Poll: Θέλετε να γίνουν αλλαγές στην πλατεία Πετρινού;

Poll: Θέλετε να γίνουν αλλαγές στην πλατεία Πετρινού;

Μάρτιος 14, 2018 - 21:10
28 σχόλια

Μετά τις ανακοινώσεις του Δημήτρη Παυλή στο Δημοτικό συμβούλιο για αλλαγές στην πλατεία Πετρινού σας καλούμε να εκφράσετε την γνώμη σας σχετικά με το αν χρειάζεται ή όχι κάποια τροποποίηση η πολυσύχναστη πλατεία της Τρίπολης.

Πάρτε μέρος στη δημοσκόπηση του ArcadiaPortal.gr και ψηφίστε ανάμεσα σε πέντε επιλογές!

 
Ειδήσεις: 

28 Σχόλια

Tα περίπτερα καταμεσής της πλατείας πρέπει να πάνε εκατέρωθεν του πίσω μέρους του Θεάτρου όπου θα υπάρχει και συμμετρία σε σχέση με τις θέσεις των απέναντι περιπτέρων.. Είναι γελοίο να δεσπόζουν περίπτερα με τα ψυγεία και όλο το καρκατσουλιό τους έστω και μπροστά σε τσαντηρομάγαζα.

οτι και να λεμε για πρασινο παγκακια φωτισμο,αν δεν μαζευτουν οι παραγκες που εχουν στησει τα καφε,και να πανε στα νομιμα ορια ,χωρου-τετραγωνικων που πρεπει να εχουν οτι και να λεμε ειναι λογια του αερα.

σωστός ο καγκελάριος. ένα από τα θέματα που κανείς δεν έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα και δεν έχει συζητηθεί. η σωστή θέση των δύο κεντρικών περιπτέρων είναι πίσω από το θέατρο. αλλά τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια. σιγά μην ασχοληθεί κανείς με το απλό και αυτονόητο

Συμφωνώ για τα περίπτερα, οτι πιο αντιαισθητικό αυτήν την στιγμή στην πλατεία, πρέπει να μετακινηθούν πίσω απο τα Μαλλιαροπούλειο. Όσον αφορά τους δρόμους της πόλης που είναι ότι χειρότερο πανευρωπαικά, θα ασχοληθεί ο κ.Δήμαρχος ή δεν προβλέπεται;

Αν κάποιος βρεθεί (δίπλα μας) στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος και καθίσει να απολαύσει καφέ, σε ένα από τα καταστήματα που βρίσκονται επί της πλατείας, θα διαπιστώσει τη, πραγματική μέριμνα και το σεβασμό του δήμου, απέναντι στον καταστηματάρχη, τον δημότη, τον επισκέπτη... απέναντι στην ίδια την πόλη. Παντού ομοιόμορφα χωροθετημένα στέγαστρα για τα καταστήματα και όχι "παράγκες" όπως όλοι βλέπουμε στην πόλη μας! Μήπως θα έπρεπε να ζητήσουν οι αρμόδιοι, την συμβουλή και καθοδήγηση των αντιστοίχων αρμοδίων του Δήμου Άργους???

Ψαχνουν τρόπους να φάνε χρήμα. ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. Ο Δημος να μαζεψει τα σκουπίδια και να φροντισει το θεμα των αδεσπότων

Τα περιπτερα τα θελουμε. Η μεταφορα τους, που προτείνει ο Καγκελέριος είναι σοφή.

Οπωσδήποτε η πλατεία αυτή ( και όχι μόνο αυτή..) χρειάζεται περισσότερο «πράσινο».Πιστεύω οτι ως ορεινή πόλη που είμαστε θα μπορούσαν να φυτευτούν έλατα (όπως τοποθετούνται την χριστουγεννιάτικη περίοδο) τα οποία θα στολίζονται κιόλας και δε χρειάζεται να κοπούν άλλα. Φυσικά θα πρέπει να υπάρξει και μέριμνα για την απομάκρυνση των αδέσποτων ζώων, κατά τα προβλεπόμενα.

