Κουπί για την Ευρώπη… Κέρκυρα - Αστέρας 1-3

Κουπί για την Ευρώπη… Κέρκυρα - Αστέρας 1-3

Απρίλιος 22, 2018 - 20:57
10 σχόλια

Άνετα, ωραία και απλά ο Αστέρας Τρίπολης έκανε το καθήκον του και πέρασε αέρας από το νησί των Φαιάκων επικρατώντας με 0-3 της Κέρκυρας για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Τσιλιανίδης με στο 40’ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ και ο Μανιάς στο 48’ και το 68’ οι σκόρερ για την αρκαδική ομάδα σε ένα παιχνίδι όπου όπως φανερώνει και το τελικό σκορ οι κιτρινομπλέ ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι.

Ο Αστέρας Τρίπολης παράλληλα με τα τρία τέρματα που πέτυχε έπαιξε και πολύ καλό ποδόσφαιρο χάνοντας ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ ωστόσο αυτό που μετράει είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί που του δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσει τις πιθανότητες του για να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Με την ήττα της Ξάνθης στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ ο Αστέρας Τρίπολης έπιασε και πάλι την Ξάνθη στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έτσι δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε όλα είναι ανοιχτά για την υπόθεση Ευρώπη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα Τρίπολης να μπαίνει πολύ καλά από τα πρώτα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο πιέζοντας αποτελεσματικά την Κέρκυρα που είχε ως αποτέλεσμα να πάρει τα ηνία και να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα. Στο 26’ ήρθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Γιαννακόπουλο να σταματάει τον Μανιά με τον φορ των κιτρινομπλέ να βλέπει τον Αρκά πορτιέρο να του σταματάει και το τρομερό σουτ που επιχείρησε στο 26’. Στο 36’ ήταν η σειρά του Κυριακόπουλο να σπαταλήσει μια πολύ καλή στιγμή με τον Τσιλιανίδη στο 40’ να λύνει τον γόρδιο δεσμό και με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η αρκαδική ομάδα μπήκε στο χορτάρι με σκοπό να καθαρίσει το παιχνίδι με τον Μανιά στο 48’ με τακουνάκι να κάνει το 0-2. Στο 68’ και  πάλι ο Ροδίτης επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης έκανε το 0-3 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Το σκορ αυτό έδωσε την ευκαιρία στους κιτρινομπλέ να διαχειριστούν τον αγώνα όπως ήθελαν για να φθάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η Κέρκυρα στο 86’ κέρδισε πέναλτι με τον Αθανασιάδη να πέφτει σωστά να το αποκρούει και στην επαναφορά ο Τουράμ να μειώνει στο τελικό 1-3.

Κέρκυρα (Γιάννης Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Γεωργίου, Σπίνουλας, Σιόντης, Ρόλε, Ιωάννου, Μπαλάφας, Επστάιν, Μυτίδης.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Σελίν, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Ντούντου, Κυριακόπουλος, Καλτσάς, Μανιάς, Τσιλιανίδης.

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Ευρώπη Ντέν θα βγούμε γιατί ντεν θέλει ένας μ@λ@@@ς Έλα μεγάλε σχολίασε Απόλλωνα-γαύρος 1-0

Αγαπητέ μ@@@@@@λ@@@@α ο λαός λέει ότι η σκύλα από τη χαρά της τα κουταβάκια τα έκανε τυφλά.Επειδή είσαι και ενεγκέφαλος πήγαινε στη μαμά σου να σου εξηγήσει την παροιμία.Ελπίζω να την καταλάβεις.

Που είναι εκείνο το γαυρακι που έλεγε διάφορα; Στο είχα πει μην χαθουμε, τρίτος θα βγεις και πολύ σου είναι. Να σου πω και κάτι άλλο έρχονται μαύρα χρόνια για εσάς, έχουν άλλοι σειρά όπως βλέπεις. Όσο για αυτά που έλεγες για τον Αστέρα μόνο ένα ΑΝΤΕ Γειά.

που είσαι ρε @@@@ Ραχούλα;;; ; Κρύβεσαι;;; Η ομαδάρα σου έπαιξε φοβερή μπάλα χθες με τον Απόλλωνα !!!!! Πόσο κάτω θα πέσετε;;;; Ξυδάκι τώρα, να συνηθίσεις!! Χα Χα Χα !!!

δεν ειμαι ο ραχουλας ουτε καποιος βαμμενος γαυρος κλπ,κοφτε τις βλακειες εσεις τωρα,και αφηστε τον ολυμπιακο ησυχο,ειχε ΜΙΑ χρονια χαλια,ε και λοιπον? τοσσα χρονια που σας γλενταει τα ξεχνατε? βαλτε τα αποτελεσματα και αν εισαστε απο πανω αρχιστε και πειτε οτι θελετε,αποκατω εισαστε και μαλιστα πολυ,οποτε μη λετε πολλα πολλα γιατι ερχεται η καινουρια αγωνιστικη χρονια και εκει θα κλαψετε πικρα,ενας μη βαμμενος ολυμπιακος ,αλλα με αυτα που διαβαζει εδω ,βγαινει και απο τα ρουχα του,και μαλιστα γινοσαστε και αντιπαθητικοι ενω εισαστε και ομαδα της πολης μας,ελεος πια.

Φίλε με τους γαύρους δεν έχουμε τίποτα περισσότερο για πείραγμα το κάνουμε αλλά έχουμε μεγάλο θέμα με τον Ολυμπιακό, έχουμε υποστεί τέτοια αδικία από τον Γαύρο που δεν πρόκειται να αποκτήσουμε ποτέ καλές σχέσεις μεταξύ μας. Από την άλλη μην μας λες να αφήσουμε τον Γαύρο ήσυχο γιατί και εδώ μπαίνουν ολυμπιακοί και λένε για τον αστέρα και τέλος ο Αστέρας πέρυσι είχε μια πολύ κακή χρονιά , δεν είδα εσας εσάς τους Γαύρους πολύ συμπονετικός!!

@12:29 - Αν αναλογιστείς τον προϋπολογισμό του Αστέρα και αυτόν του Ολυμπιακού, τότε θα καταλάβεις ότι όλα αυτά τα χρόνια ο Αστέρας ΔΕΝ είναι από κάτω. Το αντίθετο. Αν είσαι από την Τρίπολη και μπήκες να το παίξεις φίλαθλος του Ολυμπιακού απέναντι στην ομάδα της πόλης σου τότε σε λυπάμαι. Όλοι όσοι υποστηρίζουμε τον Αστέρα ήμασταν ΠΑΟ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός πριν. Έχουμε δύο δράμια μυαλό και συναίσθημα όμως να καταλάβουμε ότι από την στιγμή που η πόλη μας έχει ομάδα στην πρώτη κατηγορία, τότε υπάρχει μόνο Αστέρας. Μόνο κολλημένοι και κομπλεξικοί δεν το καταλαβαίνουν αυτό. Δυστυχώς έχουμε πολλούς.

01/53 Επιτέλους και μια λογική άποψη. Έχουμε πήξει στα μ@λ@κισμένα εδώ μέσα κι απ' ό,τι φαίνεται, η Τρίπολη έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ, σε μακάκες όλων των ηλικιακών κατηγοριών. Πρώτη με διαφορά. Ρεκόρ GUINNESS! Αλλά τί να καταλάβει από μυαλό και συναίσθημα ο λοβοτομημένος που έχει κάψει όλα τα εγκεφαλικά του κύτταρα με ένα κινητό στο ένα χέρι και ένα φραπέ στο άλλο, νυχθημερόν...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.