Αλλαγή σκυτάλης και νέοι στόχοι για την Ένωση Αστυνομικών Αρκαδίας (vid)

Αλλαγή σκυτάλης και νέοι στόχοι για την Ένωση Αστυνομικών Αρκαδίας (vid)

Απρίλιος 18, 2018 - 13:57
1 σχόλια

Ύστερα από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν 30 και 31 Μαρτίου  στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας ο απερχόμενος πρόεδρος Καγκαράκης Παναγιώτης και ο νέος πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Οικονομόπουλος Γεώργιος έδωσαν συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 18 Απριλίου στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας.

Ο κ. Καγκαράκης ύστερα από 15 περίπου χρόνια στην υπηρεσία της ένωσης, εφέτος δεν συμμετείχε στις εκλογές του διοικητικού συμβουλίου. Είναι συγκινημένος που αποχωρεί από αυτήν, παραδίδοντας τη σκυτάλη στον νέο πρόεδρο.

Μεταξύ άλλων, ο τέως πρόεδρος ευχαρίστησε τους συναδέλφους που τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τα διοικητικά συμβούλια που με τη στάση τους στήριζαν τις οποίες πρωτοβουλίες.

 Φεύγω με ψηλά το κεφάλι

Κλείνοντας, ο κ. Καγκαράκης ανέφερε ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεχίσει τις προσπάθειες και τις διεκδικήσεις των δικαιωμάτων των αστυνομικών υπαλλήλων.

«Υπήρξε απόλυτη σύμπνοια όλα θα τα χρόνια η οποία απέφερε αποτελέσματα δίνοντας λύσεις σε πολλά προβλήματα των συναδέλφων, αλλά υπάρχουν ακόμα αρκετά προβλήματα τα οποία επιζητούν λύσεις και ο νέος πρόεδρος το γνωρίζει και θα προσπαθήσει για την επίλυση τους»

Τέλος ευχήθηκε καλή θητεία στον νέο πρόεδρο και στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις συντάξεις χηρείας, ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ μίλησε για τις διεκδικήσεις της Ομοσπονδίας όταν  είχε βγει ο νόμος Κατρούγκαλου για της χήρες όλων όσοι πέφτουν στο καθήκον.

Ο νέος πρόεδρος ο κ. Οικονομόπουλος μίλησε για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και για τα μέλη που το απαρτίζουν ευχαριστώντας τον απερχόμενο πρόεδρο και επισημαίνοντας ότι ο πήχης είναι πολύ ψηλά.

Θα καταβάλλουμε  κάθε δυνατή προσπάθεια για το καλύτερο των συναδέλφων

Απαριθμώντας μερικούς από τους στόχους, ανέφερε ότι είναι σε προτεραιότητα η προάσπιση και η θωράκιση των δικαιωμάτων των συναδέλφων και φυσικά η καλύτερη αστυνόμευση για τους πολίτες Αρκαδίας και η διεκδίκηση καλύτερων μισθολογίων.

Από αύριο ο πρόεδρος θα επισκεφθεί τα αστυνομικά τμήματα  της Γορτυνίας και την Παρασκευή τα αστυνομικά τμήματα της Βόρειας και Νότιας Κυνουρίας, προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους.

Τέλος, τόνισε ότι το οικονομικό είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα, όπως και η έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού και υποδομών σε ατομικό αλλά και γενικό επίπεδο.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Αλλαγή σκυτάλης και νέοι στόχοι για την Ένωση Αστυνομικών Αρκαδίας


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Γιατι δεν ρωτησατε τον απερχομενο αν αληθευει οτι θα κατεβει υποψηφιος στις επομενες βουλευτικες με το ψηφοδελτιο της..... Δεν θα σας δωσω απο τωρα μια γνωστη...ειδηση.. Ε;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.