Δράσεις και εκδηλώσεις του Πάσχα στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Δράσεις και εκδηλώσεις του Πάσχα στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης

Μάρτιος 23, 2018 - 20:11
1 σχόλια

Μετά τη ματαίωση της, κατά την 14η Μαρτίου 2018, συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, ύστερα από την υπ’ αριθμ. 81/9-3-2018 πρόσκληση συνεδρίασης, λόγω απουσίας του Προέδρου και του αναπληρωτή Προέδρου, καλείσθε να προσέλθετε σε νέα δημόσια συνεδρίαση την 26η Μαρτίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), με τα ίδια θέματα της ημερήσιας διάταξης που περιέχονται στην προηγούμενη πρόσκληση, ήτοι:

Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «καφενείο - μπαρ» με την επωνυμία «Γιαννούλη Αντωνία του Κωνσταντίνου» που βρίσκεται επί της οδού Δαρειώτου 10 στην Τρίπολη.

Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΓΕΥΜΑΤΟΣ (σνακ μπαρ – μεζεδοπωλείο ουζερί)» με την επωνυμία «Λυμπεροπούλου Κωνσταντίνα του Χρήστου» που βρίσκεται επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης 7 στην Τρίπολη.

Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «Σνακ μπαρ – καφετέρια» με την επωνυμία «Αναστασιάδης Αναστάσιος του Κωνσταντίνου» που βρίσκεται επί της πλατείας Βαλτετσίου αρ. 19 στην Τρίπολη.

Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης «Κέντρου Διασκέδασης με συγκρότηση μπαρ» ιδιοκτησίας Τσαρουχά Γεωργίου του Κωνσταντίνου, που βρίσκεται επί της οδού Νεομάρτυρος Δημητρίου 3 στην Τρίπολη.

Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «καφετέρια (παροχή γευμάτων με πλήρη εξυπηρέτηση εστιατορίου)» ιδιοκτησίας της εταιρείας Μπατίτσα Αθανασία και Σια Ε.Ε. που βρίσκεται επί της πλατείας Πετρινού αρ. 8-10 στην Τρίπολη.

Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κατάστημα «Υπηρεσίες που παρέχονται από Καφέ – Μπαρ» ιδιοκτησίας Γεωργακόπουλου Γεωργίου του Παναγιώτη που βρίσκεται επί της οδού Εθνικής Αντίστασης 55 στην Τρίπολη.

Γνωμοδότηση για μεταβίβαση – παράταση μίσθωσης γραφείων στο κτίριο του Δήμου Τρίπολης επί των οδών Ανωνύμου και Αποστολοπούλου (Ο.Τ. 265), στην Τρίπολη.

Σας καλούμε την 26η Μαρτίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης, (Εθνικής Αντίστασης 43), στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Δράσεις και εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πάσχα 2018 στη Δημοτική Κοινότητα Τρίπολης.

Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «καφετέρια - μπαρ» με την επωνυμία «MancjaKristinaτου Ilia» που βρίσκεται επί της οδού Ιερολοχιτών 3 στην Τρίπολη

Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «εστιατόριο» με την επωνυμία «Τυροβολά Αικατερίνη του Ιωάννη» που βρίσκεται επί της οδού Δολιανών 1 στην Τρίπολη.

Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής σε κατάστημα «καφενείο» με την επωνυμία «Μπότσολος Νικόλαος του Αλεξάνδρου» που βρίσκεται επί της οδού Σεραγίου 46 στην Τρίπολη.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Άδεια μουσικής; χα χα χα χα τώρα γελάσαμε..... αυτοί που χορηγούν τέτοιες άδειες να πάνε να μείνουν δίπλα στα καταστήματα που χορηγούν τις άδειες αυτές και θα καλοπεράσουν όπως και όλοι οι ιδιοκτήτες των παρακειμένων κατοικιών, έλεος πια κ.κ. της δημοτικής αρχής!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.