Ξύδης: Ποιες οι ενέργειες της δημοτικής αρχής για να μην κλείσει η τράπεζα στο Λεβίδι;

Ξύδης: Ποιες οι ενέργειες της δημοτικής αρχής για να μην κλείσει η τράπεζα στο Λεβίδι;

Μάρτιος 14, 2018 - 13:26
15 σχόλια

Με τη βοήθεια της Περιφέρειας και του κ. Τατούλη αποφεύχθηκε το κλείσιμο της τράπεζας

Τη δική του παρέμβαση για το θέμα που έχει προκύψει με την τράπεζα Πειραιώς στο Λεβίδι έκανε ο πρόεδρος Λεβιδίου Παναγιώτης Ξύδης αφήνοντας σαφείς αιχμές για τις κινήσεις που ανακοίνωσε ότι έχει κάνει η δημοτική αρχή με τον δημοτικό σύμβουλο κ. Παπαχρόνη.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το ArcadiaPortal.gr με τον κ. Ξύδη μία μέρα μετά την συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης όπου ανακοινώθηκε από τον δήμαρχο ότι μετά από προσπάθειες της δημοτικής αρχής και συγκεκριμένα μετά τις κινήσεις του κ. Παπαχρόνη ο οποίος είχε πάρει κατεύθυνση από τον κ. Παυλή, για να κινήσει το θέμα, πληροφορήθηκε ότι από πλευράς του δήμου δεν έγιναν δράσεις για την αποτροπή του κλεισίματος του υποκαταστήματος της Πειραιώς στο Λεβίδι.

Ο κ. Ξύδης ανέφερε ότι ο ίδιος, εδώ και έναν μήνα κάνει προσπάθειες και αποστέλλει αιτήματα για να παραμείνει ανοιχτή η τράπεζα στο χωριό. 

Με τη βοήθεια της Περιφέρειας και του κ. Τατούλη αποφεύχθηκε το κλείσιμο της τράπεζας

Όπως ανέφερε ο κ. Ξύδης, από την Παρασκευή 9 Μαρτίου είχε ληφθεί η απόφαση να παραμείνει η τράπεζα στο Λεβίδι και να είναι ανοιχτή 2 μέρες την εβδομάδα για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

«Με έκπληξη ακούσαμε από τον κ. Παυλή και τον κ. Παπαχρόνη ότι με δικές τους κινήσεις δεν θα κλείσει η τράπεζα», είπε ο κ. Ξύδης, προτρέποντας τη δημοτική αρχή να αποκαλύψει τα στοιχεία που έχει από τις προσπάθειες και τις αλλεπάλληλες επαφές και συναντήσεις που έχουν κάνει για την παραμονή της τράπεζας στην Λεβίδι.

Με τις δικές μας κινήσεις κερδήθηκε η παραμονή της τράπεζας, όπως επίσης και η τοποθέτηση ένας νέου σύγχρονου Online ATM που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων του Λεβιδίου και της ευρύτερης περιοχής.
 


15 Σχόλια

Άσε ρε που ασχολήθηκες εσυ με το Λεβιδι? Εισαι Προεδρος εσυ? Γιατι απλά δεν σε έχουμε δει ποτε!!!

Οταν θα ερθει στο Λεβιδι να δειτε γελιο που θα πεσει,δεν θα ξερει απο που να φυγει.

Ο Παυλης ειναι ανεπιθυμητος για το Λεβιδι.Πρωτα με τα σκουπιδιακαι με τα ψεματα που μας ελεγε και τωρα με την τραπεζα και τα ψεματα που μας λεει

Λοιπόν κοιτάξτε ποιοι γράφουν: 15:37, 15:38, 15:39, 15:41, 15:45 ο ίδιος γραφικός χαρακτήρας με διαφορά δευτερολέπτων. Άμα δεν εχεις δουλειά να κανεις κάθεσαι και τον @@@@@@@.....

ΠΟΥ ΗΡΘΕ Η ΒΛΑΧΕΡΝΑ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΣ ΤΑΧΑΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΙΤ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ;;; θα ακούσετε πράγματα σε λίγο που δεν θα τα περιμένετε!! Πέτρο γερά να πάει ο Μητσος στο ΣΥΡΙΖΑ γιατι για δήμαρχος καληνυχτα!!!!

Εσείς που καταγγέλλεται τι έχετε κάνει για αυτό; Εκ του ασφαλούς καταγγελίες;

Υπάρχει και αφανή άτομο που έκανε τα πάντα και θα φανεί θα τρίβεται τα μάτια σας!! Ο πιτ δεν ειναι σίγουρα!!!

Αντί να βάζετε μέσο να παραμείνει ανοιχτο το κατάστημα να κοιτάξετε να το στηρίξετε έμπρακτα όλοι οι κάτοικοι της περιοχής και κυρίως οι επιχειρηματίες και όχι να το έχετε μόνο για να πληρώνετε λογαριασμούς. Γιατί η τράπεζα δεν είναι φιλόπτωχο ταμείο. Για να θέλει να το κλεισει, προφανώς το κατάστημα δεν πιανει στόχους και δεν βγάζει τα έξοδά του. Φροντίστε λοιπόν να το στηρίξετε οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες.

Ανώνυμε σχεδόν καλά τα λες αλλά το Κατάστημα του Λεβιδίου έχει περισσότερη κίνηση απο της Δημητσάνας και των Τροπαίων Βέβαια οι επιχειρήσεις πρέπει να το στηρίξουν!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.