Ληστεία υπό την απειλή όπλου στην Τρίπολη

Ληστεία υπό την απειλή όπλου στην Τρίπολη

Απρίλιος 21, 2018 - 11:41
17 σχόλια

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε σήμερα (21.4.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, όταν άγνωστοι δράστες, προσέγγισαν ημεδαπό στην οικία του και με τη χρήση σωματικής βίας και την απειλή πιστολιού τον ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

17 Σχόλια

Αν έκανε ότι κοιμόταν όπως μας πρότεινε ο Συριζο-υπουργός τότε δεν θα είχε συμβεί τίποτα. Ούτε σωματική βία, ούτε το όπλο θα είχε δει, τίποτα. Θα είχαν πάρει οι κλέφτες αυτά που γούσταραν, το θύμα θα είχε πάρει τον υπνάκο του από το άλλο πλευρό και όλα μια χαρά. Κάντε ότι κοιμάστε και όλα θα πάνε μια χαρά. Χρειάζεται και οι κλέφτες να ζήσουν. Ξέρετε τι στρες έχει το επάγγελμα του κλέφτη; Το κάνουμε πολύ δύσκολο όταν δεν κοιμόμαστε. Έχουν και αυτοί δικαιώματα. Σύριζα και γυρίστε από το άλλο πλευρό.

Δεν είμαστε σύριζα αλλά μας προκαλείτε να ψηφίσουμε με τα σχόλια σας ρε μάγκες.δηλαδή επί νδ και Πασοκ κοιμόμασταν ήσυχοι?? Ρε τι λασπολογοι είστε εσείς Παναγία μου

Ο λαός δεν μασάει πια και θα στείλει στο μονοψήφιο ποσοστό που ανήκει το κόμμα που είπε τόσα ψέματα μαζεμένα για να κυβερνήσει, όσα δεν έχουν πει όλες οι κυβερνήσεις από το 1974 και μετά!!!Ο δε εταίρος του θα ψάξει πολύ για να βρεί την ψήφο του!!!

ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΗΣΥΧΟΙ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΣΠΕΙΡΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ... ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΡΑΧΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ....

@Νίκος - Σύριζα είσαι ή Χρυσή Αυγή. Εγκληματικότητα είχαμε και με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν έλεγε ο υπουργός να κάνουμε ότι κοιμόμαστε αν μπουν οι κλέφτες στο σπίτι. Ούτε ψήφιζαν νόμους σαν αυτό του Παρασκευόπουλου.

Για δώσε εσύ ρε μεγάλε καμιά συμβουλή....Τι να κάνουμε δηλαδή εάν μπουν ληστές με σκοπό να μας κλέψουν και είναι νύχτα;Να σηκωθούμε να τσακωθούμε με κίνδυνο να μας σκοτώσουν;Ή να έχουμε ο καθένας από ένα πιστόλι στο σπίτι και να το κάνουμε Άγρια Δύση; Για συνέλθετε βρέ.....Τα λεφτά γίνονται...Οι άνθρωποι δεν γίνονται...Δώσε συμβούλες,όχι μόνο ανάθεμα και ειρωνεία...Είπε ο Τόσκας κείνο που 'πε (που δεν το είπε ο Τόσκας,αυμβουλές της αστυνομίας παγκοσμίως είναι αυτές αλλά τες πα ) για πες και εσύ ;;

Επί επαναστάσεως 21 Απριλίου κοιμώμαστε ήσυχοι.Φοβαστε τους ψευτοκομμουνιστες να το πειτε μήπως σας κάνου ντα ντα..

Ζητω η επανάσταση ζητω το εθνος. Ζητω η 21η Απριλίου. Αδέρφια ξυπνήστε. Μας έπνιξε η δημοκρατία σας!

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Δεν είμαι υπέρ της οπλοφορίας. Είμαι όμως υπέρ του δικαιώματος της αυτοάμυνας. Αν μου δοθεί η ευκαιρία να αμυνθώ θα το κάνω. Με όποιο τρόπο μπορώ. Με ρόπαλο, με μαχαίρι, καλώντας την αστυνομία, με οποιονδήποτε τρόπο. Αν μου δοθεί η ευκαρεία. Ο Τόσκας είναι ο ίδιος άνθρωπος που σε φωτογραφία συνέντευξης από το γραφείο του, φαινόταν γραμμένος ο κωδικός για τον υπολογιστή του ή κάποια άλλη υπηρεσία σε postit κολλημένο στον ...υπολογιστή του. Συγκεκριμένα κωδικό «123456» και username «YPOURGOS». Το σχόλια περιττά...

