Καθημερινό φαινόμενο οι δολιοφθορές στον Δήμο Τρίπολης (vid)

Καθημερινό φαινόμενο οι δολιοφθορές στον Δήμο Τρίπολης (vid)

Μάρτιος 12, 2018 - 14:01
1 σχόλια

Τη συμβολή των πολιτών στο έργο του Δήμου Τρίπολης όσον αφορά στον καθαρισμό και στην πολιτική προστασία ζήτησε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σωτήρης Παπαδημητρίου.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Παπαδημητρίου τη Δευτέρα 12 Μαρτίου μίλησε για το έργο της υπηρεσίας καθαριότητας  που για ένα μικρό χρονικό διάστημα θα μείνει υποστελεχωμένη, ζητώντας έτσι τη βοήθεια των πολιτών οι οποίοι τηλεφωνικώς μπορούν να ενημερώνουν τον Δήμο για τα τρέχοντα ζητήματα, όπως παραδείγματος χάριν, την κοπή κλαδιών, όσο και για τα ζητήματα δολιοφθορών που σημειώνονται στην πόλη της Τρίπολης.

Ο κ. Παπαδημητρίου μεταξύ άλλων τόνισε ότι καθημερινά καπάκια από τα φρεάτια κλέβονται από αγνώστους με αποτέλεσμα τα φρεάτια να γίνονται επικίνδυνα για τους πολίτες που κινούνται στους δρόμους.

Τίθεται ζήτημα σωματικής ακεραιότητας

Πάρα πολλές φορές γίνονται στην πόλη της Τρίπολης ζημιές οι οποίες μπορεί να  προκαλέσουν κάποιο ατύχημα, ανέφερε ο κ. Παπαδημητρίου, ζητώντας από τους πολίτες να βοηθήσουν στο έργο των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου είτε  τηλεφωνώντας στην Πυροσβεστική είπε στην Αστυνομία είτε στο 15181 που είναι η γραμμή πολιτών του Δήμου.

Φωτογραφία αρχείου

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr «Καθημερινά κλέβουν τα καπάκια από τα φρεάτια στην Τρίπολη»


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.