Γιαννακούρας: Ο «παλιάνθρωπος» που πέταξε τσουβάλια με απορρίμματα στο δρόμο θα τιμωρηθεί (pics,vid)

Γιαννακούρας: Ο «παλιάνθρωπος» που πέταξε τσουβάλια με απορρίμματα στο δρόμο θα τιμωρηθεί (pics,vid)

Μάιος 16, 2018 - 15:15
4 σχόλια

Εξοργισμένος είναι ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας από τους ασυνείδητους που εγκαταλείπουν τσουβάλια με απορρίμματα κατά μήκος του οδικού δικτύου.

Μεγάλο είναι το πρόβλημα από την εσκεμμένη ρίψη απορριμμάτων στα χαντάκια, κίνηση στην οποία προβαίνουν, δυστυχώς, πολλοί κάτοικοι της Αρκαδίας.

Για ακόμα μια φορά ασυνείδητοι πέταξαν τσουβάλια με διάφορα απορρίμματα λίγες μέρες μέτα τον καθαρισμό που έκανε η περιφέρεια στην συγκεκριμένη οδό.

Την Τετάρτη 16 Μαΐου η ασφάλεια Τρίπολης, και το υγειονομικό βρέθηκαν στην παλαιά Εθνική Οδό Τρίπολης – Καλαμάτας προκειμένου να εντοπίσουν το πρόβλημα και να καταγράψουν την παράνομη αυτή πράξη.

Ύστερα ο κ. Γιαννακούρας πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου και υπέβαλε μήνυση. Όπως ανέφερε η πράξη αυτή κρύβει κάποια σκοπιμότητα και σίγουρα θα τιμωρηθεί από τα αρμόδια όργανα.

 Είναι κρίμα να δαπανώνται 25.000 ευρώ για το κόψιμο των χόρτων και των καθαρισμό ων απορριμμάτων και κάποιος ‘’παλιάνθρωπος’’ να ρίχνει απορρίμματα

Έχουμε πληροφορίες για το όχημα που έκανε τις παράνομες ρίψεις ανέφερε ο κ. Γιαννακούρας σε δηλώσεις του.

Σε σκουπιδότοπο μετατρέπουν πολλοί ανεγκέφαλοι πολίτες τα χαντάκια, τα ρέματα και τις κοίτες των ποταμών, ρίχνοντας παράνομα κάθε λογής απορρίμματα.

Δεν είναι λίγες οι φορές όπου το ArcadiaPortal έχει καταδικάσει ανάλογα φαινόμενα, καθώς η ανεξέλεγκτη ρίψη οικιακών απορριμμάτων προκαλεί περιβαλλοντικό έγκλημα στους δρόμο της πόλης αλλά και στις γειτονιές και στα χωράφια.

Για να απομακρυνθούν αυτά τα απορρίμματα πρέπει ένα εργάτης, να μαζέψει με τα χέρια ένα-ένα τα απορρίμματα, τα οποία πολλές φορές είναι σε δυσπρόσιτα σημεία με βάτα και όχι μόνο.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας φανερά αγανακτισμένος καταδίκασε αυτού του είδους τις πράξεις.

Δεν είναι το πρώτο περιστατικό και δυστυχώς ούτε και το τελευταίο, αλλά με την έκκληση για συμμόρφωση που απέστειλε ο αντιπεριφερεάρχης, ακόμα και ένας πολίτης να ευαισθητοποιηθεί και να μην ξαναπετάξει το πλαστικό του ποτήρι, ή τη γόπα από το τσιγάρο του, από το παράθυρο του οχήματός του θα είναι επιτυχία.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Οργή και αγανάκτηση για την ρίξει απορριμμάτων στο οδικό δίκτυο


4 Σχόλια

ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΡΙΞΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΟΣ

Ασε μας σε Βαγγέλη 8 χρόνια στην περιφέρεια γιατί δεν λύσατε το θέμα των απορριμμάτων ; Εισαι βασικός υπεύθυνος για ολο αυτό το σκουπιδαριό που μας πνίγει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.