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ - Και καλά εγώ κάνω ότι κοιμάμαι. Και τα παιδιά μου θα κάνουν ότι κοιμούνται; Και η γυναίκα μου; Και αν γουστάρουν να ρίξουν και ένα βιασμό (έχει συμβεί αρκετές φορές) στην γυναίκα ή το παιδί μου, πάλι θα παριστάνουμε ότι κοιμόμαστε; Αυτές είναι οδηγίες της Ελληνικής αστυνομίας που έχει πολιτικό προϊστάμενο τον Τόσκα. Όχι στην οπλοφορία, ναι στην αυτοάμυνα. Πρόβλημα η κατοχή όπλου στην κοινωνία, πρόβλημα και η τελείως αφελής προσέγγιση του υπουργείου.

Επί χούντας βρε ανεγκεφαλε τολμούσες να πεις το όνομα σου? Και εγώ σου λέω πως στον μεσαίωνα τους έκαιγαν ζωντανούς . Τι θέλεις τώρα , να πας στο μεσαίωνα ? Γιδι ε γιδι..

Βρε νούμερο , ο φασίστας ο Σαμαράς έφερε εδώ τους φονιάδες . Το ξέχασες η κάνεις ότι δεν θυμάσαι. Από το 1990 , εδώ και 30 χρόνια ,έφερε εδώ τους Αλβανούς να φάνε με χρυσά κουτάλια. Τόσο μικρή μνήμη έχεις? Ψήφισε ξανά αυτούς που έφεραν την χώρα στο γκρεμό , για να το πληρώσουν και τα τρισέγγονα σου μακακα....

Η εγκληματικότητα έχει αφεθεί απο το κυβερνόν μαρξισταριό να δρα ανενόχλητη, οι συμμορίες δεν φοβούνται τίποτα, έρχονται εδώ και τα κάνουν σε μια χώρα η οποία δεν θα τους ρίξει ξύλο αν τους πιάσει (έχει καταργηθεί το ξύλο, αυτό φοβόταν παλιά οι κακοποιοί γι αυτό και δεν τολμούσαν να διαπράξουν τέτοιες βαριές ληστείες και φόνους, κοιμόμασταν τότε με ανοιχτές τις μπαλκονόπορτες), δεν θα τιμωρηθούν με την θανατική ποινή (την έχουμε καταργήσει κι αυτήν), δεν θα φάνε καν ισόβια, αλλά όποια ποινή κι αν φάνε θα αποφυλακιστούν είτε με άδεια είτε με τον νόμο εκείνου του μαρξισταρά.

Δεν σιχαίνομαι αυτά τα ρατσιστικά λαθροκτήνη,που εισέβαλαν στην πατρίδα μου,και κάνουν εγκλήματα,ξυλοδαρμούς ηλικιωμένων μέχρι θανάτου και δολοφονίες εν ψυχρώ..Σιχαίνομαι εσάς τους μισέλληνες"ανθρωπιστές',που κάνετε ότι δεν τα βλέπετε.Σιχαίνομαι εσάς τους δήθεν ψευτοπροοδευτικούς,που δεν βλέπετε τον καθημερινό ρατσισμό κατά των Ελλήνων,από τους αλλοδαπούς

Ναι στην νόμιμη οπλοφορία για αυτοάμυνα όπως σε όλες τις προδευμένες κοινωνίες. Στην Ελλάδα εφαρμόζεται σε όλες τις περιπτώσεις παραγόντων του δημοσίου βίου. Πολιτικών , δημοσιογράφων και λοιπών λαμογιών που το παίρνουν μάλιστα χωρίς καμμία εκπαίδευση. Πόσες πράξεις παράλογης χρήσης έχουν γίνει από αυτούς σε τόσα χρόνια δημόσιου πολιτικού βίου; Σχεδόν καμμία. Γιατί ανησυχούν λοιπόν τάχα μου για διασάλευση της κοινωνίας από νομιμόφρονες κατόχους όπλων; Όπου επιτρέπεται η αυτοάμυνα στην οικία παρατηρείται μειωμένη εγκληματικότητα σύμφωμα με τα στοιχεία των αμερικανικών αστυνομικών υπηρεσιών.

κακως επρεπε να κανει το κοιμησμενο οτι κεει ο υπουργος μας ο πολυξερος ΤΟΣΚΑΣ

KAI H ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΟΠΛΟΦΟΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΕ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ Ή ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΧΡΗΣΗ. ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.