Γεμάτοι οι κάδοι στην Τρίπολη - Τι γίνεται με την ανακύκλωση; (pics)

Γεμάτοι οι κάδοι στην Τρίπολη - Τι γίνεται με την ανακύκλωση; (pics)

Μάιος 09, 2018 - 10:16
2 σχόλια

Τα σημεία των καιρών δεν είναι ενθαρρυντικά, θα μπορούσαμε να πούμε, ως προς την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη της Τρίπολης σε σχέση με τα απορρίμματα. Οι κάδοι μένουν γεμάτοι για μέρες, ενώ η ανακύκλωση στον Δήμο φαίνεται ότι καρκινοβατεί. Τον κώδωνα του κινδύνου έχει κρούσει επανειλημμένως ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σωτήρης Παπαδημητρίου, ο οποίος πρόσφατα σε συνέντευξή του ζήτησε από τους πολίτες να είναι προσεκτικοί και να κάνουν ορθή διαχείριση των απορριμμάτων τους, ενώ επεσήμανε τις δυσκολίες του Δήμου σε σχέση με την αποκομιδή.

Αναγνώστες του Arcadia Portal μάς έστειλαν τις φωτογραφίες που βλέπετε: στη μία, οι βυθιζόμενοι κάδοι στην πλατεία Πετρινού ξέχειλοι. Συσκευασίες, κουτιά, πλαστικά, όλα πεταμένα εκτός. Διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας ως προς το αν οι κάδοι έχουν ξεχειλίσει επειδή έχουν γεμίσει και γι' αυτό τα ανακυκλώσιμα είναι πεταμένα τριγύρω, διότι πολλές φορές, όπως έχει αναφέρει και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, οι κάδοι είναι άδειοι στο εσωτερικό (δείτε ΕΔΩ)...

Στην άλλη φωτογραφία, από την οδό Αστυφύλακα Βγενόπουλου στην Τρίπολη, ο κάδος ανακύκλωσης έχει ξεχειλίσει, και ο αναγνώστης σημειώνει: «Αυτή είναι η εικόνα ενός κάδου ανακύκλωσης που έχει να αδειάσει πάνω από μία εβδομάδα και είναι στην οδό Αστυφύλακα Βγενοπουλου. Ναι έχουμε πρόβλημα με τα απορρίμματα αλλά και με την ανακύκλωση; Κάποια στιγμή θα πρέπει ο Δήμος να αναλάβει  τις ευθύνες του.Να συνεχίσουμε να μαζεύουμε ανακυκλώσιμα υλικά ή να τα πετάμε στους κάδους απορριμμάτων; Τέλος ένας κάδος ανακύκλωσης σε μία οδό με μαγαζιά είναι αρκετός;».

Οι εικόνες αυτές προμηνύουν κακά μαντάτα για τον Δήμο μας.

 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Να μας ενημερώσει ο λαλίστατος κ. Παπαδημητρίου ΠΟΥ πάνε τα σκουπίδια από τους μπλε κάδους. Μήπως πάνε στη χωματερή?

Ελεος δεν μπορει να συνεχιστει αυτη η κατασταση..απορω μονο εγω ανακυκλωνω σωστα στην Tριπολη ;; αλλου τα σκουπιδια αλλου οι συσκευασιες αλλου οι ηλεκτρικες συσκευες απλο ειναι το θεμα..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.