Διχασμένη η Αρκαδία για την διακοπή του πρωταθλήματος

Διχασμένη η Αρκαδία για την διακοπή του πρωταθλήματος

Μάρτιος 14, 2018 - 10:17
3 σχόλια

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Super League έχει φέρει αναταράξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την κοινή γνώμη να μην ξέρει με ποιον να συμφωνήσει!

Αυτό συμβαίνει και στην Αρκαδία, όπως βλέπουμε και στην δημοσκόπηση του ArcadiaPortal.gr, αφού το ΝΑΙ στην διακοπή συγκεντρώνει το 51% των ψήφων έναντι του 49% που διαφωνεί με τον Υπουργό.

Πάντως, η Super League επιθυμεί την επανέναρξη του πρωταθλήματος με τον κύριο Βασιλειάδη να υποδέχεται σήμερα στις 17.00 έξι ΠΑΕ, ανάμεσά τους και τον Αστέρα Τρίπολης έτσι ώστε να ακούσει την γνώμη τους και να ανακοινώσει τις αποφάσεις του και τις επόμενες κινήσεις της Κυβέρνησης.

Το σίγουρο είναι πως από τέτοιες αποφάσεις την «πληρώνουν» ομάδες που δεν φταίνε σε τίποτα, όπως είναι και ο Αστέρας Τρίπολης.

Αν δεν έχετε πάρει μέρος στο poll του ArcadiaPortal.gr κάντε το γιατί η γνώμη σας μετράει!

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Ναι την πληρώνει ο καημενούλης ο Αστέρας που δεν φταίει σε τίποτα.Συμφωνώ με το ρεπορταζ.

Kαι αν ρωτήσει η ποδοσφαιρική τρόικα τους εκπροσώπους των ομάδων έχει φάει κανείς 3 χρονάκια για δωροδοκία με σκοπό αλλοίωση αποτελέσματος τι απαντάμε;

Παραγκολόγε απαντάμε.............................................Αυτή είναι ξεκάθαρη απάντηση.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.