Ανήκουστες τακτικές από τον δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή προς τα ΜΜΕ

Ανήκουστες τακτικές από τον δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή προς τα ΜΜΕ

Μάρτιος 19, 2018 - 20:19
19 σχόλια

«Μαύρο Παυλή στα ΜΜΕ και στην ενημέρωση των πολιτών»

Ασφαλώς δεν είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής συμπεριφέρεται στα ΜΜΕ με τέτοιο τρόπο που δεν αρμόζει σε δήμαρχο, ωστόσο ετούτη τη φορά το ποτήρι ξεχείλισε.

Ο κ. Παυλής το τερμάτισε, για να το πούμε αγοραία, μπας και το καταλάβει και ο ίδιος, τη Δευτέρα 19 Μαρτίου όταν απέκλεισε από ενημέρωση του Δήμου Τρίπολης σε δημόσιο χώρο, και συγκεκριμένα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο στην Τρίπολη, τους δημοσιογράφους δύο μέσων ενημέρωσης που βρίσκονταν στο κτίριο και συγκεκριμένα του Arcadia Portal και του Arcadia 938, ενώ είχε προσκαλέσει ο ίδιος δυο μόνο ΜΜΕ.

Επιλεκτικά, λοιπόν, ο κ. δήμαρχος προσκαλεί σε ενημέρωση του Δήμου σε δημόσιο χώρο, και όχι σε ένα από τα περίφημα .. μυστικά του δείπνα, συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης! Και δεν κάνει μόνο αυτό, αλλά απαγορεύει και την είσοδο των δημοσιογράφων που βρίσκονται εκεί και πληροφορήθηκαν τα περί της ενημέρωσης.

Σε ερώτηση δημοτικού συμβούλου για τον λόγο αποκλεισμού ο κ. Παυλής απάντησε « Δεν τους θέλω γιατί κάνουν πολιτική».

Σημειωτέον ότι την ίδια ώρα σε άλλη αίθουσα συνεδρίαζε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, επομένως, όσο κι αν προσπάθησε να κρύψει την ενημέρωση για το σχέδιο της προσωρινής διαχείρισης των απορριμμάτων στο Μεγαβούνι, αυτό στάθηκε αδύνατον...

Καταδικάζουμε απερίφραστα την αντισυνταγματική απαγόρευση της εισόδου σε δημόσιο χώρο των δημοσιογράφων μας και κατηγορούμε τον δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλή για φασιστική συμπεριφορά. Ελπίζουμε δε, η κίνησή του αυτή να προέρχεται από την -καταφανή σε πάμπολλες περιπτώσεις- άγνοιά του περί του Νόμου. Ακόμη, σημειώνουμε ότι τόσο οι γραμματείς όσο και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του θα έπρεπε να έχουν επέμβει και αφενός να προστατεύσουν τον ίδιο τον δήμαρχο από αυτό το επικίνδυνο για τη δημοκρατική λειτουργία του Δήμου Τρίπολης ολίσθημα όσο και να αποκαταστήσουν την τάξη και τη νομιμότητα.

Λυπούμαστε βαθιά και καταγγέλλουμε το γεγονός. Σε μια τόσο σημαντική για τον Δήμο ενημέρωση, την ώρα που το Μαίναλο από την αδυναμία αυτής της δημοτικής αρχής και αυτού του δημάρχου κινδυνεύει από την υπερχειλισμένη χωματερή του Αγίου Βλάση, ο κ. δήμαρχος θέλει το μέσον με τη μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα στην Αρκαδία εκτός αίθουσας.

Ντροπή.

Arcadia Portal

Διαβάστε τι είπαν για το γεγονός ο Κώστας Τζιούμης , ο Γιάννης Σμυρνιώτης, η Αντωνία Γιάννουλη  και ο Νίκος Τσιαμούλος για τον σημερινό αποκλεισμό των ΜΜΕ από το Δήμαρχο Τρίπολης.

