Νίκος Τσιαμούλος: Επίδειξη αλαζονείας και έλλειψη Δημοκρατικής ευαισθησίας από τον Δήμαρχο της Τρίπολης

Νίκος Τσιαμούλος: Επίδειξη αλαζονείας και έλλειψη Δημοκρατικής ευαισθησίας από τον Δήμαρχο της Τρίπολης

Μάρτιος 20, 2018 - 07:23
6 σχόλια

Επίδειξη αλαζονείας και έλλειψη Δημοκρατικής ευαισθησίας από τον Δήμαρχο της Τρίπολης το βράδυ της 19ης Μαρτίου 2018 στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, όπου γινόταν ενημερωτική εκδήλωση στην οποία η Δημοτική Αρχή παρουσίασε το έργο διαχείρισης των απορριμμάτων στο Μεγαβούνι.  Σε αυτήν είχαν προσκληθεί μεταξύ άλλων, οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων μέσω email και 2 Μ.Μ.Ε.(η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και η Αρκαδική TV). Οι εκπρόσωποι των άλλων Μ.Μ.Ε. της Αρκαδίας εμποδίστηκαν κατά την είσοδο τους στην αίθουσα της όπου γινόταν η εκδήλωση με την πρόθεση ότι είναι « κλειστή». 

Οι πρακτικές αυτές δεν ταιριάζουν σε Δημοκρατικές χώρες και ιδιαίτερα στην Ελλάδα όπου γεννήθηκε η Δημοκρατία. Φαίνεται πως ο κ.Παυλής θέλει να μετατρέψει τον Δήμο Τρίπολης σε πόλη της Βόρειας Κορέας, όπου ο ίδιος θα έχει το μονοπώλιο της ενημέρωσης. Μάλλον κάτι φοβάται εδώ και πολύ καιρό και δεν θέλει να μάθουν οι πολίτες του Δήμου Τρίπολης την αλήθεια. Η συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου, αναδεικνύει με καταφανέστατο τρόπο τη φοβικότητα που τους διακατέχεις για ανοικτές “διαδικασίες” αλλά και τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την λειτουργία του συλλογικού οργάνου του Δήμου Τρίπολης και τη Δημοκρατία εντός και εκτός αυτού.

Η επίκληση των Δημοκρατικών αρχών, αλά καρτ, και ιδιαίτερα των Μ.Μ.Ε. σε καμία περίπτωση δεν μας βρίσκει σύμφωνους και δεν συνάδει με το ρόλο μας και τη θέση που μας ενέταξε η ψήφος των συμπολιτών μας. Απλά λυπούμαστε για την κατάντια που έχει επέλθει ο Δήμος μας σε όλους του τομείς.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Ο Ανθρωπος που ''βρωμισε'' την πολη οταν εκλεισε το πλατωμα γιατι εκει εχει την βιλα του τι θελει και μιλαει?

Ντροπή να μιλάς εσυ Νικολακι για αλαζονεία !!! Κοιτάξου στον καθρέφτη το πρωί και θα καταλάβεις. Εσυ που για λίγους ψήφους στην Φιλικών μας γέμισες χωματερές.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.