Μόνο δυο επιχειρηματίες ευαισθητοποιήθηκαν για την καθαριότητα της πλατείας Πετρινού (vid)

Μόνο δυο επιχειρηματίες ευαισθητοποιήθηκαν για την καθαριότητα της πλατείας Πετρινού (vid)

Μάρτιος 23, 2018 - 15:49
11 σχόλια

Συνάντηση επιχειρηματιών με τον δήμο για θέματα καθαριότητας

Την «πλάτη» στο κάλεσμα του Δήμου Τρίπολης γύρισαν οι επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος που δραστηριοποιούνται στην πλατεία Πέτρινου και στους γύρω δρόμους και δεν παρευρέθηκαν στη συνάντηση που με τον Δήμο, να συζητηθούν θέματα καθαριότητας.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος απέστειλε επιστολή πρόσκλησης σε 18 επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην πόλη, προκειμένου να συζητηθούν θέματα καθαριότητας, καθώς είναι καθημερινό φαινόμενο η κατάληψη των απορριμμάτων εκτός κάδων, μια εικόνα που οπωσδήποτε δεν τιμά κανέναν.

Ο κ. Παπαδημητρίου, αρμόδιος αντιδήμαρχος σε θέματα καθαριότητας, συνομίλησε με τους δύο επιχειρηματίες που παρευρέθηκαν εκεί και συζήτησαν τα προβλήματα και τα μέτρα αντιμετώπισής τους.

Ο αντιδήμαρχος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι σε περίπου έναν μήνα ο κανονισμός καθαριότητας θα βρίσκεται σε διαβούλευση.

Το γεγονός ότι επιχειρηματίες στην πλειονότητά τους δεν προσήλθαν σε αυτή τη σημαντική συνάντηση την έκρινε ως αδιαφορία από πλευράς των επιχειρηματιών.

Η εικόνα της πλατείας Πετρινού είναι μια μικρή χωματερή. Ενώ οι κάδοι είναι άδειοι, τα απορρίμματα είναι εκτός με αποτέλεσμα ο αέρας και κάποια σκυλιά να τα μεταφέρουν και να τα σκορπίζουν στο πεζοδρομημένο κέντρο

 «Επιζητάμε τη συνεργασία», είπε και ο προϊστάμενος της υπηρεσίας που βρισκόταν εκεί, ο κ. Μητρόπουλος, ο οποίος ανέφερε ότι όταν εμφανιστεί μια σακούλα απορριμμάτων έξω τον κάδο τότε σίγουρα θα εμφανιστούν κι άλλες.

Η  πλατεία Πέτρινου είναι εικόνα της πόλης μας και πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα

Οι επιχειρηματίες κ. Παπαπέτρου και κ. Μαγγίνας οι οποίοι δραστηριοποιούνται εκεί και παρευρέθηκαν στην συνάντηση, τόνισαν ότι πρέπει να γίνει μία επιπλέον αποκομιδή απορριμμάτων τις νυχτερινές ώρες και επίσης ανέφεραν ότι θα πρέπει να υπάρξει και ένα πετάλι το οποίο να πατούν οι υπάλληλοι για να ανοίγει ο κάδος.           

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Συνάντηση επιχειρηματιών με τον δήμο για θέματα καθαριότητας


11 Σχόλια

ΣΩΤΗΡΑΚΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ; ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ,ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

18:25 ΡΕ ΓΕΛΟΙΟ ΠΛΑΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΒΡΩΜΙΖΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΕΤΟΥΤΟΙ Η ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ; ΖΩΑ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΚΡΑΞΙΜΟ

ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ.ΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΓΟΥΒΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ; ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ . ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΩΤΗΡΑΚΗ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΕΙΣΑΙ !

τα καφε ειναι ΜΟΝΟ για να τα παιρνουν απο το κοσμο ,και να μην δινουν μια,θελουν παντα πιο πολλα μετρα για τραπεζοκαθισματα ,και απο αυτα τα ΠΑΡΑΝΟΜΑ που εχουν παρει,θελουν να μην πληρωνουν νερο ,προστιμα κλπ θελουν θελουν θελουν ,να δωσουν ουτε τον πυρετο τους

19.18 Είσαι το πιο αντιπροσωπευτικο δείγμα κατοικου Τρίπολης. Για αυτό φτάσαμε εδώ που είμαστε.

19.18 νούμερο μάλλον είσαι εσύ και παπαγαλάκι. Τί σχέση έχουν αυτά που λες με αυτό που λέει ο Σωτήρης. Δηλαδή να τα απαξιωσουμε όλα.

Δε φταιει ο Σωτηρης ειναι ο μονος που τρεχει. Η χαμηλη ποιοτητα της πολης μας οφειλεται σε μας .

@18/25 Δεν μου λες ρε μεγάλε το "ΣΩΤΗΡΑΚΙ" από πού βγαίνει; Από το ποτηράκι; Ουστ ρε αγράμματε που θες να κάνεις και σχόλιο! Τράβα να βοσκήσεις τίποτα γίδια τέτοιο γίδι και σκεπάρνι που είσαι! Τούβλο!

@ Κάθοδος. Πράγματι. Όπως επίσης, σε μας οφείλεται και η χαμηλή ποιότητα του δημοτικού συμβουλίου, να τα λέμε κι αυτά. Ποτέ στην ιστορία της η Τρίπολη δεν είχε τόσο χαμηλού επιπέδου δήμαρχο και δημοτικό συμβούλιο. Και ποτέ δεν είχε η πόλη τόσο άθλιο επίπεδο δημοτών. Εξού και το σημοτικό συμβούλιο που μας αξίζει. Και επειδή η σύνθεση των δημοτών δεν έχει αλλάξει, πολύ φοβάμαι ότι και το επόμενο δημοτικό συμβούλιο, άσχετα από την παράταξη που θα αναλάβει τα ηνία του δήμου, θα είναι το ίδιο άθλιο. Δεν έχουμε ελπίδα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.