Μηνύματα Τατούλη προς Σαμαρά από τη Μεσσηνία

Μηνύματα Τατούλη προς Σαμαρά από τη Μεσσηνία

Μάρτιος 13, 2018 - 12:50
9 σχόλια

Η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης από την Καλαμάτα τη Δευτέρα 13 Μαρτίου και τα όσα επεσήμανε με αφορμή τον απολογισμό του Αναπτυξιακού Συνεδρίου για τη Μεσσηνία, είχε έναν αποδέκτη: τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Εκτός από το γεγονός ότι ο περιφερειάρχης ξεκαθάρισε ότι η παράταξή του θα κατεβεί στις επόμενες εκλογές ως ανεξάρτητη, επιχειρώντας να κλείσει την (κατευθυνόμενη, ας σημειώσουμε) παραφιλολογία που θέλει τον ίδιο να συμμαχεί με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές, η οποία έχει προκύψει από την αγαστή συνεργασία ανάμεσα στην κυβέρνηση και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ο κ. Τατούλης, με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του από τη Μεσσηνία, το πολιτικό «άντρο» του Αντώνη Σαμαρά, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον πρώην πρωθυπουργό. Ενδεικτική είναι η φράση του: «Στα 35 χρόνια του δημόσιου βίου μου δεν έχω γονατίσει μπροστά σε κανέναν (...) Συγκρούστηκα με τον πανίσχυρο τότε πρωθυπουργό και δεν ψήφισα τον προϋπολογισμό του 2008, γιατί θεωρούσα ότι οδηγούσε τη χώρα στην οικονομική κατάρρευση».

Ο κ. Τατούλης σε αυτό το σημείο αναφέρθηκε στην εναντίωσή του απέναντι στον Κώστα Καραμανλή, υπενθυμίζοντας σε όλους -και κυρίως στον Μεσσήνιο πρώην πρωθυπουργό- ότι δεν φοβάται.

Σε κάθε περίπτωση, ο μεγάλος νικητής του Αναπτυξιακού Συνεδρίου, τα αποτελέσματα του οποίου εντυπωσίασαν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο οποίος δεν περίμενε ότι μια αντιπολιτευόμενη ουσιαστικά περιφερειακή αρχή θα επεδείκνυε πολιτικό πολιτισμό που υπερβαίνει τις ιδεολογικές διαφορές, από τη Μεσσηνία έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα-απάντηση προς εκείνους που αμφισβητούν την πολιτική του δύναμη στην Πελοπόννησο.

Θ.Μ.


9 Σχόλια

Καλά μας τα λέει.Αφού στις προηγούμενες εκλογές έτρεξε ο Σαμαράς να του προσφέρει στήριξη καλά μας τα λέει.

Αντώνη ακούς? Τον πολιτικό του χρονο τον κέρδισε ο Πετραν απο την δικιά σου στήριξη. Αν το 14 δεν τον στήριζες θα ηταν σημερα στην σύνταξη! Βέβαια το ίδιο θα ειχε συμβεί και το 10 αφού τότε τον ειχε στηρίξει το ΠΑΣΟΚ. Σημερα το 2018 θα υπήρχε μια πολυ καλύτερη Πελοπόννησο χωρίς Τατουληδες....

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ,ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ......ΜΑΛΙΣΤΑ,ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΡΩΤΑ.ΜΟΛΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΑΞΕ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙ....ΜΑΛΙΣΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΜΝΗΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.

Κάποιοι παρακαλούσαν να τους δώσει στήριξη ο Σαμαράς. Αυτοί που παρακαλούσαν, μετά του γύρισαν την πλάτη.

Η διαρκής επανάληψη του συγκρούστηκα με έναν πανίσχυρο πρωθυπουργό ως προς τι? Γιατί όλοι οι νεοδημοκράτες θυμόμαστε πως το αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν εξαιρετικές συνθήκες ομηρίας της κυβέρνησης Καραμανλή. Θεωρείται αυτό θετικό για τη λειτουργία της χώρας;

αφου στις προηγούμενες εκλογές δεν είχαν οι αλλοι ένα αξιόλογο να κατεβάσουν ,κατέβασαν τον γυρολόγο το Βουδούρη και δεν μπόρεσε ούτε τις περιοχές του στην Μεσσηνία να πάρει και μετα παραιτήθηκε και υπηρετεί τις μκο !Ειχε την Ντιναρα ο πετραν και έφτιαξε όλη την δούλεια στην Μεσσηνία η κομματαρχισα του ΠΑΣΟΚ !Αυτη την φορά ομως εγω θα τον ψηφίσω γιατι με διόρισε στο αεροδρομιο της Τρίπολης και δουλεύω στα cargo !Σε χρόνο ντε τε εγινε κόμβος η Τρίπολη μέσω του διεθνές εμπορικού αεροδρομίου που έφτιαξε !!

Ο Καραμανλής ήταν ο μόνος που σε έκανε υπουργό και εσύ του γύρισες την πλάτη και δημιουργήσες προβλήματα στο κόμμα. Αυτό έκανες. Φέρε μας την άλλη πάλι να την ψηφίσουμε στην Καλαμάτα. Άντε γιατί μαγκιά πολύ....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.