Τζιούμης: Άφαντη η διοίκηση της ΚΕΔΗΤ (vid)

Τζιούμης: Άφαντη η διοίκηση της ΚΕΔΗΤ (vid)

Απρίλιος 20, 2018 - 14:07
6 σχόλια

«Τρία χρόνια ακούμε αστείες δικαιολογίες για τους ορκωτούς λογιστές»

Τα θέματα των αδέσποτων, του οικονομικού ελέγχου της ΚΕΔΗΤ και των απορριμμάτων έθεσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Τρίπολης Κώστας Τζιούμης.

Αρχικά ο κύριος Τζιούμης επεσήμανε ότι η παράταξή του δεν έκανε κάποια ερώτηση στη διοίκηση, για να αποδείξει ότι ο χρόνος των 20 λεπτών που ορίζει ο κανονισμός για  ερωτήσεις των μελών του ΔΣ δεν απασχολεί για μεγάλο χρονικό διάστημα το δημοτικό συμβούλιο, όπως υποστηρίζεται, ενώ οι απαντήσεις της διοίκησης είναι αυτές που καθυστερούν τη διαδικασία.

Το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να τηρεί τον κανονισμό αλλά και το προεδρείο πρέπει να τηρεί τον κανονισμό

Επί της προεδρίας του κ. Κακλαμάνου έχουν γίνει οι περισσότερες διακοπές, είπε ο κ. Τζίουμης, μεμφόμενος το πρόεδρο ο οποίος μόλις στην τελευταία συνεδρίαση διέκοψε δύο φορές τη ροή.

«Ο κ. Κακλαμάνος έχει καταφέρει να συμπληρώσει τόσες διακοπές στις συνεδριάσεις όσες δεν έχουν γίνει τα 30 τελευταία χρόνια»

Επίσης ο κ. Τζιούμης μίλησε για το θέμα των αδέσποτων τονίζοντας ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, καθώς μόνο στην πλατεία Πετρινού υπάρχουν 25 σκυλιά.

 Δάγκωσαν και δικό μου άνθρωπο και είναι ευθύνη της Πολιτείας και της διοίκησης να βρει κάποια λύση

 Σε σκάνδαλο τείνει να οδηγηθεί το θέμα με τον χώρο για τα αδέσποτα στη Νεστάνη. Πληρώνουμε 1.500 ευρώ τον μήνα  εδώ και ένα χρόνο και ακόμα δεν έχει μπει ούτε πρόκα στο έργο της δημοτικής αρχής για τα αδέσποτα, τόνισε.

Ένα ακόμα θέμα που ανέπτυξε ο κ. Τζιούμης είχε να κάνει με τα απορρίμματα τα οποία έχουν πνίξει τα χωριά καθώς δεν γίνεται πλέον συχνή αποκομιδή των απορριμμάτων. 

Τέλος, ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αύριο» δεν θα μπορούσε να παραλείψει το θέμα της ΚΕΔΗΤ το οποίο συζητήθηκε στην ημερήσια διάταξη του δημοτικού συμβουλίου και αποσύρθηκε μετά από προτροπή του δημάρχου.

Τρία χρόνια ακούμε αστείες δικαιολογίες και ψέματα από τη διοίκηση και δεν έχει διαλευκανθεί αν υπάρχει σκάνδαλο.

Για ακόμα μία φορά έκανε λόγο  για συγκάλυψη σκανδάλου ο κ. Τζιούμης, σημειώνοντας ότι είναι απαράδεκτο ενώ συζητείται το θέμα του προϋπολογισμού στο δημοτικό συμβούλιο, να απουσιάζει η διοίκηση της ΚΕΔΗΤ.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τζιούμης: Άφαντη η διοίκηση της ΚΕΔΗΤ


6 Σχόλια

Σιγά μην σας νοιάζουν οι εργαζόμενοι στην ΚΕΔΗΤ .ΑΠΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Ευτυχώς που δάγκωσε αδέσποτο έναν άνθρωπο του Τζιουμη-δικό του όπως λέει-και μίλησε αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση.Α ρε Κωτσάκη άραγε βλέπει ο κόσμος πόσο λίγος είσαι;Μας έβαλες τον Παυλή Δήμαρχο και θες να μιλήσεις κιόλας.Φθανει η ώρα της κρίσης.Θα το πάρεις και εσύ το μήνυμα.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΑΓΚΩΣΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ...ΤΥΧΑΙΟ??? ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ (ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ. Κ.Λ.Π.) ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟΛΙΤΣΑΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ....ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ....ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ...ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΘΕΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ;;;;ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΕΤΣΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕ;;;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.