Κατάργηση του υποβιβασμού σε ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια ετοιμάζει η ΕΠΟ

Κατάργηση του υποβιβασμού σε ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια ετοιμάζει η ΕΠΟ

Μάρτιος 22, 2018 - 13:42
4 σχόλια

Μια αλλαγή που θα βοηθήσει αρκετές ΠΑΕ που έχουν πρόβλημα αναμένεται να κάνει το Τμήμα Αδειοδότησης της ΕΠΟ καθώς όπως όλα δείχνουν θα καταργηθεί ο υποβιβασμός στις ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια.

Μία από αυτές τις ομάδες που φαίνεται να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα αυτή την στιγμή είναι ο Παναθηναϊκός  ωστόσο προβλήματα με την αδειοδότηση αναμένεται να έχουν πολλές ομάδες της Super League το επόμενο διάστημα.

Έτσι όπως γίνεται γνωστό μέσα από δημοσιεύματα Τμήμα Αδειοδότησης της ΕΠΟ εξετάζει το σχέδιο καταργήσεις του υποβιβασμού σε περίπτωση που κάποια ομάδα δεν μπορέσει να αδειοδοτηθεί.

Μένει λοιπόν να δούμε αν όντως υπάρξει αυτή η απόφαση αλλά και το ποιες ομάδες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επωφεληθούν από μια τέτοια απόφαση που σχεδιάζει η ΕΠΟ.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Πάλι να ευνοηθεί ο βάζελος κ.κ.Αλέξης μας; εμείς πάλι στο πηγάδι κατου.......ε; όλα για τους βάζελους; έλεος πια!

Καλό είναι να υποβιβασθούν και όσες ομάδες έχουν δικαστεί για αλλοίωση αποτελέσματος δωροδοκία κλπ.Δεν νομίζω να διαφωνεί κανένας;

Εσυ 16:11 άκου για να το πάρεις απόφαση : Ούτε ο Αστέρας θα πέσει ούτε ο Μποροβηλος θα φύγει από τον Αστέρα αν δεν το θελήσει ο ίδιος κατάλαβες μανάρι ή να στο ξαναπώ

ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣΤΗΣ ΕΠΟ.Ν Τ Ρ Ο Π Η!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.