Κώστας Τζιούμης: Τι φοβάται δηλαδή ο δήμαρχος και αποκλείει κάποια ΜΜΕ;

Κώστας Τζιούμης: Τι φοβάται δηλαδή ο δήμαρχος και αποκλείει κάποια ΜΜΕ;

Μάρτιος 19, 2018 - 21:01
33 σχόλια

Διαβάστε την δήλωση του Κώστα Τζιούμη επικεφαλή του συνδυασμού «Τρίπολη Αύριο» σχετικά με τον αποκλεισμό των ΜΜΕ:

«Σχετικά με τον αποκλεισμό ορισμένων ΜΜΕ από την εκδήλωση για τη διαχείριση των απορριμμάτων, από τον δήμαρχο θεωρώ το γεγονός απαράδεκτο. Δεν είναι δυνατόν σε μία δημόσια εκδήλωση, σε δημόσιο χώρο, να καλούνται επιλεκτικά ορισμένα μόνο ΜΜΕ και άλλα να αποκλείονται. Είναι ξεκάθαρα θέμα ισονομίας, δημοκρατίας  και αντικειμενικής πληροφόρησης των πολιτών. Τι φοβάται δηλαδή ο δήμαρχος και αποκλείει κάποια μέσα; Δεν θέλει να πληροφορηθούν οι πολίτες τι σχεδιάζει; 

 Για ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που απασχολούν το δήμο μας, αυτό της διαχείρισης των απορριμμάτων, για το οποίο στα 31\2 έτη της διοίκησης του κ Παυλή ,το μόνο που έχει γίνει είναι η ανεξέλεγκτη χωματερή του Αγίου Βλάσση, ο δήμαρχος επιλέγει σήμερα με αυτή του την ενέργεια, να στερήσει στους πολίτες  την πλουραλιστική ενημέρωση, αποκλείοντας την παρουσία των περισσοτέρων ΜΜΕ της περιοχής μας στην εκδήλωση. Πρόκειται για άλλη μαύρη σελίδα της διοίκησης του κ. Παυλή, που μας γυρνάει πολλά χρόνια πίσω.

Για αυτό καθευατό το έργο στο Μεγαβούνι η θέση η δική μας είναι, ότι έχουμε ακούσει μόνο μεγάλα λόγια και μόνο μεγάλα ψέματα από τον κ Παυλή για το συγκεκριμένο έργο, αλλά και γενικότερα για όλα τα θέματα του δήμου μας, που δεν πρόκειται να μπούμε στη διαδικασία να σχολιάζουμε κάθε φορά τις φαντασιώσεις του. Θα σχολιάσουμε μόνο αν δούμε συγκεκριμένες πράξεις κι όχι μόνο λόγια.»

Κώστας Τζιούμης

 

Ειδήσεις: 

33 Σχόλια

Έπρεπε να πας να τους συμπαρασταθείς παρέα με τον ΦΑΝΗ τον παπά!!

ΚΩΣΤΑ Ο ΠΑΥΛΗΣ ΣΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ .Ο ΚΟΥΡΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ? ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΩΣΤΑ?

Το αυριο κυριε Τζιουμη σε μια πολη δεν ερχετε με νοοτροπιες του παρελθοντος και με πρακτικες αλλων εποχων.

ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΗ Ή ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ????ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.

ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟ Δ.Σ. ΕΙΧΑΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΛΑΣΗ.ΤΙ ΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2014 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

Τι φωνάζεις ρε Κωστάκη; Ο **** σου ήταν στο πνευματικό κέντρο μαζί με τον Παυλή.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ κΤΖΙΟΥΜΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΤΗΧΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ ΣΑΣ. ΑΥΤΌ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ .Ο ΚΟΥΡΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΆΤΙΣΕ ΚΑΙ ΉΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ ΤΟΥ . ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ.

Κουρος Τζιουμης οι ανθρωποι του Κοτσιανη που δεν εκαναν τιποτα.Το μεγαλο εργο του Κουρου και του Κοτσιανη ειναι οτι γκρεμισαν την κατω αγορα και εξαφανισαν τους επαγγελματιες

Ο μοναδικος απο την αντιπολιτευση που ψηφισε να πανε στον Αγιο Βλαση τα σκουπιδια ειναι ο Τζιουμης και ο Κουρος.Για ποιο λογο διαμαρτυρεσαι Κωστα

Κωστα ο Κουρος βλεπει οτι θα εισαι και παλι τριτος και πηγε με τον Παυλη απο τωρα.Εκτος και αν κατεβει για δημαρχος μονος του.

