 Σχόλια

Ντροπή ! Χάλια διοργάνωση, οι διαδρομές ήταν λάθος και μπέρδεψαν τους αθλητές. Έβγαλαν λάθος κατάταξη και έφταιγαν οι υπεύθυνοι του αγώνα .

Μέχρι χθες άλλη διαδρομή έλεγε ο Δήμος Τρίπολης. Σήμερα αιφνιδιαστικά άλλαξαν την διαδρομή. Καμμία ενημέρωση από διοργανωτές και Δήμο, με αποτέλεσμα στα 3 Χλμ. οι μισοί δρομείς να κάνουν μία διαδρομή και οι άλλοι μισοί να κάνουν άλλη διαδρομή 500 μέτρα λιγότερο. Στο τέλος οι χρονομετρήσεις κατέληξαν μπάχαλο..... Βραβεύτηκαν αθλητές που έτρεξαν λιγότερα μέτρα από τους συναθλητές τους. Και εδώ λαμογιές εφάρμοσε η δημοτική αρχή. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !!!!!!!!

ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΤΡΕΞΩ. ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΩ, ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΤΡΕΧΕ ΟΠΟΥ ΗΘΕΛΕ.

Θέλω να καταγγείλω τον επίσημο χρονομέτρη του αγώνα και τους κριτές, για αλλοίωση των αποτελεσμάτων. Να βγάλουν άμεσα τα επίσημα αποτελέσματα βάσει των τσιπ που είχαν οι δρομείς, για να φανεί (από το τσιπ !!!) ποιοί έτρεξαν μικρότερη απόσταση σε σχέση με τους υπόλοιπους δρομείς. Είναι ντροπή αυτό που έγινε από τον χρονομέτρη. Το τσιπ δείχνει εάν οι αθλητές έτρεξαν πραγματικά 3 χιλιόμετρα ή όχι. Όλος ο αγώνας ήταν μια παρωδία.

για να λεμε και του στραβου το δικιο,ο δημος τριπολης ηταν ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ,που εβαλε δλδ οικονομικη ενισχυση και δεν ξερω τι αλλο,η διοργανωση σαν διαδρομη, κριτες,βοηθητικο προσωπικα και ΟΛΑ οσον αφορα τη σχεση με το αθλητικο επιπεδο ηταν ΑΡΜΩΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΣΑ ,του ΔΣ του ΓΣΑ και ειδικα του ΠΡΟΕΔΡΟΥ του που σαν προεδρος αυτος εχει την ευθυνη για το ολο προτζεκτ,και ναι ο αγωνας ηταν μπαχαλο.

Ούτε έναν αγώνα δρόμου δεν μπορείτε να στήσετε με επιτυχία. Μόνο για τις φωτογραφίες και τις ομιλίες είστε...

Συμφωνώ με τους υπόλοιπους σε σχέση με την διοργάνωση δεν είχαν ανθρώπους να κρατάνε τα πράγματα των αθλητών και το κυριότερο δεν ήταν ΝΥΚΤΑ ο αγώνας και δεν είχαμε ΕΝΝΗΜΕΡΩΘΕΙ για την αλλαγή της ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

00:39 Δεν θα φάμε το μεσημέρι αν δεν ξανάρθεις, βούρλο! Στο καλό και να μας γράφεις, αθηναϊκό τροκάνι! Πρώτη φορά έγινε τέτοια προσπάθεια στην Τρίπολη, ελλείψεις, λάθη και παραλείψεις σαφώς θα υπάρξουν, ώστε του χρόνου η διοργάνωση να είναι αρτιότερη. Ώπα ρε αθληταράδες όλοι, που έχετε μάθει να τρέχετε στις υπεραποστάσεις και στα βασιλικά events και δεν σας άρεσε η διοργάνωση! Κατουρήστε και λίγο! Τόση ξινίλα, πια, σ' αυτή την πόλη;

@ ΣΔΥ Μ. 00:47 Χαλάρωσε λίγο ρε Γιουσέιν Μπολτ, που είσαι και ριγμένος στο χρόνο! Ρε τί νούμερα είσαστε εσείς; Μιλάμε για ψώνια μεγάλου βεληνεκούς και διαμετρήματος, όχι αστεία!

Πολλά μπράβο στον Δήμο κ σε όσους διοργάνωσαν αυτή την εκδήλωση. Επιτέλους μετά από καιρό ένας όμορφος αγώνας στη πόλη. Μακάρι να μην ξεχαστεί κ να ξαναγίνει του χρόνου.!

Πολλά μπράβο!! Επιτέλους ένας αγώνας δρόμου γιορτή για την πόλη. Το χάρηκαμε όλοι.Μακαρι να ξαναγίνει τού χρόνου!!

