Χτύπησαν, απείλησαν με μαχαίρι και λήστεψαν γυναίκα σε χωριό της Αρκαδίας

Χτύπησαν, απείλησαν με μαχαίρι και λήστεψαν γυναίκα σε χωριό της Αρκαδίας

Μάρτιος 21, 2018 - 17:50
8 σχόλια

Μάστιγα είναι οι ληστείες και οι κλοπές στην περιοχή της Αρκαδίας. Ωστόσο, όσο μπορούμε να θυμηθούμε, τα τελευταία χρόνια δεν είχαμε περίπτωση χρήσης σωματικής βίας στην περιοχή μας με σκοπό τη ληστεία. Όμως, να που συνέβη κι αυτό.

Τα ξημερώματα της τρίτης 21 Μαρτίου άγνωστοι χτύπησαν, απείλησαν με μαχαίρι και λήστεψαν μια γυναίκα μέσα στο σπίτι της. Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε σήμερα (21.3.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, όταν άγνωστοι δράστες, μπήκαν σε οικία ημεδαπής και με την χρήση σωματικής βίας και την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Τα τμήματα τα έκλεισαν οι μνημονιακοί προδοτες ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ, κατ επιταγή των γερμανων-αφεντικών τους. Ο Παυλής κλπ φερουν τεραστια ευθύνη γιατι δεν ξεσήκωσαν τον κόσμο για αυτό το έγκλημα ,για τις τοπικες κοινωνίες.

Ναι γι αυτό στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσουμε όλοι Σμυρνιωτη για να τα ξανανοιξει. Ποσο βολεμενος είσαι ρε φίλε;;

Και που να δείτε τι έχει να γίνει σε κανένα χρόνο που θα έχει γεμίσει η πόλη με λαθρομετανάστες ισλαμιστές. Εδώ τα αλμπάνια, που τους δίνουμε δουλειές με μαύρα και τα βγάζουν στη χώρα τους, σε κοιτάζουν με μίσος και προσπαθούν να σε ξαφρίσουν. Είμαστε απροστάτευτοι, στο έλεος του Θεού και κάτι πρέπει να κάνουμε μόνοι μας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.