Φωτογραφική προκήρυξη της ΔΕΥΑΤ καταγγέλλει ο Κ. Τζιούμης

Φωτογραφική προκήρυξη της ΔΕΥΑΤ καταγγέλλει ο Κ. Τζιούμης

Μάρτιος 13, 2018 - 23:00
12 σχόλια

Ο κ. Κώστας Τζιούμης κατά τη διαδικασία των ερωτήσεων στη συνεδρίαση του ΔΣ Τρίπολης την Τρίτη 13 Μαρτίου, απευθυνόμενος στον δήμαρχο Δ. Παυλή, αναφέρθηκε σε μια παράνομη και φωτογραφική, όπως είπε, προκήρυξη για δύο γεωτρήσεις της ΔΕΥΑΤ.

«Κάνατε μια προκήρυξη για δύο γεωτρήσεις για τις ανάγκες ύδρευσης του Δήμου μας. Η προκήρυξη είναι φωτογραφική και παράνομη. Για ποιον λόγο έχουμε βάλει ως κατώτερο όρο μεγέθους οικοπέδου τα 400 μέτρα και γιατί δεν βάλατε συγκεκριμένη τιμή εκκίνησης», κατήγγειλε.

Ακολούθως, αναφέρθηκε στην πρόσληψη μέσω ΟΑΕΔ ενός κλητήρα στη ΔΕΥΑΤ, ρωτώντας ποια ήταν τα προσόντα αυτής της θέσης.

Τρίτον, ο κ. Τζιούμης έθεσε το ζήτημα μιας απόφασης στην Οικονομική Επιτροπή ως προς την αντιδικία ενός εργολάβου με τον Δήμο Τρίπολης, ρωτώντας αν κάνουν πάντοτε συμβιβασμό με τους εργολάβους ή αν εξαντλούνται τα ένδικα μέσα για κάποιους εργολάβους.

Ο κ. Παυλής απαντώντας, ξεκαθάρισε ότι την εισήγηση για τους συμβιβασμούς την κάνει η Οικονομική Υπηρεσία και όχι ο δήμαρχος. «Από τον συμβιβασμό ωφελούμαστε από τους τόκους και από άλλα πράγματα», είπε.

Ως προς το θέμα του κλητήρα που προσέλαβε μέσω ΟΑΕΔ η ΔΕΥΑΤ, ο κ. δήμαρχος απάντησε ότι η Υπηρεσία κάνει την επιλογή του προσωπικού από τη λίστα που δίνει ο ΟΑΕΔ και ότι δεν γνωρίζει αν υπάρχει κάποιο θέμα σε σχέση με τα προσόντα, καθώς δεν τα κρίνει αυτά ο δήμαρχος ούτε ο ΟΑΕΔ.

Ως προς τον φωτογραφικό διαγωνισμό, ο κ. Παυλής απάντησε ότι απλώς η Υπηρεσία έκανε δύο προκηρύξεις, με ανοικτή πρόσκληση που απευθύνεται σε όλους και ότι οι όροι των προκηρύξεων δεν είναι φωτογραφικοί:

Να πείτε σε όποιον θέλει να δώσει προσφορά. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή.

 


12 Σχόλια

ΚΩΣΤΑ παλι σκατα τα έκανες. Αφού ακούς ακόμη τον ΦΑΝΗ τον παπά να δεις που θα φτάσεις ακόμη!

Τι να πεις ρε ΚΩΣΤΑΚΗ,,,,, ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ εισαι.....και εσύ και ο Τσιαμούλος.

και ποιος θα βγει ρε 09.01 ο γιανναρος ή μπας και νομιζεις κανα παυλη να ξεκινησω τα γελια απο τωρα!!!ουστ βολεμενοι κακουροβλαχοι!!!!

πως εχει αφησει ο κουρος και ο στεφανος τον κωστακη να τον κανει οτι θελει ο φανης αυτο δεν το καταλαβαινω

διαλεξε σωστα και προσεχτικα τους συνεργατες σου ,χειρισου σωστα τις καταστασεις,ξυπνα και μιλα με τον κοσμο που ολοι παραπονουνται οτι δεν τους μιλας και οτι εισαι ακοινωνητος γιατι εισαι ο επομενος δημαρχος και δεν το εχεις καταλαβει ακομα!!!!

Το Κουνέλι απο το Μπεσιρι, ο πιγκι το γουρουνάκι απο Νεστανη, ο ασβός απο το Ανεμοδουρι και ο πιγκουίνος απο Αλεα παίζουν στον Θίασο τους.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.