Aυτο το στεγαστρο που θυμιζει πρατηριο βενζινης για ποιο λογο ειναι εκει; η πλατεια ηταν ποιο ομορφη πριν, τωρα εγινε ενα εξαμβλωμα! Δεν υπαρχει πουθενα ενα ομορφο σημειο! Αν εχει καποιος αρμοδιος εστω και λιγη αισθηση του ωραιου ας κανει κατι Και αυτο που ονομαζουν ποταμι τι χρησιμευει; για να πινουν νερο τα σκυλια που δεν προκειται ποτε να τα απομακρυνουν,'ή και τα περιστερια;

@ΝΙΚ - Όποιος λέει ότι η Πετρινού ήταν πιο ωραία πριν, τότε είναι κωμικό να μιλάει για αίσθηση του ωραίου. Ευτυχώς αποφάσισαν άλλοι και απολαμβάνουν οι πολίτες του Δήμου την σημερινή μορφή της πλατείας.

16:34 Ενώ το προηγούμενο, μονίμως άδειο συντριβάνι-χωματερή, που κόλλαγες ό,τι ασθένεια υπήρχε από τη βρώμα αν πλησίαζες στα 3 μέτρα, σου άρεσε καλύτερα, ε, τροκάνι; Έχετε και κριτήριο του τί είναι ωραίο και τί όχι, τουλουμοτύρια!

Θα συμφωνίσω με τους περισσότερους. Η πλατεία καταστράφηκε αισθητικά για να πέσουν μελετες-τσιμέντα-κυβόλιθοι....δηλαδη κονδύλια. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ χρειάζεται. Απλά πράγματα - ντόπια και προσγειωμένα. Καλά γράφει κάποιος. Βάλτε έλατα .............................

Εσύ που ρωτάς, μήπως είσαι ο περιπτεράς; Τι δεν καταλαβαίνεις; Στη μέση ενός όμορφου ενιαίου χώρου, ξεφυτρώνουν δυο αντιαισθητικά μαγαζάκια, τα οποία επιπλέον καταπατούν περισσότερο χώρο από το νόμιμο (όπως και τα τσαντήρια των καφέ, βέβαια, αλλά για τα καφέ να μη μιλήσουμε τώρα...) ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι στην πίσω πλευρά. Όποιος χρειάζεται περίπτερο, θα κάνει δυο βήματα παραπάνω και θα τα βρει. Τι εξυπηρετούν στο κέντρο της πλατείας; Μήπως είναι όμορφα αξιοθέατα; Και τι θα πάθουν αν πάνε πίσω; Θα πέσουν έξω τα καράβια τους;

Τα περίπτερα σας εφταιξαν...στραβαδια...όταν θέλετε κάτι όμως τρέχετε να το πάρετε από τα "άχρηστα και αντιαισθητικα κουτιά"...κοιτάξτε να κάνετε κάτι καλό για την πόλη, κλείστε καμια τρύπα στους δρόμους,κάντε κάτι χρήσιμο επιτέλους....και αφήστε κανέναν άνθρωπο να δουλέψει....

20/02 Σιγά ρε μεγάλε μη σου φυτέψουν και 'κανα δάσος! Έλεος πια με τη βλακεία σας! Πλατεία είναι ρε στούρνοι, δεν είναι πάρκο, για να έχει έλατα και δέντρα! Πάρκα, δόξα τω Θεώ, έχει ένα σωρό η Τρίπολη! Η πλατεία Άρεως έχει δέντρα; Απλά τυχαίνει να βρίσκεται το πάρκο δίπλα, αλλιώς ούτε κοτσάνι δεν θα είχε!

Μετά την κατάργηση των δύο δρόμων βρέθηκαν να υπάρχουν 4-πλέον 3- περίπτερα μέσα σε μια πλατεία! Τα δύο μάλιστα στο κεντρικότερο σημείο της πλατείας, λες και διαμορφώθηκε η πλατεία γύρω τους! Οι δε περιπτεράδες νομίζοντας ότι δεν φαίνεται, έχουν κάνει το πίσω μέρος αποθήκες που σε συνδυασμό με τις πίσω όψεις των ψυγείων, πάνε ασορτί με τις «παράγκες» των μαγαζιών…. Η απόλυτη παραγκούπολη.… Στον υπόλοιπο χώρο παρκάρουν τα βαν τροφοδοσίας…. .…και μένει λίγος χώρος για να χέζουν τα σκυλιά. Αυτά. Χαίρετε.

