Πιάσαμε... κορέους και πέσαμε στη λάσπη

Πιάσαμε... κορέους και πέσαμε στη λάσπη

Απρίλιος 12, 2018 - 17:24
2 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας!

Προτού φύγει η λίγδα από την πέτσα του αρνιού και χωνέψουμε το κοκορέτσι, άρον-άρον σταύρωσον αυτήν!

Τρίτη του Πάσχα, μετά την Ανάσταση του Χριστού, ήρθε η σταύρωση της αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας από τα... φιλαράκια της τα καλά και τα αγαπημένα.

Επί τέσσερις ώρες στο ΠεΣυ συζητούσαν τον κοριό -που ήταν οξειδωμένος, που ήταν παλιός και «ψόφιος» (καλέ, είναι ή δεν είναι θεσμική εκτροπή να μιλάμε για πράγματα που θεωρητικά δεν έχουν διερευνηθεί ακόμα;) που τον είχαν εντοπίσει έξι μήνες νωρίτερα και που έπρεπε πρώτα να τον πληροφορηθεί ο Πετράν και μετά ο εισαγγελέας.

Πολλά ακούστηκαν, παραπάνω ασφαλώς από όσα χρειαζόταν!

Και δώσ' του χορό από τους αντιπεριφερειάρχες και κάποιους περιφερειακούς συμβούλους που δεν κοιτάζουν τα μούτρα τους και που σε άλλες περιπτώσεις η περιώνυμη πολιτική τους εντιμότητα είχε πάει... περίπατο και δεν παραιτήθηκαν αλλά περίμεναν να τους... παραιτήσουν.

Γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί!

Και που λέτε, όλα τα ακούσαμε σε εκείνο το συμβούλιο. Τα «i love you too» της Ντίνας στην Ελένη, τα σχολιάκια της Ελένης στην Ντίνα, τον Ηλία που έχει φτιάξει δικούς του κανόνες και... κακλαμανίζει επικίνδυνα, το «παραιτήσου» από τους Μεσσήνιους... αλλά δεν είδαμε να σηκώνουν τα χεράκια τους όταν ήρθε η ώρα να ψηφίσουν.

Και μέσα σε όλα, ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας... άλλα λέει η θεια μου, άλλα ακούν τα αφτιά μου: Πότε είπε ο Πετράν, καλέ, ότι θα έχει στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, που βγήκε ο Τάσος για να διαψεύσει κιόλας; Μήπως και οι ΣΥΡΙΖαίοι ψωνίζουν ειδήσεις από τα «πολιτικά στέκια» της Τρίπολης που λένε ότι θα κατεβεί ο Αρούλης υποψήφιος περιφερειάρχης;

Για γέλια.

Ένα είναι βέβαιο: Μπορεί να μην έχουμε πίσσα για τις λακκούβες στην Τρίπολη, αλλά από λάσπη πάμε καλά!

Ο Μήτσος, από την άλλη, δεν τα λέει στους δημοσιογράφους, αλλά μπροστά σε μία κάμερα. Βγάζει ανακοινωθέντα, δηλαδή.

Το έχει πει ο άνθρωπος: δεν θέλει ερωτήσεις, δεν θέλει κριτική, θέλει να λέει τα δικά του και να του λένε «μπράβο»!

Ε, μπράβο σου, Μήτσο.

«Μπράβο» σε όλους στην αυτοδιοίκηση... Με αυτόν τον «πολιτικό πολιτισμό» του ξεκατινιάσματος, της λάσπης και των ανακοινωθέντων θα πάμε στις εκλογές;

Σίδερο στη μέση μας.
 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Απλούστατο! Ο Μητshιος δεν τα λέει στους δημοσιογράφους, γιατί βάζει μπροστά του έναν παντελώς άσχετο γλάστρο (το αρσενικό της γλάστρας) να τον βιντεοσκοπεί, που ξέρει εκ προοιμίου ότι δεν θα ανοίξει το στόμα του να ρωτήσει, γιατί όποτε το κάνει, πετάει τούβλα..

Casper ξέχασες να πεις για τη νέα θέση της κ. Νικολάκου δίπλα στον Περιφερειάρχη. Τελικά ποιος κάνει κουμάντο ρε παιδιά;;;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.