Δηλαδή τώρα θέλετε να μας πείτε ότι κάτι θρεφτάρια που τερμάτισαν, χωρίς να έχουν χρησιμοποιήσει τα πόδια τους από όταν γεννήθηκαν, έτρεξαν 3 και 10 χιλιόμετρα χωρίς να κατακλέψουν στη διαδρομή; Έλεος! Και η γελοιότητα έχει όρια

1ον η διαδρομή άλλαξε μια ημέρα πριν γιατι ο δέσποτα αποφάσισε τελευταία στιγμή να κάνει περιφορά οστών στις διαδρομές του αγώνα...δεύτερον θα συμφωνήσω για τη φύλαξη πραγμάτων και την χρονομέτρηση αλλά ελπιζω να γίνουν αλλαγές του χρόνου και να ειναι ακόμα καλύτεροι.δεν είμαστε όλοι τέλειοι να τα κάνουμε όλα άψογα από την αρχή...παντα θα υπάρχουν περιθώρια βελτιώσεις...οσο για τα χρήματα πήγαν στις μπλούζες και τα μετάλλια που όλοι πήραν...π Δήμος δεν έβαλε τιποτα πέρα από το όνομα του και οι χορηγοί έδωσαν τα φρούτα,τα νερά,και όλα τα υπόλοιπα...μπραβο στον γσα για την προσπάθεια!

Ρε σεις που φωνάζετε αν δεν θέλετε να τρέξετε μην έρχεστε.Οαγωνας ήταν γιορτή όχι παγκόσμιο πρωτάθλημα κ σε αυτό οι διοργανωτές τα κατάφεραν μια χαρά!!.Συγχαρητηρια στον Γ.Σ.Α. και στον Δήμο Τρίπολης..!! Σας κ αθληταραδες τρέχετε στη γειτονιά σας αν δεν σάς αρέσει να τρέχετε σε αγωνες γιορτές!! Όλα ήταν τέλεια!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ,ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ,ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Συγχαρητήρια ολα ηταν πολύ καλα. Ηταν εξαιρετικη πρωτοβουλια του γυμναστικου συλλογου αρκαδιας. Και του χρονου.

Πολλά συγχαρητήρια σε Περιφέρεια και ΓΣΑ . Γέμισε δρομείς η Τρίπολη.! Το χρειαζόμαστε αυτό. !Σε όσους πδν άρεσε σε μη ξανατρεξουν. Επίσης όσοι πάνε για παγκόσμια ρεκόρ επίσης μη ξανατρεξουν. εμείς που θέλουμε να τρέξουμε να γελάσουμε κ να περάσουμε καλά θα ξανατρεξουμε! Ήταν απλά ένας πολύ ωραίος αγώνας!

Σε λιγο καιρο μονο τέτοιοι αγώνες θα γινονται μόνο, γιατι το σταδιο παρουσιάζει σημάδια διάλυσης. Ο Δημος τριπολης είναι ανύπαρκτος. Ο πρωτος αγώνας που έγινε μετα απο χρονια και πήγε πολύ καλά!. Αντι να λεμε μπράβο για την ΄πολύ καλή προσπάθεια και να γίνεται καθε χρόνο και ακόμα καλύτερη καθόμαστε κ ακουμε για παγκοσμια τεκορ που θα εκαναν κάποιοι με τη φαντασία τους και δεν έγιναν. Μπραβο στον Γ,Σ,Α, και ας βοηθησουμε τον συλλογο να κανει ακομα καλυτερο τον αγωνα του χρόνου!.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ...ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ (ΦΟΥΜΟ) ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.

Η δουλεια συνηθως για την ταμπακερα Καποιοι αγαπουν τον αθλητισμο και κατι τσοπανακια κανουν ....... Προβληματιζομαι μετα τα χθεσινα για το παρελθον αλλα και το μελλον .....

Κανένας δεν μίλησε για παγκόσμια ρεκόρ βρε ανίκανοι !!!!! Τα παιδάκια και ερασιτέχνες αθλητές ήταν αυτοί που στεναχωρήθηκαν, γιατί κατάλαβαν ότι οι μισοί έτρεξαν μικρότερη απόσταση από τους άλλους μισούς. Τι θα πεις βρε βλάκα σε ένα παιδάκι δημοτικού που τερματίζοντας κατάλαβε ότι οι συμμαθητές του τον πέρασαν γιατί έτρεξαν λιγότερη απόσταση ???? Αυτή είναι η ευγενής άμιλλα για εσένα ????

Κύριοι του Δήμου, αφήστε τους αγώνες, δεν είναι του στυλ σας. Το μόνο που μπορείτε να διοργανώσετε με επιτυχία είναι πανηγύρια με γουρνοπούλες .

