Για τα οφέλη της κάνναβης ενημερώθηκε το κοινό στην Τρίπολη (pics,vid)

Για τα οφέλη της κάνναβης ενημερώθηκε το κοινό στην Τρίπολη (pics,vid)

Απρίλιος 20, 2018 - 18:34
9 σχόλια

Ενημερωτική εκδήλωση για την κάνναβη πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη την Παρασκευή 20 Απριλίου στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.

Την ημερίδα διοργάνωσε η ArCan και ο Δήμος Τρίπολης, έτσι ώστε όσοι επιθυμούν να ενημερωθούν σχετικά με την καλλιέργεια, την μεταποίηση, την υγεία καθώς και το νομικό καθεστώς που υπάρχει στην Ελλάδα αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Η ArCan (Αρκαδική Κάνναβη) δημιουργήθηκε το 2017 από τον Προκόπη Γεωργακόπουλο  με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ορθή ενημέρωση των πολιτών για τις χρήσεις αλλά και τη σημασία του φυτού, την επαναφορά της κάνναβης στην Αρκαδία αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα και τέλος την ανάδειξη και εξέλιξη της κάνναβης σε προϊόντα χρήσιμα και ευεργετικά για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Οι ομιλητές της ημερίδας προσπάθησαν μέσα από βιωματικές ιστορίες να μιλήσουν για τα οφέλη της κάνναβης έτσι όπως αυτοί τα έχουν αντιληφθεί στον οργανισμό τους.

Ο κ. Γεωργακόπουλος στο τέλος της ημερίδας απάντησε σε ερωτήσεις και απορίες σχετικά με το φυτό της κάνναβης και για τα προϊόντα που παράγονται από αυτήν.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ενημερωτική ημερίδα για την κάνναβη στην Τρίπολη


9 Σχόλια

Από το πράσινο του παλιού και νέου ΠΑΣΟΚ στο μαύρο της Καλαμάτας, ένα τσιγαριλίκι δρόμος

Στερεότυπα προκατάληψη και άρνηση τα περι κερασμάτων Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά Η κυρία Σίμου είναι ερευνήτρια σε καμια δεκαριά πανεπιστήμια στην Αμερική και γυρνάει δυο φορές τον κόσμο κάθε χρόνο Κάποιοι πλένουν τα πόδια τους μόνο, το πολύ μια βδομάδα στο Άστρος Και έχουν άποψη χωρίς να έχουν γνώση Κάτι είπε και για παιδικά τραύματα πρέπει λέει να βάζεις έμπλαστρο για να σας περάσει

Κώστα 12,54 μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις πού θα βρω το βιογραφικό της κας Σίμου;

http://www.simou-eq.org/history Μίλησα καμιά δεκαριά λεπτά μαζί της στο διάλειμμα και είναι αυτό που λένε συγκροτημένο άτομο Κατά τον σοφό κανόνα που λέει ξέρω πολλά γι αυτό λέω πολλά ήταν καταιγίδα

Μετά bro μετά Τι ανησυχίες έχεις και ρωτάς? Φοβάσαι κάτι. Τα δικά σου εξαρτησιογόνα δεν τα βλέπεις? Α δεν βλέπεις τηλεόραση δεν έχεις άγνοια είσαι και εσύ της σχολής ένα ξέρω ότι τα ξέρω όλα Έλα και συ στην τρελή χαρά της γνώσης

.....εγώ έξι φίλους-γνωστους μου , που κάνουν χρόνια χασίς έχουν όλοι "χαζέψει" , οι δύο δε έχουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα (παιρνουν φαρμακευτική αγωγή). Από τους 8 δηλαδή βλαμμένους που ξέρω , οι 6 είναι ή ήταν μακροχρόνια χασικλήδες. Τι να πω.................

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.