Ειδήσεις: 

19 Σχόλια

ο τυπος εχει τροπο να προκαλει τα αρνητικα σχολια. η νοοτροπια του τσιφλικα θα τιμωρηθει. υπομονη ενα χρονο ακομα...

Τη γράφετε για επιλεκτικό κάλεσμα απλά σε μια κλειστή συνάντηση δεν καλέστηκαν μέσα... Παραπληροφόρηση....

Μηπως ήθελε ο Μήτσιος να νυχιάσει τους παρευρισκόμενους στο αμφιθέατρο με δικαιολογία την παρουσίαση της πρότασης του για τη σύγχρονη διαχείριση των απορριμμάτων του δήμου;

Ναι, διαμαρτύρεστε, όταν είχε "απαιτήσει" όμως ο Μουσολίνι Κακλαμάνος σε παλιότερο συμβούλιο να κλείσετε τις κάμερες, το κάνατε γαργάρα και τις κλείσατε όλοι...Τώρα σας έπιασε ο πόνος

Τα ΜΜΕ που παρευρέθηκαν στην συνέντευξη προφανώς θα μας το πουλήσουν για αποκλείστικο και ήδη μπήκε κάποιος απο αυτούς να μιλήσει για παραπληροφόρηση!! Δεν είχαν λόγο να διαμαρτυρηθούν για αυτή την κίνηση του Δημάρχου και μάλιστα επίσημα?? 400 χρόνια δημοσιογράφοι ο καθένας τους, απαξιούν και δεν βγάζουν επίσημη ανακοίνωση....!! Δεν πειράζει παιδιά συνεχίστε να δουλευετε γιατί δεν έχετε κάτι να χωρίσετε....!! Αυτές οι πρακτικές πάντα μα πάντα τιμωρούνται!! Κοινώς ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ σε αυτή την ζωή!!

1η Σεπτεμβρίου ημέρα Δευτέρα ανέλαβε η δημοτική αρχή του σημερινού δημάρχου, δύο μέρες μετά ημέρα Τετάρτη έχει συγκεντρώσει τους υπαλλήλους του Δήμου στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου για γνωριμία-ενημέρωση, αφού κάθεται στο προεδρείο ο νέος δήμαρχος, ο Γ.Γ. και ο βαψομαλλιάς ακούγεται το περίφημο "να βγουν έξω οι δημοσιογράφοι και να κλείσουν οι πόρτες" ..... μια καινούργια εποχή για την πόλη της Τρίπολης μόλις είχε ξεκινήσει.... αγαπητοί μην κόβεστε, ο καθένας μας έχει ότι του αξίζει ....

Αν ήσασταν όλοι οι δημοσιογράφοι αγαπημένοι μεταξύ σας τότε αυτοί που ήταν μέσα θα έπρεπε να αποχωρήσουν και να ζητήσουν να είστε όλοι μαζί. Αλλά προφανώς και αυτούς τους βόλεψε αυτό γιατί τώρα θα πάρουν την αποκλειστικότητα. Ωραία συναδελφική αλληλεγγύη. (Οπότε όταν άκουσαν για αποκλεισμό ορισμένων, ίσως να γελούσαν και τα μουστάκια τους)

Το πορταλ του Παυλη δεν γραφει τιποτα για τους δημοσιογραφους γιατι?

Ακουω Δημοτικο Ραδιοφωνο και μαλλον περιμενω ματαια να ακουσω να καταγγελουν τα χθεσινα γεγονοτα.Εχει πεσει σιγη ασυρματου απο τον Μητσαρα -Ερτογαν.

όταν σας βάζει χορηγό επικοινωνίας καλά είναι.. είστε άξιοι της μοίρας σας

Πού κολλάει ο χορηγός επικοινωνίας;;;; Χορηγοί επικοινωνίας μπαίνουν σχεδόν όλα τα ΜΜΕ μετά από κάλεσμα του Δήμου χωρίς κανένα χρηματικό ποσό! Δηλαδή μου λες ότι εσύ διαβάζεις τα Μέσα επειδή τα βλέπεις χορηγό επικοινωνίας σε εκδηλώσεις;;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.