ΓΙΑ ΓΙΟΡΤΟΥΛΑ-ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙ ΚΑΛΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ 3-4 ΑΓΩΝΕΣ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΧΘΕΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΕΛΑΓΑΝ.

1) Φύλαξη πραγμάτων δεν υπήρχε. 2) Διαδρομές λάθος. 3) Κριτές & Αστυνομία να δίνουν λάθος πληροφορίες στους αγωνιζόμενους στα κομβικά σημεία της διαδρομής. 4) Στην ευθεία του τερματισμού κάποιες γιαγιάδες περπατούσαν μέσα στη διαδρομή πηγαίνοντας στην εκκλησία με κίνδυνο ατυχήματος. 5) όλοι οι πολιτικάντηδες πήγαν να μοστραριστούν την τελευταία στιγμή. 6) Τζερτζελές για να 'χουμε να λέμε έγινε ! Αν εξαιρέσεις όλα αυτά...., ναι ήταν μια ωραία γιορτή του αθλητισμού..... χαχαχαχαχ

Η διοργάνωση ήταν καλή η χρονομετρηση άψογη, Από τα λάθη μαθαίνουμε.Μόνο η διαδρομή ηταν κουραστικη λογω οτι επαναλαμβανόταν.Πιστευω η διοργάνωση να δει τα θετικά και τα αρνητικά. Εύχομαι να είμαστε καλά να ξανά έρθουμε του χρόνου.!!!

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς εμείς ήρθαμε από Άργος και περάσαμε τέλεια! Του χρόνου εύχομαι ακόμη καλύτερα!Καλή συνέχεια.

Μικροψυχία και Χολή απο κάποιους που βλέπουν το δέντρο και δεν βλέπουν το δάσος. Ανόητη κριτική πάντα εκ του ασφαλούς και προσπάθεια υποτίμησης των πάντων. Δεν αξίζουν ολα αυτά σε ανθρώπους που ασχολούνται με ερασιτεχνικό αθλητισμό σε μια εποχή που τα πάντα έχουν επαγγελματοποιηθεί.

Μπράβο στους διοργανωτές για την πετυχημένη αθλητική εκδήλωση. Πιστεύω οτι μετά απο λίγο καιρό δεν θα θυμάται κανείς τις ανεγκέφαλες κακόβουλες κριτικές , αλλά τόν υπέροχο αγώνα που μας πρόσφεραν. Η προβολή του αθλητικού πνεύματος και της Τρίπολης ήταν και είναι το ζητούμενο.

Επιτέλους κάποιοι σκέφτηκαν και υλοποίησαν μια ωραία διοργάνωση για την πόλη! Μπράβο στον Γ.Σ.Α.

Αυτονόητα η ευθύνη ειναι στον κριτή που στο στάδιο δεν υπέδειξε στους δρομείς ότι έπρεπε να στρίβουν δεξιά. Η κανονική διαδρομή έστιβε δεξιά προς Αγ γιωργη & κάπου ανέστρεφε με σημείο ελέγχου του chip & κριτή που σημείωνε αριθμούς. Συνεπώς όσοι πέρασαν από εκεί, μετρήθηκαν ορθά στη γενική κατάταξη & όσοι -με ευθύνη του κριτή -έστριψαν λάθος προς Καλαβρύτων διανύοντας περίπου 600μ λιγότερα, δεν πέρασαν από το σημείο ελέγχου & η λογική λέει ότι δεν καταχθηκαν αλλα ακυρώθηκαν. Αν έγινε έτσι, αυτοί αδικήθηκαν γιατι καταστράφηκε ο αγώνας τους, η κατάταξη ήταν ορθή, δεν έγιναν λαμογιες.

Πανηγύρι το κάνει η νοοτροπία κάποιων ανθρώπων όχι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία...όταν ο κάθε βλάχος πήγαινε και ζήταγε μπλούζες και μετάλλια Και για τα δισέγγονα του και κατα τα αλλά τα εξι ευρώ τους ενόχλησαν...και στην τελική όποιος δεν ήθελε δεν έτρεχε δεν σας έβαλε κανένας το μπιστολι στο κρόταφο ελεος με τη Χολή που έχετε να βγάλετε...αλλά για να το χαρακτηρίζετε πανηγύρι μάλλον έχετε πάει σε πολλά και ξέρετε από αυτα! Μακαρι να γίνονται τέτοιες οργανώσεις και κάθε χρόνο να γίνονται όλο και καλύτεροι!και όσοι δεν επιθυμείτε μην ξανά έρθετε καθίστε στα σπιτάκια σας καιβκαντε πανηγύρι...