Θα συμφωνίσω με τους περισσότερους. Περισσότερο πράσινο είναι πάντα ευπρόσδεκτο. Ας φυτέψουν ένα μεγάλο έλατο που θα είναι σημείο αναφοράς τα Χριστούγεννα

Αυτοί που διαμαρτύρονται για το πράσινο να πάνε στις πλατείες τις Ιταλίας και να βάλουν γκαζόν, να τους πάρουν στο κυνήγι οι Ιταλοί. Έχει στην γνωστότερη πλατεία της Ιταλίας, στην πλατεία Σαν Μάρκο της Βενετίας, ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ; Έχει στην πλατεία στην Σιένα; Στην Βερόνα; Στην Ρώμη; Στην Garibaldi της Πάρμα; Στην Φλωρεντία; Στην πλατεία του Καθεδρικού στο Μιλάνο; Έχουμε τους βλαχο-αστούς να έχουν μπερδέψει το πάρκο με την πλατεία. Το πράσινο ανήκει στα πάρκα και μόνο διακοσμητικά στις πλατείες. Οι πλατείες στα αστικά κέντρα δεν είναι ούτε άλση, ούτε πάρκα. Τραγιά.

εχω το ενα απο τα περιπτερα που αναφερεστε!δεν εχω ασχοληθει,ουτε εχω σχολιασει και δεν θα το κανω γιατι δεν ειναι και ο,τι πιο εποικοδομητικο να μπω στην ουσια συζητωντας με ανθρωπους που σχολιαζουν ανωνυμα για καρκατσουλια,γελοιοτητες και βαν!με ανθρωπους που μιλανε για αλλους ανθρωπους και τις δουλειες τους και να πεσουν εξω...ειτε ειναι περιπτερα,ειτε ειναι καφε,ειτε ειναι καραβια!ισως εσυ προτιμουσες το περιπτερο του 40 που υπηρχε εδω και χρονια και εγω κουραστηκα μαζι με αλλους να αλλαχτει!τοτε ολοι ελεγαν μπραβο!και οτι αλλαξε η οψη κλπ!εσυ που ησουν?

επισης το θεμα εχει ξανασυζητηθει και απορριφθηκε τοτε μετακινηση!καθε τρεις και λιγο εχουμε να ασχολουμαστε με κατι τετοιο!δεν ασχολουμαι ξανα εδω με σχολια που δειχνουν εμπαθεια κλπ...εχω πιο σημαντικα πραγματα να κανω απο το γραφω στισ 9 και μιση το πρωι για το τι πιστευουν 3-4 μνησικακα ατομα!καταστρεφετε ενα ωραιο poll που αν υπηρχε για καθε γειτονια και ο καθενας την γνωμη του,η πόλη θα ηταν καλυτερη!καλημερα!

Μακάρι όλα τα προβληματα μας να ήταν αυτά! Κάθε Σάββατο πρωί ψάχνετε όλοι να βρείτε μια θέση στα καφέ που τώρα σας ξινιζουν! Ας δείτε λίγο τα ουσιαστικά προβλήματα της πόλης όπως τα αδέσποτα, το πάρκιν, οι λακούβες ο φωτισμός, που από ένα σημείο κ μετά για να πάω σπίτι μου θέλω φακό!!! Να κάνετε κάτι για τα ουσιαστικά κ αν δε σας αρέσει αισθητικά η πλατεία αλλάξτε τη αφού πρώτα τακτοποιήσετε όλα τα υπόλοιπα!

μαζεμα τα καλυβακια απο τις καφετεριες λιγα παγκακια επιπλεον γιατι ο κοσμος δεν ειναι αναγκασμενος να κατσει σε καφε για να παιξει το παιδι του λιγο στην πλατεια,και μαζεψτε και τα σκυλια και ειναι ομορφη η πλατεια,χωρις αλλες παρεμβασεις και εξοδα.

Αν θεωρειτε οτι ο γρανιτης ειναι ποιο ομορφος απο τις τριανταφυλλιες το συβτριβανι και τους φοινικες τοτε δεν εχω να πω τιποτα αλλο!

Ειμαι γεννημα και θρεμμα τριπολιτσιωτης και οχι παρεισακτος! εγω δεν εβρισα κανεναν προφανως εισαι συνηθισμενος σε αυτες τισ λεξεις ( τροκανι κ α)

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.