Σαν τις παραλίες της Τρίπολης... δεν έχει!

Σαν τις παραλίες της Τρίπολης... δεν έχει!

Μάρτιος 22, 2018 - 10:04
5 σχόλια

Έχει θάλασσα η Τρίπολη; Μάλλον ναι, τουλάχιστον για τους υπευθύνους της εταιρίας που θα αναλάβει την προ-μελέτη για τη διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου Τρίπολης με εκείνο το πολυδιαφημισμένο από τον Δήμο «μηδενικό κόστος - μηδενικό υπόλειμμα».

Ο τέως δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook στέκεται στα αναφερόμενα στον ιστότοπο της εταιρίας η οποία, σύμφωνα με την «εν κρυπτώ» παρουσίαση προχθές, θα αναλάβει το έργο διαχείρισης των απορριμμάτων στον Δήμο Τρίπολης (χωρίς βιασύνη, πάντως, καθώς η προ-μελέτη θα ξεκινήσει το 2018...), όπου η Τρίπολη παρουσιάζεται ως παραθαλάσσια πόλη και μάλιστα με παραλίες μεγάλες όσο της... Χαλκιδικής!

«Και καλά σύμφωνα με το site της εταιρίας οι επαφές με τις τοπικές αρχές της Τρίπολης για το project της διαχείρισης των απορριμμάτων που παρουσιάστηκε σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο ξεκίνησαν στις 26.10.2017. Τις φωτογραφίες με τη θάλασσα της ...Τρίπολης ποιος τις έδωσε; Να υποθέσω ο κ. Παυλής;», αναρωτιέται ο Γιάννης Σμυρνιώτης.

Τουλάχιστον, ο εκπρόσωπος της εταιρίας προχθές αντιλήφθηκε το λάθος; Ξεναγήθηκε ο άνθρωπος για να καταλάβει ότι γύρω-γύρω η Τρίπολη έχει βουνά; Ή θα λέει ότι «σαν την Τρίπολη... δεν έχει;»..

 


5 Σχόλια

α ρε παυλη παλι κεντησες!!που τους βρηκες αυτους χα χα χα ρε μπας και ξεμειναν σε κανα καμπινγκ και τους εφερες για επενδυτες?

Γιατί ρε αγεωγραφητε πατριώτη? Κοίτα να μαζέψεις τα αυτιά σου από την απλώστρα. Το Ξηροπήγαδο , το Παράλιο Άστρος, ο όρμος του Φωκιανού, το Λεωνίδιο αν δεν είναι Αρκαδία λες να είναι Ζιμπάμπουε???

Άλλο ΑΡΚΑΔΙΑ και άλλο Τρίπολη !!Παραλιες στην Βάρκιζα και στο Λαγονησί λες ,δεν λες παραλίες της Αθήνας !!Οπως ο άλλος τις προάλλες ελεγε ο παλαιών Πατρών ηταν απο την Τρίπολη ,ενώ η Δημητσάνα που καταγόταν απέχει κάποια χιλιόμετρα απο την τρομπολιτσα!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.