Μια χαρά ήταν όλα και μακάρι να ξαναγίνει ,ευχαριστηθηκαν και τα παιδάκια. Ήταν μια εκδήλωση για όλους! Οι αθληταραδες που παραπονιουνται να πάνε στους ολυμπιακούς ή τέλος πάντων σε αμιγώς αθλητικούς αγώνες που τα χρονόμετρα δουλεύουν καλύτερα!

Ξεπερνώντας τη λαϊκή σοφία "όποιος δεν έχει μυαλό, έχει πόδια" περάσαμε στο "όποιος δεν έχει ψώνιο τρέχει όταν χρειάζεται" χωρίς να γίνεται θέαμα για να βραβευτεί από αμφιλεγόμενους επισήμους

Λαθη γινονται του χρονου καλυτερα!!! ΓΣΑ ενας συλλογος που εχουν βγει παιδια-πρωτάθλητες και προσπαθει για το καλυτερο παρολο που δεν τον στηριζουν οσο του αξιζει. Μπραβο στο ΓΣΑ

Δεν σεβόσαστε τα προσωπικά δεδομένα του παιδιού που θα μεγαλώσει και θα δει πως το τρέχανε μαζί με το σκυλί, αλλά λίγο μωσαϊκό στην εικόνα του σκυλιού δεν μπορούσατε να βάλετε;

Δημιουργικος δεν γινεσαι οταν κρυβεσαι και γραφεις σχολια γεμάτα κακιες αλλα οταν προσπαθεις και εχεις θέληση να εξελιχθεις οπως ο ΓΣΑ!!

ΦΙΛΟΤΙΜΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ Γ.Σ.Α ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ, Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ 3 ΧΛΜ. ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ Ο Γ.Σ.Α. ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ) ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΩΡΑΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΠΟΥ ΥΠΟ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΣΜΟΣ !!!

Μόνο τα παιδάκια στα 1.000 μέτρα το ευχαριστήθηκαν. Τα 3 Km. και τα 10 Km. απέτυχαν παταγωδώς. Ευτυχώς τους έσωσε στο τέλος το χαμόγελο των μικρών παιδιών.

Η Ευγενής άμιλλα ήταν το μήνυμα που ήθελαν να στείλουν για τον αγώνα. Μόνο που κάποιοι στα 3 χιλιόμετρα έτρεξαν 3.000 μέτρα και κάποιοι άλλοι με "ευθύνη" των διοργανωτών έτρεξαν 2.400 μέτρα. Κατά τα άλλα "ευγενής άμιλλα" και γιορτή του αθλητισμού.

Πάρτε παράδειγμα από το Skiritida Run στις Κολλίνες και από το Run the Theater στη Μεγαλόπολη, και βάλτε Επαγγελματίες για την οργάνωση. Μόνο έτσι θα γίνει θεσμός ο αγώνας της Τρίπολης. Παρόλα αυτά, συγχαρητήρια στον σύλλογο Γ.Σ.Α. - του χρόνου καλύτερα.

εγώ να καταγγείλω το φωτογράφο,μα σε καμία φωτογραφία εγώ,αυτό είναι διάκριση κύριοι,να επαναληφθεί ο αγώνας

Ναι το run the theater παράδειγμα πού στοίχισε πολλά πολλά παραπάνω δεν έτρεξαν ούτε οι μισοι κ οι μισοί απ αυτούς χάθηκαν. Μην παιδευστε καταλάβαμε ποιοι γράφετε κ ξαναγράφετε. Κ αν συνεχίσετε αυτή τη τακτική κακό στη..... καριέρα ....σάς κάνετε . Δυστυχώς για σας είστε στο περιθώριο. Αααα οι νικητές πού χάρηκαν τον αγώνα κ θα ξανάρθουν σε άλλον αγώνα έτρεξαν;;

Βρε Anonymous - 22:52, είσαι εκτός τόπου & χρόνου και μάλλον βλέπεις φαντάσματα και ......καριέρες...... Έλα στις Κολλίνες να δεις πως γίνονται οι αγώνες από τον Μπάκο-Καϋμενάκη και μετά μιλάς, ξερόλα ε ξερόλα !

Αστοχίες υπήρξαν αναμφισβήτητα και μάλιστα είχε φανεί από τα μέσα της εβδομάδας ότι υπήρχε κίνδυνος να γίνει μπέρδεμα αφού άλλαξαν οι διαδρομές 2-3 φορές. Ας μην είμαστε όμως κακοπροαίρετοι, κάθε προσπάθεια στο ξεκίνημά της έχει προβλήματα. Ελπίζουμε ο αγώνας να εναναληφθεί και του χρόνου και οι διοργανωτές να λάβουν υπόψη όλες τις σοβαρές παρατηρήσεις ώστε να μην υπάρξουν λάθη.

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.