Τσιαμούλος: Ο κ. Παυλής πατάει σε τεντωμένο σχοινί (vid)

Τσιαμούλος: Ο κ. Παυλής πατάει σε τεντωμένο σχοινί (vid)

Απρίλιος 19, 2018 - 14:53
9 σχόλια

«Κουραστήκαμε να ακούμε ψέματα»

Τα θέματα του δημοτικού συμβουλίου σχολίασε ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος σε συνέντευξη που έδωσε την Πέμπτη 19, Απριλίου στο λογιστικό του γραφείο.

Ο κ. Τσιαμούλος μίλησε για σημαντικά θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με την ΚΕΔΗΤ, με τα αδέσποτα, καθώς και με τις ενέργειες του στην ΚΕΔΕ στην οποία συμμετέχει ως αιρετός στην Επιτροπή Αθλητισμού και Πολιτισμού.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσιαμούλος, αποφασίστηκε να γίνει ένα πανελλήνιο συνέδριο για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό στην αυτοδιοίκηση καθώς υπάρχουν πολλά νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ τα οποία θα ωφελήσουν τους δήμους για την αναβάθμιση των πολιτιστικών τους.

Όσον αφορά την ΚΕΔΗΤ ο κ. Τσιαμούλος είπε ότι είναι μία προβληματική επιχείρηση η οποία δεν έχει προϋπολογισμό και ακόμα υπάρχει υπόνοια του σκανδάλου καθώς οι ορκωτοί λογιστές σκοπίμως δεν έχουν μπει ακόμα στην Επιχείρηση.

Τόνισε ότι η τακτική που ακολουθεί ο δήμαρχος κ. Παυλής είναι επικίνδυνη και δυστυχώς υπάρχει περίπτωση η Επιχείρηση να μην μπορεί να αντεπεξέλθει και να κλείσει.

Ο κ. Παυλής πατάει σε τεντωμένο σχοινί

Για τα αδέσποτα και την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη της Τρίπολης ανέφερε ότι πλέον δεν γίνεται σωστή διαχείριση και κινδυνεύουν οι πολίτες.

«Κουραστήκαμε να ακούμε ψέματα»

Ο κ. Τσιαμούλος στηριζόμενος στις δικαιολογίες του δημάρχου περί γραφειοκρατικών προβλημάτων που καθυστερούν το έργο για τα αδέσποτα στην Νεστάνη επικοινώνησε με την κτηνιατρική υπηρεσία και αποκάλυψε ότι στις 9 Μαρτίου ο κύριος Παυλής έστειλε στην κτηνιατρική υπηρεσία έγγραφο για το έργο στη Νεστάνη για τα δέσποτα.

Υπάρχει ευθύνη από πλευρά της Ελληνικής Κυβέρνησης που δεν τιμωρεί τέτοιους ανθρώπους που ασύδοτα κάνουν ό,τι θέλουν.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τσιαμούλος: Κουραστήκαμε να ακούμε ψέματα


9 Σχόλια

στην προκυμενη καλα τα λες αλλα δεν πας πουθενα λεβεντη μονος σου παλι 4ος στην καλυτερη

07/15 Ο γιατρός δεν έχει ανάγκη τον κάθε ψωνισμένο που έχει καβαλήσει ένα καλάμι μεγαλύτερο από το μπόι του και που νομίζει ότι είναι ήδη δήμαρχος. Μαζί με το φίλο του τον Παυλή θα τη φάει ο "Νικολάκης" τη χλαπάτσα στις εκλογές

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΤΖΙΟΥΜΗ ΔΕ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ?

Νικο μην λες για τον παυλη εισαι χειρότερος απο αυτον. Δηλ πιο κατω δεν παει. Εισαι λετσαριο. Και ψευτακος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.