«Στο κενό» οι δικαιολογίες της δημοτικής αρχής για τα αδέσποτα στην Τρίπολη

«Στο κενό» οι δικαιολογίες της δημοτικής αρχής για τα αδέσποτα στην Τρίπολη

Απρίλιος 18, 2018 - 12:53
3 σχόλια

Τσιαμούλος: Μόλις τον Μάρτιο του 2018 υπέβαλε ο Δήμος αίτημα στην Κτηνιατρική Υπηρεσία

Το ζήτημα των αδέσποτων σκύλων που αυξάνονται συνεχώς στον Δήμο Τρίπολης έθεσε ο τέως δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης την Τρίτη 17 Απριλίου, για να λάβει από τον δήμαρχο Δημήτρη Παυλή την απάντηση ότι η γραφειοκρατία καθυστερεί τη δημιουργία του ενδιαιτήματος για τα αδέσποτα, για το οποίο, πάντως, καταβάλλει ο Δήμος μηνιαίο μίσθωμα.

Ο κ. Παυλής, συγκεκριμένα, είπε ότι η Κτηνιατρική Υπηρεσία του Δήμου ζητεί συνεχώς έγγραφα και έχει καθυστερήσει η διαδικασία. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα είπε ο κ. Τσιαμούλος το πρωί της Τετάρτης σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, τα πράγματα φαίνεται να είναι πολύ διαφορετικά και καταδεικνύουν και σε αυτό το ζήτημα την ολιγωρία της δημοτικής αρχής.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία μας, λοιπόν, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος, μας αποκάλυψε ότι ζήτησε και έλαβε από την Κτηνιατρική Υπηρεσία το πρωί της Τετάρτης 18 Απριλίου έγγραφο που αποδεικνύει ότι η Κτηνιατρική Υπηρεσία δέχθηκε αίτημα από τον Δήμο μόλις στις... 9 Μαρτίου του  2018!

Άραγε χθες ο κ. Παυλής εννοούσε ότι καθυστερεί η Κτηνιατρική Υπηρεσία έναν ολόκληρο μήνα και κάτι... ψιλά; Διότι έχουμε την αίσθηση ότι κοντεύουν δυο χρόνια πια και, σύμφωνα με τον κ. Τσιαμούλο και την πληροφόρηση που έλαβε από την Υπηρεσία, ο Δήμος Τρίπολης ενημέρωσε την Υπηρεσία μόλις τον Μάρτιο.

Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι τον Δεκέμβριο του 2016 το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τη δημιουργία ενδιαιτήματος στη Νεστάνη Αρκαδίας, λόγω της πιεστικής ανάγκης, όπως είχε πει τότε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για τα αδέσποτα κ. Δ. Σταματόπουλος (δείτε ΕΔΩ). Η ανάγκη είναι τόσο... πιεστική, που ο Δήμος έκανε αίτημα στην Κτηνιατρική δύο χρόνια και κάτι μήνες αργότερα.

Αναμένουμε από τον κ. Τσιαμούλο να αναφέρει περισσότερα για το θέμα σε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη.

Γαλανιάδη Εύα


3 Σχόλια

Αυτά γίνονται όταν υπάρχουν οι "λύσεις στο τσεπάκι" που μας πούλαγε φύκια για μεταξωτές κορδέλες τότε στις εκλογές. Και τρέχαμε οι χαζοί στα εκλογικά κέντρα να τον υποστηρίξουμε να βάλει τάξη στην πόλη μετά την επέλαση του Γιάννη. Το κακό είναι οτι παίρνει η μπάλα και καλά άτομα που έχει στην παράταξή του, τα οποία είναι (ή φαίνονται) τίμια, αλλά δυστυχώς δεν θα δούν ψήφο εάν βάλουν παλι με τον Δημήτρη... Μην απελπίζονται όμως, γιατί ως γνωστόν στις εκλογές λές "ναί σε όλους" οπότε η θλίψη θα έρθει όταν δουν οτι δεν πήραν τελικά ψήφους τις οποίες είχαν ως "στανταράκια".

Κατά τα γνωστά, για τον Δημητράκη πάντα κάποιος άλλος φταίει! Όλοι τα κάνουν επίτηδες για να τον πολεμήσουν! Καλύτερα να περάσει από οικονομική επιτροπή, έγκριση για κυνηγούς φαντασμάτων! Τόσα που βλέπει..... Μας έχει φλομώσει στο ψέμα !

Γεια σου ρε Νικολακη.....εσυ εισαι άλλου το ξέρουμε!! Εχεις δικαιολογίες ομως... έτσι λεει ο γιατρός σου!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.