Εσυ που δινεις συγχαρητηρια στον Κ Τζιουμη και στον Κ Κουρο τους ειχες συγχαρει και οταν ψηφιζαν τον Αγιο Βλαση?

Ο Κ Τζιουμης που πριν απο λιγες μερες κατηγορουσε τον Παυλη οτι λεει συνεχεια ψεματα γιατι εστειλε τον Κουρο στο πνευματικο κεντρο?Φοβηθηκε οτι θα πει αληθεια η αποφασισε να τον στηριξει για αλλη μια φορα?

Παιδακια και παιδικη χαρα εισαι εσυ και η παραταξη Τζιουμη που με ευκολια ψηφιζει και στηριζει τον τελειωμενο Μητσο χωρις να εχει κανενα αισθημα ευθυνης απεναντι στους πολιτες. Μαλλον εχει αγνοια κινδυνου και ο ιδιος και αυτοι που τον συμβουλευουν

Ασε μεγαλε ο Κωστας ειναι κουρασμενος και πρεπει να ξεκουραστει για αλλα πεντε χρονια και μετα βλεπουμε εαν θα ειναι υποψηφιος.Εχει να κανει ακομα ταξιδακια στο εξωτερικο και στις αλπεις για σκι πρωτα.

Μονο εσυ καταλαβαινεις οτι ο Τζιουμης θα βγει δημαρχος γιατι εισαι κλεισμενος στην γυαλα σου, ο κοσμος εχει αλλη αποψη για τον Τζιουμη και τους γυρω απο αυτον.

ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΖΙΟΥΜΗ., ΛΕΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ Η ΜΟΝΗ ΠΑΡΑΤΗΑΞΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΤΖΙΟΥΜΗ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ

τον τζιουμη τον χτυπατε γιατι εχει λεφτα,γιατι συμετειχε σε μια δημαρχια κοτσιανη που οι περισοτεροι ανεξαρτητως χωρου λενε οτι ηταν μια καλη δημαρχια,γιατι υποστηρυξε τον καινουργιο υποψηφιο και δεν λετε τιποτα για τον ανεργο που κυνηγαει δημαρχια,τι να πω!

Τι φοβάται; μην του πέσει ο ουρανός στο κεφάλι, όπως φοβόντουσαν οι Γαλάτες του Αστερίξ!

κραζετε τον κουρο και τους πρωτοκλασατους του τζιουμη για τον ταλουμη τον τασιγιαννακη την ζαμπαθα τον κουκακη τους δεξιους βουλευτες δεν λετε τιποτα που αφησαν παλι τον ιδιο να ηγηθει της παραταξης που με προσωπικη ηττα εβγαλε τον παυλη

Κραζουμε τους αχρηστους φιλε και οχι αυτους που εβαλαν ενα λυθαρακι σε αυτην τη πολη.Τον Παυλη τον εβγαλε ο Τζιουμης και η παρεα του που αγκαλιαζοντουσαν την δευτερη Κυριακη στο εκλογικο κεντρο του Παυλη ανοητε

ρε παιδια δεν θα πει τιποτα κανενας σε αυτο το post για τον φανη τον παπα?πως και ετσι?χα χα χα

ρε καραγκιοζακι 12,40 αθροισε τα ποσοστα των δυο παυλη και τζιουμη να δεις ποιος τον εβγαλε τον παυλη και μην θεωρεις τον κοσμο προβατα που τα παει ο καθε τζιουμης απο δω και απο εκει ετρεχε μονος του ο γιαννης και βγηκε δευτερος!για τον νικολα γιατι δεν λες που επερνε τηλ υπερ του γιαννη ή δεν το ξερεις αυτο????????

Μην το κουράζετε: από τον σάπιο ΠΑΣΟΚΟ δεν πας στον συριζοΠΑΣΟΚΟ ούτε βέβαια στον συνεπή ΠΑΣΟΚΟ διότι το εγγενές (υπάρχουν λεξικά) πρόβλημα είναι η ΠΑΣΟΚαρία όλων, ακόμη και των γαλάζιων. Μακριά από τυχαίους ανεπάγγελτους που βλέπουν την αυτοδιοίκηση σαν πρόγραμμα 5ετούς επιδότησης των οικονομικών τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.