Ο Γιάννης Μπουντρούκας, πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Ο Γιάννης Μπουντρούκας, πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου

Μάιος 15, 2018 - 10:34
2 σχόλια

Συγκροτήθηκε σε σώμα την Δευτέρα 14 Μαΐου το το νεοσύστατο περιφερειακό όργανο των 5 Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου το «Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο».

Πρόκειται για το νεοσυσταθέν όργανο που προβλέπει ο νέος επιμελητηριακός νόμος, το οποίο έχει ως αποστολή τον συντονισμό της δράσης των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας, με βάση τις αρχές της αποδοτικότητας και της ισόρροπης περιφερειακής ανάπτυξης. Το Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο ασκεί μεταξύ άλλων τις εξής αρμοδιότητες:

α. Υποβάλλει προτάσεις προς τον Περιφερειάρχη σχετικά με την κατάρτιση αναπτυξιακών προγραμμάτων, προγραμμάτων δράσης, καθώς και του επιχειρησιακού και τεχνικού προγράμματος της Περιφέρειας.

β. Συμμετέχει στην εκπόνηση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας.

γ. Εκπροσωπεί τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

δ. Υποβάλλει προτάσεις για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση, από κοινού με την Περιφέρεια, δράσεων ή έργων.

Στο Συμβούλιο συμμετέχουν οι πρόεδροι και εκπρόσωποι από τα Επιμελητήρια και των πέντε νομών της Πελοποννήσου, Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας. Στην πρώτη συνεδρίαση που πραγματοποιηθήκε στις 14/5, πρόεδρος εξελέγη ομόφωνα ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Αρκαδίας Γιάννης Μπουντρούκας.


2 Σχόλια

Μπράβο, συνεχιζει ο Πρόεδρος να είναι το δεκανίκι του αρχοντα....

καλημερα, μιλας και λες πραγματα που δεν ισχυουν. Ποιο δεκανικι? τι σχεση εχει αυτο που λες? μην δημιουργουμε αντυπωσεις στον κοσμο χωρις να υπαρχει λογος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.