Καταλήψεις στις Μονάδες και το Ορυχείο ΔΕΗ Μεγαλόπολης (pics,vid)

Καταλήψεις στις Μονάδες και το Ορυχείο ΔΕΗ Μεγαλόπολης (pics,vid)

Απρίλιος 13, 2018 - 13:30
3 σχόλια

Τα Σωματεία εργαζομένων του Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης , προχώρησαν σε σειρά αγωνιστικών δράσεων με την έναρξη απεργιακών μέτρων από σήμερα Παρασκευή 13 Απριλίου.

Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν τις κινητοποιήσεις για την αποτροπή ξεπουλήματος των Μονάδων και των ορυχείων και της διάλυσης της ΔΕΗ εν όψει και της κατάθεσης από την κυβέρνηση του σχετικού νομοσχεδίου.

Το πρωί στις 07:00 έγιναν καταλήψεις στις πύλες των μονάδων ενώ στις 10:00 έγινε κατάληψη του πύργου ελέγχου ταινιοδρόμων στο Ορυχείο Μεγαλόπολης.

διαβάστε περισσότερα για τις κινητοποιήσεις ΕΔΩ

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την κάμερα του Καφενείου της Μεγαλόπολης

Video: 

Καταλήψεις στις Μονάδες και το Ορυχείο ΔΕΗ Μεγαλόπολης


3 Σχόλια

Καλα για την προικα θα μας πουν τιποτα οι κυριοι συνδικαλιστες ; https://energypress.gr/news/proika-17-ekat-eyro-apo-tin-dei-ston-ais-megalopolis-en-opsei-polisis

Πόσα θέλεις ρε φίλε να μας τρελάνεις; Διάβασες το άρθρο, μας το βάζεις εδώ σαν ερώτημα και δεν είδες ποιοι έβγαλαν το θέμα στον αέρα; Ρωτάς ποιους; Αυτούς που δημοσίευσαν το θέμα; Ρωτάς αυτούς που το έχουν καταγγείλει να σου πουν τι ακόμα; Γιατί δεν ρωτάς αυτούς που έχουν βάλει τις υπογραφές τους; Έλεος δηλαδή!

mizens dy Gernany ........? Ολα καλά και όλα ωραία

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.