"Tripolis Night Run" τον Μάιο στην Τρίπολη

"Tripolis Night Run" τον Μάιο στην Τρίπολη

Απρίλιος 11, 2018 - 13:01
10 σχόλια

O Γυμναστικός Σύλλογος Αρκαδίας, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου και η Μυθική Πελοπόννησος με την υποστήριξη του Νομικού προσώπου Δήμου Τρίπολης και την Περιφέρεια Πελοποννήσου διοργανώνουν τον 1ο Νυχτερινό Αγώνα δρόμου 10 και 3km που θα πραγματοποιηθεί στη Τρίπολη, το Σάββατο 19 Μαϊου 2018.

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ/ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΒΑΔΗΝ 10km

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 19 Μαϊου 2018

Εκκίνηση/Τερματισμός: Πλατεία Άρεως Τρίπολη.

Ώρα εκκίνησης: 19:00

Απόσταση αγώνα: 10 km.

Για τη διεξαγωγή των αγώνων δρόμου, θα εφαρμοστούν οι κανονισμοί της διεθνούς ομοσπονδίας Κλασικού Αθλητισμού (IAAF) του ΣΕΓΑΣ και της AIMS. Σταθμοί υποστήριξης: Στο δρόμο των 10km θα υπάρχουν 3 σταθμοί υποστήριξης (στην εκκίνηση/τερματισμό και 2.5 και 7.5 km) με εμφιαλωμένο νερό και ενεργειακά gel. Στον τερματισμό θα υπάρχει νερό, επιλεγμένα τοπικά ενεργειακά προϊόντα και φρούτα.

Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα: Η χρονομέτρηση των αγώνων θα γίνει ηλεκτρονικά. Κατά την διάρκεια του τερματισμού, θα ανακοινωθούν άμεσα τα ανεπίσημα αποτελέσματα των αγώνων, ενώ την επόμενη ημέρα θα δημοσιευθούν τα επίσημα αποτελέσματα, αφού έχει ολοκληρωθεί και ο έλεγχος τυχόν ενστάσεων από την τεχνική επιτροπή του αγώνα.

Συμμετοχές: Στον αγώνα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αθλητές που γυμνάζονται συστηματικά, αλλά και αθλούμενοι δρομείς και περιπατητές. Οι αγωνιζόμενοι στο δρόμο των 10km πρέπει να είναι γεννημένοι το 2003 ή και νωρίτερα (≥15 ετών).

Χρονικό όριο αγώνα: Για την κάλυψη της διαδρομής του δρόμου των 10km, τίθεται χρονικός περιορισμός 1h:45 min, για την ολοκλήρωση του. Μετά από αυτό το χρονικό όριο, οι δρομείς που θα συνεχίζουν την προσπάθεια τους, θα υποχρεωθούν να συμμορφωθούν με τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας της Τροχαίας Τρίπολης.

Βραβεύσεις - Έπαθλα: Βραβεύσεις θα γίνουν στους τρεις πρώτους της γενικής κατάταξης (Άνδρες και Γυναίκες) καθώς και στις κατηγορίες έως 29, 30-44, 45-59 και 60+ (Άνδρες - Γυναίκες). Όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς που θα τερματίσουν τον αγώνα των 10km, θα παραλάβουν για την συμμετοχή τους στο αγώνισμα, αναμνηστικό μετάλλιοενώ με το πακέτο συμμετοχής θα παραλάβουν και αναμνηστικό t-shirt.

Ασφάλεια αγωνιζομένων – Υγειονομική κάλυψη: Για την ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων και στις 2 διαδρομές, θα φροντίσει η Τροχαία Τρίπολης, ενώ η ιατρική φροντίδα των δρομέων, εφόσον χρειαστεί κατά την διάρκεια των αγωνισμάτων, αλλά στον τερματισμό, θα παρασχεθεί από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης σε συνεργασία με ομάδα εθελοντών. Κατά την διάρκεια του αγωνίσματος, δεν επιτρέπεται να ακολουθούν τους δρομείς, αυτοκίνητα, μηχανάκια ή άλλα οχήματα. Η οργανωτική επιτροπή συστήνει σε όλους τους αγωνιζόμενους ηλικίας μεγαλύτερης των 35 ετών, για την δική τους ασφαλή συμμετοχή, να υποβληθούν προηγουμένως στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, που θα βεβαιώνουν ότι είναι ικανοί να συμμετέχουν σε προσπάθεια τέτοιας έντασης και διάρκειας. Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για τους συμμετέχοντες στους αγώνες.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Αγώνας 3km: Παράλληλα με τον δρόμο 10 km, θα διεξαχθεί και αγώνας δρόμου 3 km, για όσους δρομείς και αθλούμενους είναι προετοιμασμένοι για προσπάθεια μικρότερης διάρκειας. Στον δρόμο των 3000m, καλούνται να πάρουν μέρος μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου αλλά και ενήλικες. Η εκκίνηση θα δοθεί επίσης από την πλατεία Άρεως στις 19:10, με το ίδιο σημείο τερματισμού. Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν τον αγώνα, θα δοθεί μετάλλιο ενώ με το πακέτο συμμετοχής θα παραλάβουν και αναμνηστικό t-shirt. Θα απονεμηθεί κύπελλο στον πρώτο μαθητή και μαθήτρια γυμνασίου (13-15 ετών) και στον πρώτο μαθητή και μαθήτρια Δημοτικού (7-12 ετών) καθώς και στους ενήλικες ≥16 ετών.

Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή ανήλικων δρομέων, είναι η προσκόμιση της μαθητικής ταυτότητας και η συγκατάθεση του κηδεμόνα τους. Σε περίπτωση ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης, θα χρειαστεί η παρουσία του κηδεμόνα κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής.

Δηλώσεις Συμμετοχής:

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται

Α) ηλεκτρονικά από τον παρακάτω σύνδεσμο

Για δήλωση συμμετοχής πατήστε ΕΔΩ

Β) τηλεφωνικά στην κ. Δημογέροντα-Μπόρα Ανδρομάχη, στο τηλ: 6932535498 ώρες 10:00-22:00.

Πληροφορίες για τον αγώνα: Δημογέροντα-Μπόρα Ανδρομάχη, στο τηλ: 6932535498 και Βινατσέλας Κωνσταντίνος 6978331981

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής για τον δρόμο των 10 km και το δρόμο των 3000m, λήγει την Τρίτη 15 Μαϊου 2018 στις 22:00 (ή εως να συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός των 1000 δρομέων που μπορούν να υποστηρίξουν οι διοργανωτές). Την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων (Σαββάτο 19-04-2018) οι διοργανωτές θα δεχθούν πολύ περιορισμένες δηλώσεις συμμετοχής εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.

ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

1.Δρόμος 10km: 6 €

2. Δρόμος 3000m: 6 €

Το κόστος συμμετοχής για την ολοκλήρωση της εγγραφής στον αγώνα πρέπει να κατατεθεί (να αναφέρεται και το όνομα του δρομέα) έως την Τρίτη 15 Μαϊου 2018 στον παρακάτω Λογ. της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ: 478/296017-65, IBAN: GR2501104780000047829601765

Δικαιούχος: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Σάββατο: 19-5-2018

10.00-18.00. Παραλαβή αριθμών (από Πλατεία Άρεως)

19:00. Εκκίνηση δρόμου 10000m

19:10. Εκκίνηση δρόμου 3000m

20.30-21:00. Απονομή επάθλων

21:30. Λήξη αγώνων


10 Σχόλια

Επιτέλους!!!!! Γιατί η Τρίπολη ΔΕΝ πρέπει να είναι μόνο για τα πανηγύρια.....

Καμμιά ιδέα για κάτι καινοτόμο και πρωτοποριακό έχει κάποιος; Όλο αντιγραφές στις εκδηλώσεις άλλων...

@ Δρομέα: θες να μας πεις ότι όλα αυτά τα run (night & day) δεν είναι πανηγύρια; Νεοπανηγύρια και αρπαχτές είναι φίλε μου... η νέα μόδα μετά τα καπάκια για τα αμαξίδια της συμφοράς

18:59 τα αρχαια Διονύσια να ξελαμπηκαρουν και μερικοι και μερικες γιατι λαλησανε! Εχεις δικιο παντως.

Τα 6 ευρω τι θα καλυπτουν? Ο Δημος δεν μπορει να αναλαβει το κοστος μιας τετοιας εκδηλωσης?Να φερνει μαντζολες και φανφαρες στο Μαλλιαροπουλειο ξερει να πληρωνει?Αλλα μην σταζουμε χολη συνεχεια καλη επιτυχια στην προσπαθεια αυτη και ελπιζουμε και σε αλλες αξιολογες εκδηλωσεις,που αφορουν Αθλητισμο και σοβαρη ψυχαγωγια.

κοιτατε μην σας φανε τα σκυλια βραδιατικο γιατι δεν βλεπω να τα μαζευει μεχρι τοτε ο δημος!!χα χα

Αλλη μια βαλβιδα εκτονωσης του λαικου θυμου και οργης,τοσο για τα τοπικα ζητηματα, οσο και τα εθνικα.Ξεχασατε την μοδα του Terrorista που βγαινανε οι Τριπολιτες με τις κατσαρολες σιδερωστρες και οτι αλλη μλκια ειχαν στην πλ.πετρινου και χοροπηδουσαν σαν τα κατσικια?

Μπορεί να μας ενημερώσει κάποιος για τον προϋπολογισμό της διοργάνωσης και τις επιδοτήσεις που θα λάβει; Ευχαριστώ

Με τόσους χορηγούς Δημοσιους και ιδιώτες ίσως έπρεπε να πληρωθούν όσοι συμμετείχαν και όχι να πληρώσουν !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.