Poll: Συμφωνείτε με την απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος;

Poll: Συμφωνείτε με την απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος;

Μάρτιος 12, 2018 - 19:50
10 σχόλια

Σε επ' αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος προχώρησε η Κυβέρνηση μετά τα όσα έγιναν στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και μετά τη συνάντηση που είχαν ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τον Υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Επειδή η γνώμη σας μετράει πάρτε θέση για το ζήτημα που ταλανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

 
Ειδήσεις: 
Tags: 

10 Σχόλια

η αλήθεια είναι ο Σαμαράς και ο Παπανδρέου φέρνουν κάτι σε βόδι. Ο δε μητσοτάκης το βλέμμα του και μόνο είναι "βλέμμα αγελάδας"

@21:43 - Το αθάνατο κριτήριο του νεο-Έλληνα. Πως του φαίνεται το βλέμμα. Για αυτό ψήφισε τον αλεξάκο. Στην πραγματικότητα τον ψήφισε γιατί είναι δημόσιος υπάλληλος ή γιατί πίστεψε τα ψέματα ότι θα του σβήσει τα χρέη αν ήταν στον ιδιωτικό τοέα. Τώρα που πλήρωσε ο ιδιωτικός τομέας τα ψέματα του αλέξη, θα μας χαιρετήσει από την κυβέρνηση και θα παίζει πρέφα με τον Καρανίκα, τον ογκόλιθο αυτό της πολιτικής.

Φυσικά και συμφωνώ. Ας κάνει και κάτι σωστό ο Τσίπρας. Διακοπή επ΄αόριστον του αλητοπρωταθλήματος.

Το σλόγκαν του ΠΑΟΚ ειναι (πρωτάθλημα εμεις η κανεις )Οποτε αφου ο Αλεξακος ειδε οτι στην Τρίπολη έχασε το πρωτάθλημα ο μπαοκ ,το διέκοψε για να μην το πάρει ΚΑΝΕΙΣ ! Το έλεγαν ξακαθαρα οι μπουγατσοσυριζαιοι εμεις δεν το καταλάβαμε !!!

Μετα τον τελικό της Ντροπής στον Βόλο ,έπρεπε να σταματήσουν όλες οι κατηγορίες για 5 χρονια ,και να παίζουν μπάλα μονο οι ακαδημίες με 1 ώρα μαθημα πριν απο κάθε αγώνα, για το αθλητικό πνεύμα και την σωστή συμπεριφορά ,οπως πρέπει να αλλάξει ο κανονισμός οτι οποίος ποδοσφαιριστής βρίζει μεσα στο παιχνίδι κατευθείαν κόκκινη !Δυστυχως ειμαστε πολλα χρονια πίσω και τα ελληνικά γήπεδα δεν διαφέρουν απο τα γήπεδα της Κολομβίας ,Μεξικόυ,Αργεντινης και των Βαλκανίων !!

@23:14 ενώ το να **ξανα**ψηφίζεις εν γνώσει σου τα 2 κόμματα που οι πολιτικες των οποίων σε έφεραν εδώ που είμαστε δεν είναι χαζό. Πόνταρες στον άγνωστο παίχτη τότε. Δυστυχώς βγήκε τζούφιος και αυτός.

Λυπάμαι που θα σας στεναχωρήσω, αλλά ο Τσίπρας θα είναι πρωθυπουργός και την επόμενη τετραετία. Συγγνώμη και πάλι για την αναστάτωση...

Αστεριανε 05/16 πόση απύθμενη βλακεία μπορεί να έχει ένας άνθρωπος;Μην απαντάς δε σε συμφέρει.

Εσυ εισαι Συριζαίος η Μπαοκτζης;Απαντησε ρε τροκανι !!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.