Γεια σου Λεβέντη, είσαι λεβεντιά!

Γεια σου Λεβέντη, είσαι λεβεντιά!

Μάρτιος 18, 2018 - 11:25
8 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Λεβέντη, είσαι τελικά λεβέντης! Κι ας σε περιμένουν στη γωνία με σχοινί και σαπούνι επειδή μίλησες για σχοινί... στο σπίτι του κρεμασμένου!

Πήγε, που λέτε παιδιά μου, ο Βασίλης ο Λεβέντης ο αρντάκουλας στο ιδρυτικό συνέδριο των νέων πασόκων και απηύθυνε «χαιρετισμό» ως αρχηγός κόμματος. Αλλά τους... χαιρέτισε με το έψιλον, που έλεγαν οι παλιοί Τριπολιτσιώτες και ξεσήκωσε τέτοια γιουχαΐσματα...

Τι είπε ο Λεβέντης:

  • «Πολλοί από εσάς το 1974 δεν ψήφισαν ΠΑΣΟΚ. Σας έφερε μετά κοντά στο ΠΑΣΟΚ η εξουσία». Κόκκαλο οι πρασινοφρουροί.
  • «Κάθεται μπροστά μου ο πρωθυπουργός που έβαλε τη χώρα στο μνημόνιο ο Γιώργος Παπανδρέου». Άρχισαν τα πρώτα «ουου», λες και στο ΔΝΤ δεν μας έβαλε ο Γιωργάκης του αείμνηστου αλλά ο Φούφουτος!
  • «Ο κ.Σημίτης εβαλε τη χώρα στο ευρώ αλλά δεν έκανε μεταρρυθμίσεις». Μα, δεν έκανε!
  • «Ο λόγος της Γεννηματά ενείχε συνθήματα λες κι έπασχε για χειροκρότημα». Και πάλι σωστός ο Λεβέντης. Η... ανένδοτη Φώφη είπε πάνω-κάτω τις ίδιες ανοησίες που είχε πει και στην Τρίπολη κατά την επίσκεψή της.
  • «Συγνώμη, δημοκρατία και λαϊκή συμμετοχή, αυτά ήταν συνθήματα του Ανδρέα, το ΠΑΣΟΚ κυβέρνησε 40 χρόνια κι ακόμη δεν έχουν γίνει πράξη». Και πάλι σωστός ο Βασίλης ο κοντοχωριανός μας. Και.. το κερασάκι που τον έκανε να διακόψει τη ΜΟΝΗ σωστή ομιλία που ακούστηκε την πρώτη ημέρα του συνεδρίου:
  • «Εάν είχαμε εισαγγελικό λειτουργό από παλιότερα θα είχαμε γλιτώσει από Τσοχατζόπουλους, Παπαγεωργόπουλους και από άλλους που έχουν αμαρτήματα αλλά δεν έχουν μπει μέσα».

Κάπου εκεί, ο Λεβέντης είπε: «Δεν ήρθα εδώ για να με χειροκροτήσετε», ξεσηκώνοντας ακόμα περισσότερα γιουχαΐσματα. Να μου ζήσεις, λεβέντη μου!

Φωφάκι και λοιποί: τσούζουν όλα τα παραπάνω, αλλά, μανίτσες μου, κόμμα δεν φτιάχνετε με το να ανεβαίνουν όλοι στο μικρόφωνο και να αναμασούν τι καλά και ωραία που έπραξαν κι ας έστειλαν την Ελλάδα στον γερο-διάολο!

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Θα ψήφιζα ΝΔ αλλά θα ψηφίζω Λεβέντη γιατί αυτά που είπε είναι η πραγματικότητα.Όσο για τους ΠΑΣΟΚΟΥΣ τους ΠΟΤΑΜΙΣΙΟΥΣ και όλο το συναπάντημα πρέπει να ντρέπονται και να κρύβονται.Ανένδοτο πρέπει να κηρύξουμε εμείς σε όλους αυτούς που κατάκλεψαν τον Ελληνικό λαό,διόρισαν στρατιές και ελπίζουν.Στο χρονοντούλαπο θα μείνετε.

ΠΑΤΡΙΩΤΗ Η ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΘΑΡΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΦΥΓΑΝ;ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΑΣ ΜΗ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΓΡΑΦΙΚΟΙ.

Πρέπει να το'χει η κούτρα σου να σε γελοιοποιεί ένας τύπος που έβαλε στη βουλή το ποσοστό του στη Θεσσαλονίκη του Ιβάν

Δυστυχώς όταν πιάνουμε πάτο, οι ελπίδες μας ακουμπάνε στους "παλαβους". Ο κόσμος ψαχνει να πιάστει από τον Λεβέντη, την Ζωή, τον Κασιδιάρη κλπ. Τουλάχιστον αυτοι δε με έκλεψαν , σου λεει...................

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ''ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΕΙΠΕ''; ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ; ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΜΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ; ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΡΑΞΕΙΣ, ΚΙΝΗΤΡΑ, ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΔΕΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ; ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ...

Όσους ενόχλησαν οι αλήθειες που είπε ο κυρ Βασίλης, να πιουν σόδα για να χωνέψουν αυτές τις αλήθειες, γιατί είναι αχώνευτες ρε παιδιά......,σόδα λοιπόν σόδα.

21:39 ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ;; ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΚΡΕΑΣ... ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑΞΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΦΜ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΗ. ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΑΝΩΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩΓΙΑ, ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.